#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

bjk maçında umarım kadroda olur

Misimovic'in devre arasından sonra forma şansı bulması çok zor, unutun bunu

Ortada Hagi'nin tükürdüğünü yalaması gibi bir durum yok, Misimovic'e şans verirse onun çalışmasından memnun kaldığından verir, Misimovic'de gözlemlediği yanlışlar - Kendisine göre - devam ediyorsa yine şans vermez.

hagi de 10 numara kıskançlığı var..

herkes iyi süper de, misimovic mi kötü.. oyuncuyu kaybetmektense kazanmayı seçmeliyiz...

Geçtiğimiz hafta Hagi tarafından A2 takımına gönderilen Zvjezdan Misimovic, cumartesi günü özel işlerini bahane ederek yönetimden izin almış ve Almanya'ya gitmişti.

Dün İstanbul'a dönen Bosnalı oyuncunun bugün A2 takımıyla idmana çıkacağı öğrenildi. Misimovic'in Alman menaceri Christian Hauser, Radyospor'dan Özgür Sancar'a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncusunun, Wolfsburg'a dönmek istediği iddialarının doğru olmadığını söyleyen Hauser, "Galatasaray Avrupa'nın üst düzey takımlarından biri. Misimovic bunu göz önüne alarak teklifi kabul etti. Uyum sürecini aştığında çok faydalı olacaktır. Bizim kararımız kesin olarak Galatasaray'da devam etmekten yana" dedi.

'Çözümden yanayız'

Yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduklarını söyleyen Christian Hauser, "Herkes için zor bir durum. Biz çözümden yanayız. Misimovic, kimseye bir saygısızlık yapmadı. Hagi'nin neden böyle bir karar aldığını bilmiyorum" dedi. Hauser, oyuncusunun Rumen teknik adamla yüz yüze bir görüşme yapmak istediğini söylerken, "Bence yapılacak bu özel görüşmede sorun çözülecek" ifadelerini kullandı.

hadi bakalım inşallah herşey düzelir...

Bu açıklama son derece profesyonelcedir,Misimoviç tam bir hayalkırıklığı içindedir,ve bence haklı olarak kafasında G.Saray'ı bitirdi..Menajerinin kendi temennileridir bunlar.

Tamam da sınırsız kadro dışı bırakmadı ki sonuçta bence biraz burnunun sürtmesini istedi çünkü oyuna kendini vermiyodu

Servet ve türevleri çok mu veriyomuş oyuna kendini.Onlar hala ilk 11 de,bırakın kadro dışı kalmayı.Peki ya Insua neden oynatılmıyor?Ha kiralıktı dimi?Hagi bu aralar mantığını kullanmadan hareket ediyor bence.

Servet ve türevleri çok mu veriyomuş oyuna kendini.Onlar hala ilk 11 de,bırakın kadro dışı kalmayı.Peki ya Insua neden oynatılmıyor?Ha kiralıktı dimi?Hagi bu aralar mantığını kullanmadan hareket ediyor bence.

Hem Misimoviç'i kadro dışı bırakıp, hemde ocak ayında transfer istemeye utanmayacak mı acaba!

Insua'nin kiraligini falan bilmem de yetersiz oldugu kesin. Ayrica Servet ve arkadaslari kendilerini yeterince veriyorlar oyuna. Asil sasirilacak durum, Elano'nun hala kadroda olup Misimovic'in kadro disi kalmasi.

Insua'nin kiraligini falan bilmem de yetersiz oldugu kesin. Ayrica Servet ve arkadaslari kendilerini yeterince veriyorlar oyuna. Asil sasirilacak durum, Elano'nun hala kadroda olup Misimovic'in kadro disi kalmasi.

Evet bir ara o kadar oyuna kaptırıyorlar ki, dünyanın en iyi futbolcusu sanıyolar kendilerini.Kendisini oyuna veren Servet'i kadroda tutacağıma konsantre olamayan Misi'yi oynatırım milyon kat daha iyi.

Evet bir ara o kadar oyuna kaptırıyorlar ki, dünyanın en iyi futbolcusu sanıyolar kendilerini.Kendisini oyuna veren Servet'i kadroda tutacağıma konsantre olamayan Misi'yi oynatırım milyon kat daha iyi.

Misimovic'in kadro disi kalmasina en az senin kadar tepki vermisimdir heralde. Benim bahsettigim ayri bir konuydu.

Veriyolar ama nerelerini veriyolar o meçhul.

Bu Haktan yemin ediyorum başlı başlına tahrik edici bir unsur. Servet fanboyluğunun böylesini görmedim.Ban yememek için zor tutuyorum kendimi.

Merhaba! Ben Rusya'dan bir gazeteciyim. Biz Misimovich Spartak Moskova'ya hareket edebilirsiniz yazın. dumatete olabilir?

«

Geri
Üst Alt