#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Lig başlıyor iş işten geçiyor bizimkier Misimovici alıyor

3 ay geçiyor adam kadro dışı

Haklısınız bütün suç Misimovicte

Buradan alıntı yapan gerizekalılara da selam olsun

8690286111211.jpg

Açık konuşayım, geldiğinde hiç sevinmedim. Misimovic'in başarısız olacağını düşünüyordum. Çünkü o zamanlar başımızda Rijkaard varken Misimovic bu takıma kurtarıcı diye alındı, 2-3 hafta geçti ve form tutamayınca eleştiriler başladı, arada 1-2 iyi maç oynadı fakat istikrar yakalayamadı. Misimovic'i Bundesliga'da az çok izlediyseniz daha çok takımla birlikte oynadığını görürsünüz. Yaptığı verkaçlar, boş alanlarda hareketli forvetlere yaptığı asistler vb. Örneğin Lincoln ile kıyaslayalım, Lincoln daha bireysel bir adam ve topla oynamayı daha çok seviyor. Misimovic ise paslarla birlikte pasörlük yapmayı daha çok seviyor aynı mevkide... bu yüzden bu tür oyuncular takımın performansıyla bire bir oranda performans sergiler. Misimovic'ten tıpkı Elano'da olduğu gibi yanlış şeyler bekleniyor.

Bundan sonrası için ne olur bilmiyorum ama Misimovic'in gördüğüm yerde bir tür kardeş tavsiyesi vermeyi ihmal etmezdim. "Oğlum ne işin var senin Türkiye'de? Yedek kalsaydın da bırakmasaydın oraları. Bak ne güzel Dzeko falan var Milli Takım'dan arkadaş, gül gibi geçinip giderdiniz. Arada Grafite katılırdı size. Hadi bu olmadı keşke Schalke transferinde sorun çıkmasaydı, eski hocan Magath seni bekliyordu anasını satayım. Birde Huntelaar'ı alırlardı senin üzerine, oh mis gibi Misi!

Bunu bi kaç gün önce yazmıştım,bana göre hagi zaten göndermek istiyordu,ufak bi olay olunca da direk postaladı benm görüşüm bu şekilde.

acaba taksidin ne kadarını ödedik?,ufak bi miktar ödediysek bence hagi gönderir.

tabi evet her şeyin sorumlusu misimoviç ti... yaşasın mustafa sarp, serdar özkan, servet, balta, ayhan of of eğer bu kesiklerin devamı gelmezse hagi de soru işaretidir benim için takmış yabancılara adam

acaba taksidin ne kadarını ödedik?,ufak bi miktar ödediysek bence hagi gönderir.

kulube 2 milyon odedik.diger taksidi olan sanirim 6 milyon civari bir sey onu hazirana kadar odemezsek oyuncu tekrar wolsfburga doner diye biliyorum.

Hagi 10 numara düşmanı! İlk gelişinde Hakan Yakın'a tam bir 90 dakika bile şans vermedi. Hagi kıskanç mı desem, ilginç bir takıntısı mı var desem 10 numara pozisyonundaki futbolculardan nefret ediyor. Hagi bu takımı yönetecek adam değil kimse kusura bakmasın. Yönetim engel olsun buna kim olursa olsun bu takımın işine yarayacak futbolcuları biçmeye hakkı yoktur. Adama sorarlar "Sen nasıl hocasın daha yeni geldi adam adaptasyon süresi diye bir halt var" diye. Hagi bu takıma 5 gömlek küçük, zaten gittiği hiçbir takımda iyi bir hoca olacağının sinyalini vermedi üstelik son birkaç yıldır da takım çalıştırmıyor. Hagi sezon sonu gidici bunu kendisi bildiği halde bu kulübe milyon dolarlar kaybettiriyor. Asıl rezalet devre arasında amele gibi rumen futbolcuları doldurur takıma!

Şimdi yönetimden Baros hamlesi bekliyorum.

Yakındır gönderirler yerine Podidijscu diye amatör rumen forvet alırız. Hagi'de bahane hazırdır yan baktı, sümük attı bile olabilir! Hagi sezon sonu gidici olduğunu bildiği halde bu kulübü zarara sokuyor!

Yakındır gönderirler yerine Podidijscu diye amatör rumen forvet alırız. Hagi'de bahane hazırdır yan baktı, sümük attı bile olabilir! Hagi sezon sonu gidici olduğunu bildiği halde bu kulübü zarara sokuyor!

Evet bütün suçu teknik direktörlere atıp işin içinden sıyrıldık.Bu yönetim düzenin hiçbir teknik direktörün başarılı olması mümkün değil. Sorun ne Hagi ne de başkası.Halen sorunu yanlış yerde arıyorsunuz.

Evet bütün suçu teknik direktörlere atıp işin içinden sıyrıldık.Bu yönetim düzenin hiçbir teknik direktörün başarılı olması mümkün değil. Sorun ne Hagi ne de başkası.Halen sorunu yanlış yerde arıyorsunuz.

Kardeşim böyle kararı Mourinho alsa saygı duymam bu kadar açık ve net! Adaptasyon süresi vermeden bu kadar hunharca bir karar alınmasını kınıyorum! Yerine iyisini alabilecek mi yönetim? Hayır! Artık çıkıp kendisi oynar. Sakatlıklar yüzünden kadro kuramazken göreceğim onu. İnşallah küme düşmeyiz artık ciddi ciddi korkuyorum. Ne demişler "Yarım doktor candan, yarım imam candan edermiş" Hagi yarım teknik direktör belki değil bile!

Kardeşim böyle kararı Mourinho alsa saygı duymam bu kadar açık ve net! Yerine iyisini alabilecek mi yönetim? Hayır! Artık çıkıp kendisi oynar. Sakatlıklar yüzünden kadro kuramazken göreceğim onu. İnşallah küme düşmeyiz artık ciddi ciddi korkuyorum. Ne demişler "Yarım doktor candan, yarım imam candan edermiş" Hagi yarım teknik direktör belki değil bile!

Dostum, yaşın 27 gözüküyor. Biliyorum teknik adam olmak için yaş sınırı yok da, lisans eğitimi falan alıyor musun? Hayır yani, her gelene bir b.k atma çaban varken ben şüpheleniyorum gelecek planlarınla ilgili. İnsan ancak bir yere gözünü diktiyse böyle şeyler yapabilir.

Dostum, yaşın 27 gözüküyor. Biliyorum teknik adam olmak için yaş sınırı yok da, lisans eğitimi falan alıyor musun? Hayır yani, her gelene bir b.k atma çaban varken ben şüpheleniyorum gelecek planlarınla ilgili. İnsan ancak bir yere gözünü diktiyse böyle şeyler yapabilir.

B.k atılacak işler yapmasınlar bizde senin deyiminle b.k atmayalım! Şu takıma biraz iş yapabilen bir hoca gelsin pozitif işler yapsın kimse sesini çıkarmaz. Varsa yoksa ya işini yapamayan adamlar ya da abuk sabuk işler yapan adamları buluyoruz helal olsun yönetime. Yanlış adım atanı kim olursa olsun eleştiririm arkadaş.

Zaten bişeye yaramayacagı 3 mac sonra belli olmustu.Balondu söndü.

B.k atılacak işler yapmasınlar bizde senin deyiminle b.k atmayalım! Şu takıma biraz iş yapabilen bir hoca gelsin pozitif işler yapsın kimse sesini çıkarmaz. Varsa yoksa ya işini yapamayan adamlar ya da abuk sabuk işler yapan adamları buluyoruz helal olsun yönetime. Yanlış adım atanı kim olursa olsun eleştiririm arkadaş.

Skibbe yanlış iş yapıyor diyeni taşlarım valla. Taşlamak bildiğin taş atmak değil, deyim o.

Skibbe'nin de hataları vardı ama bunların yanında yaptığı hatalar devede kulak.

Wenger'in de hataları var, Ferguson'un da, Jose'nin de. Hatasız bir kul yok zaten. Ama Skibbe'yi eleştirmek kadar yersiz birşey de yok. Adam senın son 10 yılda görüp görebileceğin en iyi futbolu oynattı.

Geri
Üst Alt