Deniz Akyol
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.026
- 0
- 1.306
Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic
Yapması çok zor.
bence hagi tükürdüğünü yalayacak
Yapması çok zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapması çok zor.
Tamam da sınırsız kadro dışı bırakmadı ki sonuçta bence biraz burnunun sürtmesini istedi çünkü oyuna kendini vermiyodu
Servet ve türevleri çok mu veriyomuş oyuna kendini.Onlar hala ilk 11 de,bırakın kadro dışı kalmayı.Peki ya Insua neden oynatılmıyor?Ha kiralıktı dimi?Hagi bu aralar mantığını kullanmadan hareket ediyor bence.
Servet ve türevleri çok mu veriyomuş oyuna kendini.Onlar hala ilk 11 de,bırakın kadro dışı kalmayı.Peki ya Insua neden oynatılmıyor?Ha kiralıktı dimi?Hagi bu aralar mantığını kullanmadan hareket ediyor bence.
Insua'nin kiraligini falan bilmem de yetersiz oldugu kesin. Ayrica Servet ve arkadaslari kendilerini yeterince veriyorlar oyuna. Asil sasirilacak durum, Elano'nun hala kadroda olup Misimovic'in kadro disi kalmasi.
Evet bir ara o kadar oyuna kaptırıyorlar ki, dünyanın en iyi futbolcusu sanıyolar kendilerini.Kendisini oyuna veren Servet'i kadroda tutacağıma konsantre olamayan Misi'yi oynatırım milyon kat daha iyi.
Insua'nin kiraligini falan bilmem de yetersiz oldugu kesin. Ayrica Servet ve arkadaslari kendilerini yeterince veriyorlar oyuna. Asil sasirilacak durum, Elano'nun hala kadroda olup Misimovic'in kadro disi kalmasi.
Misimovic'in kadro disi kalmasina en az senin kadar tepki vermisimdir heralde. Benim bahsettigim ayri bir konuydu.
Bu Haktan yemin ediyorum başlı başlına tahrik edici bir unsur. Servet fanboyluğunun böylesini görmedim.Ban yememek için zor tutuyorum kendimi.
geldi mi arkadaşlar misimovic almanyadan?