#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

soyadının hakkını vermişşin tam bir balta. mahvetti herşeyi

O nasıl bir harekettir arkadaş? Sapık mısın nesin yahu? Bu kadar olmaz.

Yazıklar olsun ama suç sende değil

Senin gibi bi adama bile bizi muhtaç bırakanlarda

şömineye atsak alev alır mısın acaba... takımı sabote etmek isteyen birisi anca 2 maçta bu kadar ağzımıza edebilirdi onu da sen başardın helal olsun sana...

Çok az kaldı Balta, Eses maçında da aynı haltı yersen misyonunu tamamlayacaksın. Rijkaard'ı Florya'nın kapısına çıkardın, Eses maçıyla uçağa bindirip yolluyorsun. Başarabilirsin oğlum, hadi, dayan !

:(

Defol git takımdan, daha istekli adamlar bulunur elbet, ruhsuz seni.

En az Arda kadar severdim ben Hakan Balta'yı. Ama bu hareketleriyle kendi kendini bitiriyor haberi yok. Rijkaard'dan ne kapsam mantığıyla hareket edeceğine, Rijkaard ne kadar erken giderse kardır mantığıyla hareket ediyor.

Tez zamanda gönderilmen dileğiyle. Lafım ne formsuzluğuna ne de başka bir şeye.

Hakan Baltayı dövmemizli lazım, fenerliler gibi. gerekiyorsa onuda yaparız. Bu adamı sokakta görsem zaten suratına tükürürüm.

Alternatifide yok yaya yaya kendini oynar artık.Yedirttiği gol skandal kafa topuna çıkmaya tenezzül etmiyor adam.Ya da rakibi kovalamaya devam etmeye.

Hakan Baltayı dövmemizli lazım, fenerliler gibi. gerekiyorsa onuda yaparız. Bu adamı sokakta görsem zaten suratına tükürürüm.

Sen Galatasaray'lı olmuşsun ama, Galatasaray'lılık duruşu-efendiğili nedir bilememişsin yazık. Galatasaray hiç bir zaman bir oyuncusunu ve herhangi görevli birine ne saldırır ne de başka bir eylemde bulunur. Sadece olayları protesto eder.

galatasaray'da oynadığı için milli takımda oynuyan futbolcular kontejanına dahil, yoksa bu gitse çağlar oynamaya başlasa milli takımda çağlar oynayacak, demek istediğim milli takımda oynayan h.balta değil galatasaray formasıdır, yani ben oynuyorum sanmasın abdurrahman çelebi.

2 dakika dayansaydın şimdi gruplardaydık.

İlk maçta da senin yüzünden gol yemiştik hatırlarsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt