#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Yahu nasıl beklentiniz kalmadı? Adam organize atak dediğimiz şeyleri gerçekleştirmeye çalışan tek kişiydi bugün. Yanında paslaşacağı adam yok ki... Ayhan-Sarp-Barış hepsi topu alır almaz geriye dönüyorlar. Arda gelse, Kewell form tutsa bu adam çok daha etkili olacak.

olsa yapsa...kewell form tutmaya basladıgın sakatlanacak.yıllardır aynı muhabbet

Adam sol açık oynatılıyor lan.Rezalet oynasa da eleştirmem ki iyi oynadı bugün bence.

Birileri lincol filan demiş. Lincoln olsaydı trabzon deplesmanına gitmezdiki uzak diye. Neyini tartışıyorsunuz.

Lincoln olsa da, Trabzon'a uzak diye gitmese keşke. Ama Elano 36 hafta sonra hazır demi Özgür? :)

Yahu nasıl beklentiniz kalmadı? Adam organize atak dediğimiz şeyleri gerçekleştirmeye çalışan tek kişiydi bugün. Yanında paslaşacağı adam yok ki... Ayhan-Sarp-Barış hepsi topu alır almaz geriye dönüyorlar. Arda gelse, Kewell form tutsa bu adam çok daha etkili olacak.

Yahu takımda 34 lük Ayhan'dan, Barış'dan başka koşan kalmadı. Takıma genaralleri doldurup ancak fb oluruz. Dengeyi sağlamak gerek. Elano Misi out. Arda Kewell in.

Yahu takımda 34 lük Ayhan'dan, Barış'dan başka koşan kalmadı. Takıma genaralleri doldurup ancak fb oluruz. Dengeyi sağlamak gerek. Elano Misi out. Arda Kewell in.

Kewell bitmiş, okeye dönüyor. Misimovic bile sol açıkta çok daha iyi Kewell'dan. Kewell sakatlandı, Kewell kondisyoner eşliğinde çalışmalarını sürdürdü, Kewell henüz hazır değil. Mehter takımı gibi, 2 ileri bir geri.

Kewell bitmiş, okeye dönüyor. Misimovic bile sol açıkta çok daha iyi Kewell'dan. Kewell sakatlandı, Kewell kondisyoner eşliğinde çalışmalarını sürdürdü, Kewell henüz hazır değil. Mehter takımı gibi, 2 ileri bir geri.

O zaman Arda, Emre çolak ikilisi bu takımı uçurur. Elano ve Misi'yi tanıdık artık, Galatasaray için yeterli değiller.

Kewell ile Misi'nin toplamı modern futbolun çizgi oyuncusu etmez!

Bundesliga'da kral olmak varken niye geldin buraya be Misi ?? Bosu bosuna kariyerinin icine ettin.

Bence kötü oynamadı maçta, ayrıca sol açık oynuyor harbi, istesem de laf edemem.

Ben bugün biraz daha güçlü gördüm. Topla ilerlemesi, ayağında top tutması ve soğukkanlılığını beğendim. Fakat fazla topla buluşmadı ve temposuzdu. Oyundan çıkartmak yerine asıl mevkisine kaydırılabilirdi.

Elano ve Misi'yi tanıdık artık, Galatasaray için yeterli değiller.

Ya izlememişsin etmemişsin bilmiş bilmiş atıp tutma burada.Durmadan övdüğün Lincoln'den çok daha büyük etki yapmıştır bu adam Bundesliga'da.Yeterli değilmiş.Hadi oradan.

Ya izlememişsin etmemişsin bilmiş bilmiş atıp tutma burada.Durmadan övdüğün Lincoln'den çok daha büyük etki yapmıştır bu adam Bundesliga'da.Yeterli değilmiş.Hadi oradan.

Haklısın İnan. Lincoln daha kaliteli oyuncuydu Misimovic'ten, doğru. Fakat Misimovic'in Bundesliga kariyeri, Lincoln'den daha iyi. Lincoln takımını şampiyonluktan etmişti son sezonunda, ayrıca disiplinsizlikleri de vardı orada. Misimovic'in bir disiplinsizliğini görmedim, duymadım ben.

Anlamıyorum arkadaş ben.O yeterli değil bu yeterli değil.Hep yetersiz olanlar yabancı oyuncular,yabancı hocalar.Ama dönüp bakıyorum ne bir başarı var ne bir gram ilerleme var ülke futbolunda.Bizim millet biraz fazla kibirli galiba.

Geri
Üst Alt