#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

İşte çorba gibi olmasının nedenide Rijkaard. Kimse alınmasın ama 1.5 senede sistem oturtulamamış ve günden güne rezalet halini alıyorsa oynanan oyun ben o teknik direktörü sorgularım.

Onunda payı vardır,onun dediklerini algılayamayan zekasız oyuncununda şuçu vardır,onu transfer edeninde suçu vardır..Yani bizde tek suçlu yok bir çok kişi suçlu.

O zaman Elano'nun, Gio'nun, Jo'nun, hatta çok eleştri alan Arda'nın sorunu da değil.

+ Misimoviç en vasat maçında bile öyle bir orta keser ki gol olur.

Elano'nun ben sahada görevinin bile ne olduğunu anlayamıyordum ki,o yüzden Misi ile kıyaslamayacağım.

Takımın iskeleti sürekli çatırdarken Misimovic'ten birşey beklemek yanlış olur.

geçen sene de böyleydi ama,elano ya bütün sene salladın,misi ye bunu diyosun,futbol enteresan cidden.

İki futbolcu arasında kalite farkı var ama. Biri Bosna Hersek Milli takımının, Dzeko ile beraber en iyi oyuncusu ve Bundesliga'da asist kralı olmuş bir isim. Diğeri ise, City'de oyundan çıkma rekoru kırmış ve Brezilya Milli takımın da Kaka'nın yancılığını yapan bir oyuncu. Dunga'nın gidişinden sonra onu da yapamıyor.

Kaka'nın yancılığı ne saçma bir tabirdir. Bu bir insanın emeklerini nasıl baside indirgemektir?

geçen sene de böyleydi ama,elano ya bütün sene salladın,misi ye bunu diyosun,futbol enteresan cidden.

Tamamen farkli durumlar. Elano'nun ne kadar yeteneksiz ve isteksiz oldugu her maçta, ayagina gelen her topta belli oluyor. Misimovic ise top ayagina gelince kalite kokuyor ama takima alisamadigi da açikça belli oluyor. Herseyi geçtim bu iki adamin kullandiklari duran toplari bir kiyasla, daglar kadar fark var. Misimovic bu güne kadar kullandigi duran toplarin neredeyse tamami etkili oldu. Elano'nun kullandiklarina deginmeyecegim, ben bile hali sahada daha iyi serbest vurus kullaniyorum.

Haktan Elano'ya yeteneksiz diyorsun ya artık birşey demiyorum sana.

Haktan Elano'ya yeteneksiz diyorsun ya artık birşey demiyorum sana.

Bu kadar kötü oynama istikrarini yakalamis bir oyuncu nasil yetenekli olabilir ? Suç taraftarda degil, sahanin zemininde degil, takimin diger oyuncularinda degil, tabii ki Elano'da olacak. Asil sen istisnasiz oynadigi her maçta etkisiz oynayan bir oyuncuya yetenekli diyorsan ben sana bir sey demiyorum. Zaten gittikten sonra Türkiye'ye gelmis en kötü yabancilar arasinda ilk 5'te kendine yer bulabilecegini söyleyebilirim.

elano nun city de ki parlak dönemlerinden bi haber olduğun için salla sorun yok:asd:keşke o zamanlarda maç izleseymişsin biraz,o zaman EPL yi tv veriyordu galiba,maç tutkunu olan bi adam tv de EPL maçı veriliyorsa kaçırmazdı zaten,biraz izlemeyi deneseydin keşke.

Elano'ya sürekli bende sallarımda, yeteneksiz lafı komedi olmuş.

Birakin kendinizi kandirmayi beyler. Elano basbayagi yeteneksiz ve kötü bir futbolcu. Manchester City'de veya Dunga'nin torpiliyle katildigi Brezilya milli takiminda ne yaptigi beni ilgilendirmez, ki bu takimlarda da pek bir is yapmisligi yok. City'de parlak bir dönem geçirdigini nereden çikariyorsunuz ?

Birakin kendinizi kandirmayi beyler. Elano basbayagi yeteneksiz ve kötü bir futbolcu. Manchester City'de veya Dunga'nin torpiliyle katildigi Brezilya milli takiminda ne yaptigi beni ilgilendirmez, ki bu takimlarda da pek bir is yapmisligi yok. City'de parlak bir dönem geçirdigini nereden çikariyorsunuz ?

İzledik premier ligi oradan çıkrıyoruz.Dunga adamın kirveliğini mi yapmış torpil falan diyorsun.Ne kadar düz ve basmakalıp yorumlar bunlar.Adam bizimle uyuşamamış olabilir ama kaliteli futbolcudur. Bu değişmez.

Haktan Türkalp hani hakaret olarak algılama ama hiçbirşey bildiğin yok.Açık ve net yani.Forumda daha önce tartıştığım veya tartışmadığım hiçbir kimse hakkında böyle bir yargıya varmadım.Ama üyelerimizden Şebnem Başaran'ın bile senden daha iyi bildiğini düşünüyorum futbolu.:asd:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:bu noktadan sonra susuyorum,sen harbiden hiç maç izlememişsin belli oldu,ben bu yaşımda hatırlıyorum:asd:

Haktan Türkalp hani hakaret olarak algılama ama hiçbirşey bildiğin yok.Açık ve net yani.Forumda daha önce tartıştığım veya tartışmadığım hiçbir kimse hakkında böyle bir yargıya varmadım.Ama üyelerimizden Şebnem Başaran'ın bile senden daha iyi bildiğini düşünüyorum futbolu.:asd:

Belki hiçbir sey bilmiyorum ama senin forumda yazmis oldugun mesajlari az çok takip eden biri olarak futbolu senden az birsey de olsa daha iyi bildigimi kesin bir dille ifade edebilirim. Bunun tartismasina bile girmem.

Ligtv'ye göre Ankaragücü macinda yedek olacakmis. Onun yerine Kewell oynayacakmis.

Yahu Serhat bile yeteneğine bu kadar laf etmiyordu. Benim Galatasaray'da belkide en sevmediğim adamdır Elano ama, bu kadar lafı da hak etmiyor. Elano, Dunga'nın kızılay fln evli değildi ki torpili olsun. :D Ayrıca Elano'nun kariyerinin en parlak dönemi City dönemidir haha naptın sen? :asd:

Arkadaşlar ikili tartışmaya girmeyelim lütfen

Geri
Üst Alt