#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misi den faydalanmak istiyorsan fazla koşturmucaksın..Topla oynatacaksın..Arkasınıda sağlam tutup önüne bitirici Forvet koyacaksın..Misi Bir Lincoln değil..Hareket beklememek lazım..

Lincoln'un ahı kaldı hepimizde. Elano ve Misi bize daha çoook çektirecek. Bunlar daha birşey değil.

Bu da fikir mi şimdi? Başkasının fikrini önleme değilde, karşı fikir yazda saygı duyayım.

Geçen ``Bizim takımımızın kalibresinde değil.`` benzeri bir laf etmiştin.Bu da Misimovic'i daha önce hiç izlemediğini gösteriyor.Ben de bu yüzden bu oyuncuyla ilgili hiçbir fikrin olduğunu düşünmüyorum.Şöyle değil böyle değil diye bilmiş bilmiş konuşuyorsun ya onu diyorum işte.Anladın?

Tabata ustad biri oldugundan her yerde verimli olabilitesi var. Elano gibi yan gelip de yatmiyor. Sag kanat veya on libero oynatilinca da kusmuyor. Tam bir profesyonel.

Bence Trabzon maçında iyiydi niye çıktı anlam veremedim.

Mismoviç başarılı olmasındaki en büyük etken önünde Dzeko ve Grafite gibi çok iyi forvetlerin olmasıdır.Misimoviç topu aldığında bir kere önünde devamlı boş koşular yapan, ona duvar olan,Misi'ye boş alanlar açan 2 tane forvet vardı buda Misimoviç2in daha rahat top kullanmasını sağlıyordu.

aynen katılıyorum

misimoviçin önünde, zamanında iliç'in önünde oynayan hakan şükür-necati gibi iki forvet olması lazım.

Siz o zaman verkaçlarla ve araya sızmalarla nasıl etkili oynuyor. Şimdiki sistemde ve oynadığı bölgede ona hiç kızmaya hakkımız yok..

Türkiye'yi katma işin içine Ahmet, gelişmemiş bir futbol ülkesiyiz :D Yusuf falan da var kanat oynayamayan şimdi de Dünya'da yok diyorum. Avrupa'da Valeron'lardan sonra daha kalmadı ofansif ortasaha oynayıp da kanat oynayamayan adam.

Misimovic acaba kariyerinde hic sol kanatta oynadimi? Bikere adamin mevkiisi orasi degil. Rijkaard onu orda oynatarak sacmalamisdi.. Hagi bunu neden yapiyor?

Neden bizim orta sahamizin merkezi teknik anlaminda zayif oyunculardan olusuyor? Ayhan, Baris, Cana, Mustafa.. kim son pasi atacak bunlardan?

Gherorghe Hagi, Misimovic'in oynamamasıyla ilgili bir soru üzerine ''Oyuncu ile paylaşabileceğim bir şey yok. Oyuncuya sadece destek veririm. Ama kimin oynayacağına ben karar veririm'' derken, ''Misimovic, Trabzonspor maçında gösterdiği tepki nedeniyle mi oynamadı? şeklindeki soruya ise ''Hayır öyle bir şey yok. Şu anda onun önünde başka oyuncular vardı'' cevabını verdi.

Umarim küstürmeyiz bu adami. Elano´yu kazanmaya calistigin kadar Misimovic´i de kazanmaya calis be Hagi. Yapma böyle

Bu adam mevkisinde oynayacakken futboldan sogutulmaya calisiliyor bugun Elanonun yerinde oynasa daha verimli olabilirdi keske Elanonun yerine 2. yarinin basinda oyuna girseydi

adamın yerinde olsam devre arası giderdim.koskoca misimovic ayhan sarp barış orta sahasında forma bulamıyor.tugay ne iş yapıyor acaba.

Gherorghe Hagi, Misimovic'in oynamamasıyla ilgili bir soru üzerine ''Oyuncu ile paylaşabileceğim bir şey yok. Oyuncuya sadece destek veririm. Ama kimin oynayacağına ben karar veririm'' derken, ''Misimovic, Trabzonspor maçında gösterdiği tepki nedeniyle mi oynamadı? şeklindeki soruya ise ''Hayır öyle bir şey yok. Şu anda onun önünde başka oyuncular vardı'' cevabını verdi.

Umarim küstürmeyiz bu adami. Elano´yu kazanmaya calistigin kadar Misimovic´i de kazanmaya calis be Hagi. Yapma böyle

Hakan Yakın'a benzemesin sonu.

Ya abi Misimovicin gelmesini isteyenlerin en başında ben geliyodum ama bi sorun olduğu ortada adam daha gol ya da asist yapamadı ya şaka gibi

Gecen ropartajında vardı Hala Wolsburg'a donme ıhtımalı oldugu ıcın bence kendını tam olarak veremıyor olabılır gerçi ben artık Galatasaray'ın oyuncusuyum ole bı ıhtımal gormuyorum demıstı ama herkes oyle der. Adnan Sezgın barı bı adam aldın onuda tam al

Gecen ropartajında vardı Hala Wolsburg'a donme ıhtımalı oldugu ıcın bence kendını tam olarak veremıyor olabılır gerçi ben artık Galatasaray'ın oyuncusuyum ole bı ıhtımal gormuyorum demıstı ama herkes oyle der. Adnan Sezgın barı bı adam aldın onuda tam al

Adnan sezgini bende sevmem ama ben böyle bir eleştiri görmedim.Adamı 3 eşit taksit ile 7M€'YA aldık.1 taksit peşin diğer 2 taksitinde belli tarihleri var o tarihde ödeyeceğiz.Taksitleri ödemezsek ki öyle bir ihtimal YOK.O zaman wolsburg'A dönme ihtimali doğar.Yani misimoviç bizim oyuncumuz.

Bence en büyük sorun oynatıldığı mevki.Böyle bir adamımız var ve biz sol açık oynatıyoruz.İnanılır gibi değil :o :D

Bu adamı devre arasında bence yollayacaklar. Elano'ya boşuna bayıldıkları parayı, Misi'den çıkarmak için taksitleri yatırmayacaklar. Elano'yu yollayamadılar, Misi'yi yollayacaklar bence. Ama sene sonuna kadar Elano ve Misi'de kesin gidecek bana göre.

Şu adamdan yararlanamıyoruz ya helal olsun!

Geri
Üst Alt