#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Kaç para alıyor senelik sn. Balta ?

Caner'in savunması Hakan Balta'dan daha iyi dediğimde bana avukatımısın diyen kişi nerede?

Ben H.Baltanın yerinde olsam. Bugünkü antremana gelemezdim. Takım arkadaşlarımın o kadar emeğine ihanet ettiğim için.

yazık bize sana katlanıyoruz alternetif altyapı ama neyse sen sıgara içmeye devam et

Senin yüzünden gruplara kalamadık. Seni bir daha bu takıma koymamak lazım da, dua et yerinde oynayacak başka kimse yok.

Hadi orda kendinden 10cm kısa adamdan kafa topu alamadın insanlık halidir kabul;ama sen nasıl o adamı kovalamazsın ya ?

Kadro dışı haberini bekliyorum umarım açıklama gelir.

Kadro dışı haberini bekliyorum umarım açıklama gelir.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.
.

Abi yemin ediyorum Hakan Balta ölmüş ağlayanı yok bu durumda amatör takımda bile oynayamaz hakan balta

Ya hayır formsuz olursun, nasıl olsa yedeğim bile yok diyip çok rahat hareket de edebilirsin ama rakibi kaçırdıktan sonra en azından taraftar içinden peşinden koşşaydın. Yapmacıktan da olsa kaysaydın bir topa keşke. Cana'nın Belgrad maçıydı sanırım, onun kaydığı gibi kaysaydın keşke. Gol olacağına emin olsan bile kaysaydın o topa kossaydın. Sonra anca üzülürsün öyle. Yazık.

Tüm takımın umutlarını yaktın şu turu ellerinle verdin 2 golü sadece kendin yedirerek. Hiçbirşey demiyorum, sadece nasıl gözüne uyku girecek onu merak ediyorum.

İki maçtada yaptığı hatalar beceriksizlik ile değil başka kavramlar ile açıllanır.Onu da burada yazarsam 12 ay ban yerim.Susuyorum.Allah bildiği gibi yapsın seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt