#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

bende bi foto koyarım şimdi dağılırsınız hepiniz hadi bakim:asd:

Klavye delikanlılığı yapmayın len , adam hepinizi bulur dövermiş :)

Boyu kilosu çok olan güçlü mü oluyormuş :D

Devre arasına kadar böyle oynarsa kaç kişi desteklemeye devam eder acaba?inşallah iyi oynar.

Evet Rijkaardı da sonuna kadar destekledim. 4 5 ayda böyle kendini kanıtlamış futbolcu asıp kesilmez. Zaten performansının bu seviyede olması ortasahadaki kalite eksikliğindendir

BAM üçlüsü elano yu yedi yahu misi kim:asd:

iyi makara donmus burada yahu.. ayrica misi'ye laf yok bide derbide gorelim bakalim ne yapacak..

Misimovic Almanya'da tam anlamiyla kraldi. Su an o performansindan cok uzak ama düzelecek, cok cok daha iyi olacak.

Benim anlamaığım tek şey var tamam Mismovic formsuz kimse pas atmıyor ama bu adamın en iyi yaptığı işlerden biri frikik kullanmak.

Yani ceza sahası önünde frikik yaratacak fauller yaptırmak çokmu zor?

Gerekirse 2 kişi sırf bu iş için uğraşır 90 dakikalık maçta 4 tane frikik kullansak ceza sahası önünde 1 tanesini mutlaka gole çevirir.

Benim anlamaığım tek şey var tamam Mismovic formsuz kimse pas atmıyor ama bu adamın en iyi yaptığı işlerden biri frikik kullanmak.

Yani ceza sahası önünde frikik yaratacak fauller yaptırmak çokmu zor?

Gerekirse 2 kişi sırf bu iş için uğraşır 90 dakikalık maçta 4 tane frikik kullansak ceza sahası önünde 1 tanesini mutlaka gole çevirir.

O iki kişi topu alınca bi etrafında dönüyor.Önce Servet'e sonra Ufuk'a. Ufuk sonra Servet'e , Servet hoop rakip defansın kucağına

Hücüm anlayışımız bu :o

Lilcoln iyi basladı kötü devam etti oda Kraldı Almanya'da.Sen Kötü basladın iyi devam et Bu Maçı kopar al.

Hagiyle beraber artık Frikik çalışırlar kapışırlar :)

Geri
Üst Alt