#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Hagi'yi savunanlar Hagi'ye güvenelim diyor böyle adaletsiz kararlar alan bir adama nasıl güvenilir! Hagi'den teknik direktör yaparsan 120 milyon dolarlık takıma ancak bu olur!

sanki çok süper takımdık

Hagi geldi mahvetti herşeyi

elanoya 12 milyon euro

sözleşmesi bitince takım arayan kewella 8 milyon euro değer biçen sitedeki rakamları dikkate almayın bence

sanki çok süper takımdık

Hagi geldi mahvetti herşeyi

elanoya 12 milyon euro

sözleşmesi bitince takım arayan kewella 8 milyon euro değer biçen sitedeki rakamları dikkate almayın bence

Süper değildik ama Hagi duvara tosnayacağını bile bile gaz pedalına tuğla koyuyor! Kendine zararı kovulacak, bu arada inşallah küme düşmeyiz.

Adamsın Misi!

Ben olsam küfreder çeker giderdim..

Sen gene A2 İle bir kere idmana çıkmışta gitmişsin helal olsun..

Adamsın Misi!

Ben olsam küfreder çeker giderdim..

Sen gene A2 İle bir kere idmana çıkmışta gitmişsin helal olsun..

Yok arkadaş Hagi resmen kıskanıyor bunun başka açıklaması yok! Bu adam disiplinsiz olsa Almanya'da 1 hafta duramaz. Hakan Yakın disiplinsiz, bu disiplinsiz kim disiplinli Hagi sen mi? Lincoln geldi Hagi'ye gitti sordular adam Lincoln'ü kıskandı abuk sabuk cevap verdi çekemiyor bu adam kendinden başka 10 numarayı.

Uefa finalinde takımı 10 kişi bırakan kimdi..

Bu sözlerim tartışılmasın Hagi'nin attığı golleri izlerken gözlerim dolar,ama sakın ola sakın disiplin kelimesini ağzına alıp oyuncuları karalamasın,Fatih Terim'in ona geçtiği kıyakları hepimiz biliyoruz..

Misimoviç bir Hagi asla olamasa bile 3 aylık oyuncu değildir..

Oğuz Dizer Kayserispor maçımız için : 'Kısacası, eli belinde ‘Geviş getirenler’ değil, pastasının hakkını verenler olunca, gösteri güzeldi.'

fm de transfer yaparsin sonra baktin 1 2 mac olmadi hemen gonderirsin onun gibi birsey oldu buda maalesef

şeref yoksunu sanane sakız çiğnemesinden.

oguz-dizer-adnan-sezgin.jpg

radyosporu dinliyorum

misinin menegeri:

misi galatasarayda kalmak istiyor..wolsfborga dönme gibi bi düşüncesi yok..hagi ile konuşup takımda oynamak istediğini dile getirecek..biz olaya pozitif bakıyoruz..umarım bu problem halledilir

Sevindirici bir haber :)

türkiyeye bütcen bu iken bu paralara misiyi getiriyorsan 5 maçta harcayamazsın...

misinin problemleri varsa bu yatırımı yaptıysan sorunlarını çözmekte yönetimin işi...

kimse gs den üstün değildir bunlar ayrı konu...

takımda hakan balta servet barış beyleri kazanmak için bunca uğraş varken

misiyede gayret gösterilmeli(miside gayret göstermeli)

Umutluyum Misimovic'ten adam bizde kalmak istiyor Hagi affedecektir.

bence geri döner.

saolsun rijkaard elanoyu küsütrmüştü

bari misiyi harcamayalım

Halen umutlu olanlar var ( ben kalitesinden şüphe etmiyorum ) ama Hagi kendisini affetmeyecektir, affetmiş gözükse bile oynatmayacak, Misimovic'in Hagi'den olumlu not alması için "Emre Çolak" misali takıma girmek isteyen 18'lik delikanlılar gibi çalışması gerekiyor ki o da olmaz.

Hagi yönetime Misimovic hakkında görüşlerini sunmuş, yönetim Misimovic'i silmek istemiyor, ortalığın sakinleşmesini bekliyor.

Neler olacağını bilemem ama Misimovic yüzünden Hagi ile yönetim arasında anlaşmazlık çıkacaktır ve bu da önemli sorunlara neden olabilir.

İzleyip göreceğiz

Halen umutlu olanlar var ( ben kalitesinden şüphe etmiyorum ) ama Hagi kendisini affetmeyecektir, affetmiş gözükse bile oynatmayacak, Misimovic'in Hagi'den olumlu not alması için "Emre Çolak" misali takıma girmek isteyen 18'lik delikanlılar gibi çalışması gerekiyor ki o da olmaz.

Hagi yönetime Misimovic hakkında görüşlerini sunmuş, yönetim Misimovic'i silmek istemiyor, ortalığın sakinleşmesini bekliyor.

Neler olacağını bilemem ama Misimovic yüzünden Hagi ile yönetim arasında anlaşmazlık çıkacaktır ve bu da önemli sorunlara neden olabilir.

İzleyip göreceğiz

bence hagi tükürdüğünü yalayacak

Geri
Üst Alt