#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Sabri---Neill---Balta---Aykut Demir

gayet kaliteli geri dörtlü

gerek kişilik gerek mücadelesi 10 üstünden 10 numara adamdır kendisi hiç bir zaman sahada çirkefleştiğini veya numaradan kendini yere bıraktığını görmedim takımda uzun süre yeri garanti olan biridir

bu adama bakınca karakter olarak Ergün Penbe'yi görüyorum

Hele dün çok iyiydin Hakan Balta

Teşekkürler ediyorum sana

Hakan'a nikotin bantlari aldim kargoya verecegim yarin.

Hakan reis'e mesaj atmadan olmaz. Aynen devam reis, seviyoruz.

Hakan orta defansta Servetten daha çok güven veriyor ve daha disiplinli ve çevik! Skibbe'de uzun süren Meira-Servet yolgeçenhanları hatasından sonra Hakan'ı denedi ve başarılı oldu. Bu sezon Rijkaard Amerika'yı tekrar keşfedene kadar 30! küsur maç geçmesi ve 20 puan kaybetmemiz gerekiyormuş nedense!

Şu zamana kadar 3 tane hazırlık maçı oynadık. Hepsinde stoper olarak görev verildi kendisine. Demekki Rijkaard kendisini stoper olarak düşünüyor kadroda. Yada A2 takımından gelen genç arkadaşları oynatmak için ancak kendisine stoper rotasyonunda yer buluyor. Ben Hakan Balta'dan stoper olmayacağını savunanlardanım. Arkasına bir sürü adam kaçırıyor. Geçen sene bir kaç maç denenmişti kendisi stoper olarak. Belki mecburiyetten denendi o bölgede. Belkide Rijkaard benim göremediğim stoper ışığını görüyor kendisinde. Stoperlerimizin ayaklarına hakim olmaları gerekli, mevcut sistemimize göre. Ama Hakan Baltanın bu özelliği onu orjinal stoper yapmaz. Arkasına çok adam kaçırdığını düşünüyorum. Yanındaki diğer stoper arkadaşı ile arasını bazen fazla açıyor. Sadece ayağına hakim diye onu stoper oynatmak bence çok yanlış olur. Fiziksel özellikleri iyi olabilir, topu oyunada iyi sokabilir. Ama bence stoperlerin asıl görevleri defans yapmak olmalıdır. Topu oyuna daha iyi sokacaz diye devşirme stoper oynatılmasına kesinlikle karşıyım. Elinden geleni oynamaya çalışacağından şüphem yok ama yinede sol tarafta oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Senin neden bindirme yapmadığını anladım. Sen çok bindirince bu seferde hayat bizim tepemize biniyor. Kal kaldığın yerde reisim, ne sen yorul ne biz yorulalım.

Geçen seneye göre kondisyonu ve gücü daha iyi ama yine de yetersiz. Kamp yorgunluğundan olsa gerek takımla birlikte o da 60'dan sonra düştü.

Ben beğendim açıkçası Hakan'ı bu Belgrad maçında.

Beğenmedim laubali hareketi yaptı 89da uyuz oldum.

Ben beğendim Hakan'ı, gerçekten utandırdı beni.

Herkes senin gibi olsa, isini yapsa, ortalik güllük gülistanlik olurdu. Ergün Pembe'yi görüyorum sana bakinca; sakin ve gayretli.

Bu sene Balta bambaşka :D

Hakan'ın solbek versiyonuda olsaydı takımda hiç sıkıntı çekmezdik

gayretli en azından.arda ile güzel verkaçlara giriyor.işini yapıyor..yeter..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt