Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
Bu da harcanacak bu gidişle.
Bu da harcanacak bu gidişle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ''ben demiştim'' diyenlerden nefret ediyorum. Adam topu topu 3-4 maç oynadı, hemen kalitesine laf edilmeye başlandı. Yazıklar olsun böyle işe...
bumu allah askina misimovic.sizi bilmem ama bu gözler lincolnu ariyor adam en azindan macin kaderini degistirebiliyordu.ah ulan ah keske ön liberoda emana ortada lincoln sagda keita solda giovanni dos santos ilerde baros kewell olsaydi.bu ligin tozunu dumana katardik namerdim.Eski GALATASARAYIMI bana geri verin ulan cok özledim kutupta yaz gibi.
Misimovic Wolfsburg'taki rolünde oynatılmıyor burada kesinlikle.Daha defansif oynamaya çalışıyor.Bu ona göre değil.Serbest oynatmamız lazım.
Arkasına şöyle dönüp bakıyor maç esnasında bomboş o da mecburen defansifmiş gibi oynamaya çalışıyor. Emin ol arkanda M.Sarp veya Barış oynasa sende öyle oynardın.![]()
Misimovic Wolfsburg'taki rolünde oynatılmıyor burada kesinlikle.Daha defansif oynamaya çalışıyor.Bu ona göre değil.Serbest oynatmamız lazım.