#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misi oyundan cikarken isliklandi. Aydin oyuna girdigi anda alkislandi. Ben öyle anladim sesten.

Adam ironi yapıyor.

Anlayamamanız doğal çünkü sinirli herkes.

Misi oyundan cikarken isliklandi. Aydin oyuna girdigi anda alkislandi. Ben öyle anladim sesten.

Yönetim Yönetim Yönetim! Mustafa Mustafa Mustafa! Rijkaard Rijkaard Rijkaard!

Ulan önce kendinize bakin be! Neymis Elano Premier Lig'deki gibi oynayamiyormus. Neden acaba?

Misimovic gibi bir oyuncu geliyor iyi oynayamadi diye Isliklarlar daha 8.Haftada sonrada Neden oynayamiyor? Bundesliganin gol krali neden Türkiyede hic birsey yapamiyor?

Sahanın en iyisiydi bana göre.

Yönetim Yönetim Yönetim! Mustafa Mustafa Mustafa! Rijkaard Rijkaard Rijkaard!

Ulan önce kendinize bakin be! Neymis Elano Premier Lig'deki gibi oynayamiyormus. Neden acaba?

Misimovic gibi bir oyuncu geliyor iyi oynayamadi diye Isliklarlar daha 8.Haftada sonrada Neden oynayamiyor? Bundesliganin gol krali neden Türkiyede hic birsey yapamiyor?

BAM BAM BAM

Saglam bir orta sahamiz olsa bu takim cosar. Ama takimin en önemli bolgesinde 4.sinif(Ayhan-Baris-Mustafa) topcular oynuyor. :o

BAM BAM BAM

Saglam bir orta sahamiz olsa bu takim cosar. Ama takimin en önemli bolgesinde 4.sinif(Ayhan-Baris-Mustafa) topcular oynuyor. :o

Söylüyorum tekrar söyleyecegim bu sezonun en büyük hatasi EMILIANO ADRIAN INSUA.

Sol bek ne olursa olsun bi türlü götürürdük yada Türk bi oyuncu alabilirdik ama gittik Kontenjani Sol bekle doldurduk. Takimin en önemli bölgesine oyuncu almak dururken.

Misimovic takımla anlaşamıyor.

Misimovic topla çok geride buluşuyor bu nedenle çok etkili olamıyor.

Bugün etkili olduğumuz pozisyonlarda çoğu pas misiden geldi.

Takımda ön libero olarak Ayhan Mustafa Sarp oynadığı müddetçe bizden bir cacık olmaz.

Adamlar her aldığı pası geri pas atarak kullanıyorlar.

Kendi etraflarında dönene kadar maç bitiyor nerdeyse...

Neyse bu akşam sakin olmalıyız...

Misimovic takımla anlaşamıyor.

Misimovic topla çok geride buluşuyor bu nedenle çok etkili olamıyor.

Bugün etkili olduğumuz pozisyonlarda çoğu pas misiden geldi.

Takımda ön libero olarak Ayhan Mustafa Sarp oynadığı müddetçe bizden bir cacık olmaz.

Adamlar her aldığı pası geri pas atarak kullanıyorlar.

Kendi etraflarında dönene kadar maç bitiyor nerdeyse...

Neyse bu akşam sakin olmalıyız...

dahası iyi adamlara da pas atmıyorlar özellikle ayhan... kaç pozisyonda ne misiye nede pinoya pas atmak yerine döndü gerideki servete pas attı... hadi 1.sinde görmedi, 2.sinde de görmedi... eee 3.sü ne oluyor?

bu tip pas atarken adam seçmece çok olmaya başladı takımda... bu örnekleri çoğaltmak mümkün...

ön libero topu alır dikine oynar enine değil... bunu yapabilecek kim var kadromuzda? belki elano var onu da küstürdüler...

Siz hangi maçı izlediniz arkadaş ?

Misi ilk yarıda sahanın en iyiysiydi,takıma yavaş yavaş alıştığını düşünüyorum.

İkinci yarıda etkili değildi keza topu rakip alanı iyi taşıyamadığımız içindi

Ayrıca oyundan çıkartılması da çok saçmaydı.

Siz hangi maçı izlediniz arkadaş ?

Misi ilk yarıda sahanın en iyiysiydi,takıma yavaş yavaş alıştığını düşünüyorum.

İkinci yarıda etkili değildi keza topu rakip alanı iyi taşıyamadığımız içindi

Ayrıca oyundan çıkartılması da çok saçmaydı.

Gerçekten de Misimoviç bugün sahanın en iyisiydi. İlk defa bende beğendim.

Al bi hata daha..Aslında yuhalanan rijkarddı ama çoğu insan misimovicin yuhalandığını zannediyor medya fblisi bjklisi şimdi dalga geçiyor ellerine malzeme veren kim rijkard.Çıktı da noldu m.sarp çıksa veya pino veya başkası 10 mu yiyecektik

Bugün cok iyiydi. Cikarilmasi da cok büyük bir hataydi. Pino´yu sahada tutup Misimovic´i cikarmak nasil bir mantiksa

Bugün cok iyiydi. Cikarilmasi da cok büyük bir hataydi. Pino´yu sahada tutup Misimovic´i cikarmak nasil bir mantiksa

pino çıksa kim gircek al birini vur ötekine arkadaş kulübeyi görmüyor musunuz acaba?

Bari biri misimovice açıklama yapsa yuhalanan sen değildin rijkardın saçmalıkları seyirciyi çıldırttığı için ona kızdılar dese misimovic ilerde işimize yarayabilir rijkardd onu bitirmeden seyirci onu bitirmeden açıklasalar

pino çıksa kim gircek al birini vur ötekine arkadaş kulübeyi görmüyor musunuz acaba?

Aydın oynadığı sürece bence iyi iş çıkardı. Ama ben şunu anlamıyorum. Total futbol diye herkez kıçını yırtıyor ama biz hala çalıma giden oyuncu alıyoruz. Total futbolda sürekli çalımın işi var mı sizce?

Geri
Üst Alt