#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bu da harcanacak bu gidişle.

Baskılı ve Kontrollü Futbol konusunda ki gibi,baskılı oynamazsak Misimovic bu takımda hiç birşey yapamaz,Kontrollü oynadığımız zaman Misi kaleden uzakta kalıyor,ayrıca topu aldığında ileride aktaracak fazla seçeneği olmuyor.

Misi'den yararlanmamız için oyunu rakip yarı alana yığıp baskılı futbol oynamamız gerekiyor,diğer türlü hiç bir faydası dokunmaz bize

Kilo fazlası var gibime geliyor görünüşten.

Yok efendim Rijkaard Elano'yu bitirmismis de yok efendim Misimovic'i de bitiricekmis. Bitirsin ulan bitirsin. Ben biktim "Kosmuyor, top kapmiyor, mucadele etmiyor ama cok yararli olcak bize" gibi sacma sapan yorumlardan. Ulan bu islerin hicbirini yapmayan adamin yararli olabilmesi icin her pasinin veya sutunun gol olmasi lazim. "Bize genc yetenekli Xavi Iniesta tarzi adamlar lazim yoksa GS'nin onu kapali sadece anlik basarilar gelir" tezini hala savunuyorum. Misimovic alindiginda hic sevinmedim hatta TR liginde is yapamayacagini da dusundum ve hakliyim da.

Rijkaard misimovic i iniesta gibi oynatıyor,adamı ne zaman görsem ortasaha ya top almaya geliyor.Ceza sahası içinde 1 kere bile göremedim kendisini.

Şu ''ben demiştim'' diyenlerden nefret ediyorum. Adam topu topu 3-4 maç oynadı, hemen kalitesine laf edilmeye başlandı. Yazıklar olsun böyle işe...

Şu ''ben demiştim'' diyenlerden nefret ediyorum. Adam topu topu 3-4 maç oynadı, hemen kalitesine laf edilmeye başlandı. Yazıklar olsun böyle işe...

Bak reyis demistim diyecegim cunku son 3-4 sendir yaptigimiz butun transferler abartiliyor. Ve bu abartinin farkinda olanlar isler yolunda gitmeyince ben demistim deme hakkina sahiptir bu kadar basit. Suc begenen de yada begenmeyende degil aslinda. Suc yanlis transfer politikasi izleyen yonetimde.

bumu allah askina misimovic.sizi bilmem ama bu gözler lincolnu ariyor adam en azindan macin kaderini degistirebiliyordu.ah ulan ah keske ön liberoda emana ortada lincoln sagda keita solda giovanni dos santos ilerde baros kewell olsaydi.bu ligin tozunu dumana katardik namerdim.Eski GALATASARAYIMI bana geri verin ulan cok özledim kutupta yaz gibi.

bumu allah askina misimovic.sizi bilmem ama bu gözler lincolnu ariyor adam en azindan macin kaderini degistirebiliyordu.ah ulan ah keske ön liberoda emana ortada lincoln sagda keita solda giovanni dos santos ilerde baros kewell olsaydi.bu ligin tozunu dumana katardik namerdim.Eski GALATASARAYIMI bana geri verin ulan cok özledim kutupta yaz gibi.

Her maçın kaderini mi değiştiriyordu Lincoln ? Mesela 2 sene önceki sezon başında nasıldı kendisi ? Steau maçlarında falan dökülen adam değil miydi, veya Kayseri maçında, veya diğer maçlarda ? O sezon başı en az 6-7 maçta kötü oynamıştı Lincoln, sonradan açılmıştı ve kariyerinin en verimli dönemini geçirmişti o sezonun ilk yarısı. Ayrıca takıma bir sene önce katılmıştı ve takımı tanıyordu.

Şimdi Misimovic'in daha 4.maçıydı bu son maç ve takıma geç katıldı kendisi. Takıma da alışmış değil henüz oyuncuları tam tanımıyor.

Bu durumda sonuç ney sen söyle lütfen.

*Ayrıca saydığın kadroda bir sürü yanlışlık var. Emana ön libero değil, Gio sol forvet değil, Kewell santrafor değil.

Misimovic Wolfsburg'taki rolünde oynatılmıyor burada kesinlikle.Daha defansif oynamaya çalışıyor.Bu ona göre değil.Serbest oynatmamız lazım.

Misimovic Wolfsburg'taki rolünde oynatılmıyor burada kesinlikle.Daha defansif oynamaya çalışıyor.Bu ona göre değil.Serbest oynatmamız lazım.

Arkasına şöyle dönüp bakıyor maç esnasında bomboş o da mecburen defansifmiş gibi oynamaya çalışıyor. Emin ol arkanda M.Sarp veya Barış oynasa sende öyle oynardın. :)

Arkadaşlar tamam 4-3-3 de oynayamam filan demiş yada öyle diyorlar ama böylede olmaması lazım. Düşünün süper bir kumaş var elinizde ama terzi kötü ve gitti saçma sapan bir elbise dikti. Görünüşte hoş gelmesede kumaşa dokunduğunuzda kendi kalitesini belli eder. Misimoviç 4-3-3 , 4-3-2-1 adı her ne ise geldi geleli bir kumaşını övdürecek terziyi kötüleyecek birşey yapmadı. Koskoca 90 dakkada Bir iki pas atar bir top kapar bir şut atar adam atamazmı arkadaslar. Tamam bende gelmesine çok sevindim ama Misimoviç'de bir gariplik var ama hayırlısı

Elano harcandı sırada Misimovicle Cana var.Rijkaard yeter !!

4 haftada yargılamamak gerek bıraz sabır gosterılmesı lazım bu lafları yedırırı mısi sıze

Top ilerde olmayınca Misimovic geri geliyor top almaya, haliyle bu görevi tam olarak yapamayınca oyundan düşüyor. Normalde geriden top çıkarma işi başkasının olacak ve topu sürekli ilerde tutacağız ki Misimovic gibiler kendini göstersin.

Hatırla geçen seneyi Elano defansa Servet'in yanına kadar top almaya geliyordu hep, ondan sonra da zaten ön libero olarak kullanılmaya başlandı. Umarım Misimovic'in kaderi böyle olmaz :o

Rijkaard Misimovic'in istediği gibi bir taktik yaratsa Misi 2. Hagi etkisi gösterir bundan adım kadar eminim. Lakin önce orta sahaya adam lazım. Umarım Misimovic birşeyler yapar ki şu durumda cidden işi çok zor.

Geri
Üst Alt