#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misimovic Hagi'nin dediklerini yapsın ondan bişiler kapsın deymesinler keyfimize.

Bakın bu adamı sevin şımarmaz ciddi diyorum..

Bu adam gayet iyi bir profesyoneldir,ve çok ince bir oyuncudur ben mest oluyorum onun paslarına,bu adamı baştacı yapın takımı tek başına sırtlar götürür..

Biraz çekingen Misi.

Hagi ''Arkadaşlığı üst seviyeye getireceğim'' demişti,inşallah bunu yapar ve Misi coşar..

Ilk yari Galatasaray´in böyle etkili olmasi Misimovic sayesindedir. Ben ilk yari cok begendim Misimovic´in performansini. Tipik bir 10 numara gibi degil ama komple bir orta saha oyuncusu gibi oynadi. Zaten Misimovic ve Elano oyundan cikinca hücum kalitesi düstü takimin. Sadece savasan bir takim olduk ondan sonra. Hep oynamasindan yanayim. Hagi onu kesinlikle kazanir

oyundan çıkana kadar iyi performans gösterdi bence.elano'nun da iyi performans göstermesiyle birlikte hücum anlamında rahat pozisyon üretebildik.

Elano,Misi,Arda 3 tane beyin gibi adamımız var hakkaten iyi kullanmalıyız..

Misi kötü dönemde geldi taa ki Hagi gelene kadar ya da Rijkaard kovdurulana kadar. Bu saatten sonra iyi bir Misi izleyeceğiz umuyorum.

Misi'nin cikarken morali cok bozuldu, haksiz da sayilmaz, gercekten cok erken aldilar adami oyundan.

Oysa herif defansa muthus yardimci oluyordu, tam bir sol bek gibi top caliyordu hatta.

Daha önce hic yapmadigi seyleri yaptigi halde, bu kadar defansa yardim edip, normalde yaptigi seyleri 2. planda tutmak zorunda kaldigi halde oyundan alinmasi onun moralini bozdu dogal olarak, umarim bir dahaki maca kadar kendine gelir ve artik bir gol yada asist yapar Antalyaya karsi, yoksa Elanoyu kazanalim derken Misiyi kaybedecegiz.

O değilde takıma Arda, Baros ve Kewell dönünce kimler kesilecek merak ediyorum. Bir anda yokluktan fazlalık çıkacak. :o

kewell ın gerek durmadan sakatlanması gerek yabancı sınırı oldugundan oynamayacagı bence aşikar...arda misi elano-baroş olur...kewell ıyı bır alternatıf olarak kalır

yalnız miside enteresan bi hantallık var çözemedim.dilerim gecer.hayır hazır değil diyecegım wolfsburg bayern macının 2cı yarısını ızlemesemm.su hantallıgı atsın ustunden,bunu cekıngenlıgıne baglıorum sımdılık.alışma falan

Hadi göster artık kendini be Misi,geçen seneki Elano gibi olmandan korkuyorum.

Yalnız Arda da iyileşince,hucum hattına bakarmısın.Arda-Misimovic-Elano-Baroş.Bu takımla kontrollüde oynanır,oyunu rakip sahaya da yıkarsın.TT arenada çift haneli galibiyet serisi yakalarız sakatlık olmazsa eğer.

Ben ilk yari performansini begendim sahsen. Takimin bir parcasi gibi oynadi ve ben öyle oynamasini istiyorum zaten. Ilk yari etkili hücum futbolu oynamamizin sebebi Misimovic´in katkisidir. Bu unutulmamali. Elano ve Misimovic cikinca, etkili futbol yerini savasan futbola birakti.

evet ışık var miside eski günlerine dönecektir zamanla

Arda ve Baros döndüğünde Pino eğer böyle devam ederse Misi yedek kalabilir.

Size Misimovic´in show yapmadigini söylemistik. Takim icin ne yaptigina bakacaksiniz Misimovic´in. Ilk yarida o futbolu oynamamizda Misimovic´in de etkisi büyüktü. Takim oyuncusu Misimovic. Ben cikmasini dogru bulmadim. Oyunda kalmasi gerekiyordu bence.

Arda ve Baros döndüğünde Pino eğer böyle devam ederse Misi yedek kalabilir.

Pino böyle devam edemez :(

Caner Akdemirci' Alıntı:
Pino Anadolu maçlarında daha zorlanır ve kanatlarda oynadığı zaman kademeli savunmalara karşı çaresiz kalıyor,onun için en iyi mevki,2. forvet olarak serbest oynaması olur.

Ama yine de öne geçemediğimiz sürece çok faydalı olacağını sanmıyorum.

Pino,Elano ve Misi üçlüsünden birini yedek bırakmaz zorundayız. ( Benim tercihim Pino'nun yedek kalması ama sürekli rotasyon ile ilk 11'e girmesi özellikle büyük maçlarda )

Belki Anadolu maçlarında

Cana-Elano

Pino-Misi-Arda

Baros​

Şeklinde çıkabiliriz.

Şu bir gerçek ki oyuncular belli bir kaliteyi aştıktan sonra güçlü olmak iyi takım olabilmekten geçiyor. Türkiye'de oldukça iyi kadrolar var. Bu açıdan sakatlıklar nedeniyle kadro kalitesini en az kullanabilen takım son 4 senedir malesef biz olduk. Şu an elimizde takım oyunu oynamaya çok yatkın bir futbolcu grubu var. Arda, Elano, Misimovic, Baros, Cana, Neill gibi hem üst düzey yeteneğe hem de üst düzey mental özelliklere sahip bir Galatasaray'a sahibiz aslında. Yeter ki kenetlenelim, yeter ki birarada maç oynayabilsin kritik oyuncularımız, yeter ki takım olabilelim.

18 kişilik kadroya bakacak olursak aslında belki de ligin en kaliteli takımıyız. Bunu Fener maçının gazıyla değil öncesinde de söyledim. Tabiki eksiklerimiz var. İyi bir kaleci ve iyi bir orta saha oyuncusuyla bu takım hakikaten ürkütücü bir hale gelebilir.

Ufuk

Sabri Neill Servet İnsua

Cana Barış

Elano Misimovic Arda

Baros​

11'i hem A'dan Z'ye her oyuncusuyla baskılı oyuna yatkın, hem de Barış ve Servet dışında pas yeteneği yüksek ve son derece yaratıcı bir kadro oluşturur.

Kenarda bekleyecek Pino, Kewell, Ayhan, EMRE ÇOLAK, Serkan, Aykut, Hakan ve bu 18 dışında Çağlar, Ali Turan, Aydın, Berkin gibi oyuncularla Türkiye'nin futbolcu açısından en zengin takımıyız aslında. Bu arada Emre Çolak'ı büyük harflerle yazdım, çünkü azıcık destek gördüğü takdirde klübede tutulması imkansıza yakın olacaktır. Hatta Barış'ın yerine takıma girip üstün pas yeteneğiyle inanılmaz hızlı bir oyun oynamamıza sebep olabilecektir. Açıkcası napıp edip bu oyuncunun artık takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Hani o çok gıpta ettiğimiz Xavi ve İniesta var ya... onlar da çok atletik ve güçlü oyuncular değil. Emre denen çocukta o ışık var. Defansif olarak doğru yerde durup, doğru pozisyonda topa girdiği takdirde kesinlikle fiziğinin sıkıntısını çekmeyecektir. Zaten üstün tekniği top ayağındayken böyle bir sıkıntısı olmamasını sağlıyor. O yüzden bu oyuncuyu kazanıp bir de orta saha oyuncusu transfer edebilirsek, tercihim Türk olmasından dolayı Selçuk'tan yanadır o zaman çok şaşırtıcı bir futbol ortaya koyabiliriz. Şimdi tekrar efsane olmak Hagi ve Tugay'ın elinde. Ellerinde ki Misimovic, Arda, Elano ve Emre gibi hiç kimsede bulunmayan 4 maestro özellikli futbolcuyu iyi kullanıp Türkiye'nin gördüğü en iyi takımı yaratabilirler.

Kötü sayılmaz çıktıktan sonra ilerde top tutamadık.Ama daha iyisi olucaktır zamanla.

Geri
Üst Alt