- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta
sakatlan da oynama artık yeter!!!!
sakatlan da oynama artık yeter!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Force push yapip saha disina itmeye calisti orda.
Psişik güçleri varmış. Öyle diyolar.
Yerli olarak Servet'ten iyi stoper,H.Balta'dan(Beşiktaş'lı İsmail hariç) iyi sol bek söylersen o zaman konuşmayacağım.
Dünyada adamını kaçıran ilk stoper gibi davranılıyor Hakan Balta'ya ilginç bir şekilde. Insua dediğimiz adam da Beypazarı karşısında 2 kere adamını kaçırdı ve birisi gol oldu, diğeri de rakibin yeteneksizliğine kurban gitti. Yine Antalya maçında adamını kaçırdı, sonra faul yaparak durdurabildi ve sarı kart gördü. Bunları geçtim, Clichy'nin geçen sezonki Manchester City maçını hatırlıyorum. Manchester City'nin attığı 3 golde katkısı vardı galiba. Maç da 4-2 bitmişti Manchester City lehine. Herkes hata yapar.
Ersan Gülüm
Emre Güngör
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Ömer Erdoğan
Bunların hepsi sıradan olmasına rağmen Servet'ten iyi oyuncular.
Gökhan Zan mı?Hiç gülesim yoktu.
Ömer Erdoğan Galatasaray'dan gönderildi ve yaş 35.
Emre Güngör Galatasaray'dan gönderildi ve hiç gelişmedi.
İ.Toraman dediğin adam Milli takıma çağırılmazken Servet 11'de idi ve yine 11'de.
Ersan Gülüm ise daha yarım sezon oldu göz önüne gelmesi.
60. dakikadaki hali 2 gün sauna da kalmış gibiydi. Dünyada hemen hemen her maç 60. dakikada solbek çıkaran takım biziz herhalde.
Hakan Magneto olabilir mi?
Milli takım nerede peki?
Milli takım 2008'de Avrupa Şampiyonasında yarı final oynadı onlarıda görmek lazım.Milli takım Servet'in yüzünden kötü değil sonuçta.
Milli takım 2008'de Avrupa Şampiyonasında yarı final oynadı onlarıda görmek lazım.Milli takım Servet'in yüzünden kötü değil sonuçta.
2008'i boşver.Afrikaya niye gidemedik.Ya da 2012'ye neden gidemeyecez? Nasıl milli takımdır anlamadım gitti.