Halim Yıldırım
Parçalı Üye
- 10 Haziran 2009
- 2.519
- 1
- 1.308
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
ben böyle yönetimin içine edeyim
ben böyle yönetimin içine edeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acaba taksidin ne kadarını ödedik?,ufak bi miktar ödediysek bence hagi gönderir.
acaba taksidin ne kadarını ödedik?,ufak bi miktar ödediysek bence hagi gönderir.
Şimdi yönetimden Baros hamlesi bekliyorum.
Yakındır gönderirler yerine Podidijscu diye amatör rumen forvet alırız. Hagi'de bahane hazırdır yan baktı, sümük attı bile olabilir! Hagi sezon sonu gidici olduğunu bildiği halde bu kulübü zarara sokuyor!
Evet bütün suçu teknik direktörlere atıp işin içinden sıyrıldık.Bu yönetim düzenin hiçbir teknik direktörün başarılı olması mümkün değil. Sorun ne Hagi ne de başkası.Halen sorunu yanlış yerde arıyorsunuz.
Kardeşim böyle kararı Mourinho alsa saygı duymam bu kadar açık ve net! Yerine iyisini alabilecek mi yönetim? Hayır! Artık çıkıp kendisi oynar. Sakatlıklar yüzünden kadro kuramazken göreceğim onu. İnşallah küme düşmeyiz artık ciddi ciddi korkuyorum. Ne demişler "Yarım doktor candan, yarım imam candan edermiş" Hagi yarım teknik direktör belki değil bile!
Dostum, yaşın 27 gözüküyor. Biliyorum teknik adam olmak için yaş sınırı yok da, lisans eğitimi falan alıyor musun? Hayır yani, her gelene bir b.k atma çaban varken ben şüpheleniyorum gelecek planlarınla ilgili. İnsan ancak bir yere gözünü diktiyse böyle şeyler yapabilir.
B.k atılacak işler yapmasınlar bizde senin deyiminle b.k atmayalım! Şu takıma biraz iş yapabilen bir hoca gelsin pozitif işler yapsın kimse sesini çıkarmaz. Varsa yoksa ya işini yapamayan adamlar ya da abuk sabuk işler yapan adamları buluyoruz helal olsun yönetime. Yanlış adım atanı kim olursa olsun eleştiririm arkadaş.
Skibbe yanlış iş yapıyor diyeni taşlarım valla. Taşlamak bildiğin taş atmak değil, deyim o.
Skibbe'nin de hataları vardı ama bunların yanında yaptığı hatalar devede kulak.