#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Yapma hocam ne alakası var ? Kilo fazlası falan yok bence, gayet yerinde. Ve statik değil bunu ısrarla söylüyorum. Solda oynadığı için öyle gözüktü sadece, ama ona rağmen geriye gelip top kaptığı bile oldu. Bu adam sol kanat oyuncusu değil, hayatında oynamamıştır bile. Bundan sonra da ortada kullanılır diye düşünüyorum Kewell veya Arda'nın dönüşüyle.

Statikten kastım 10-15 metrede oynuyor oyunu Cem. Hiç çizgiye inmedi,hiç ceza yayına yaklaşmadı. Tekerleği patlak Rolls Royce gibi. Çok kaliteli pas yapıyor,sol kanadı çok iyi daralttı ama ciddi kondisyon sorunu var,çünkü sadece sırtı dönük oynayabiliyor. Ve çok rahat bir şekilde kilo fazlası olduğu gözüküyor.

Misimoviç, Baros-Pino ikilisi arkasında iyi oynayabilecek bir adam.

Macin en kötü adamiydi, bu sekildeki perfomansini araya kadar sürdürür gibimi geliyor ama sonra yeni stad ile beraber buda cosar.

hantallıgını zamanla ustuden atacaktır.ınanıyorum

Aranan adam değil abi.İlk maçında bu kanıya vardım, hala da bu görüşteyim. Asla direkt oyunu şekillendirecek birisi değil.Bizde ne Edin Dzeko var, ne Grafite var nede diğerleri.

Valla ben çok ümitliyim.Bu maçta iyi değildi ama Haginin elinde çok etkili olacak bundan eminim.Elano ve Misimovic 2si de Hagiyle beraber çok etkili olacaklar.Önümüzdeki haftalarda daha iyi göreceğiz.

Macin en vasat oyuncuları arasında yer alıyordu , umarım zamanla degisir ..

Bu saatten sonra bir değişme olmaz.Hantalın da ötesi be.Yahu Wolfsburg'ta gözlerimizde perde mi vardı,, biz ne izliyorduk?

Bu adamin kondisyonu yok diyenler adam 90 dakika oynadigi cogu macta en AZ 10 km kosuyor, bizim takimda bugun en fazla Mustafa Sarp kosmus ben hic oyunda goremedim, Xavi Iniesta 13,14 km kosuyor

Bu adam zeki kardeşim,tık tık paslaşır,takım onun gibi pas düzenine alışmadan daha yararlı olmaz bugün hücumdan ziyade kanatta gösterdi kendini çıkana kadar gayet iyiydi.

fener macinda tek paslariyla takima bogucu baskidan kurtardi. cok ince calisti. elano ile ikisi ilk yarida takimi ilerde tutup defansi cok rahatlatti.

Yoğun eleştirilecek yakın bir zamanda.

Yüzünden düşen bir parça sürekli.

Acilen morale ihtiyacı var.

Taraftarın bu adamı sevmesi gerek..

İhtiyacı olan tek şey bu.

Birazcık ilgiye ihtiyacı var.

bence kotu oynamadi

sol tarafta cok guzel bir iki adam eksiltti

ben memnunum

ayrica o ciktiktan sonra top dolatiramadik pek

Lincoln'e gösterilen ilginin yarısı gösterilse bu adama yeter.

Geri
Üst Alt