#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

sakatlan da oynama artık yeter!!!!

Yerli olarak Servet'ten iyi stoper,H.Balta'dan(Beşiktaş'lı İsmail hariç) iyi sol bek söylersen o zaman konuşmayacağım.

Ersan Gülüm

Emre Güngör

İbrahim Toraman

Gökhan Zan

Ömer Erdoğan

Bunların hepsi sıradan olmasına rağmen Servet'ten iyi oyuncular.

Dünyada adamını kaçıran ilk stoper gibi davranılıyor Hakan Balta'ya ilginç bir şekilde. Insua dediğimiz adam da Beypazarı karşısında 2 kere adamını kaçırdı ve birisi gol oldu, diğeri de rakibin yeteneksizliğine kurban gitti. Yine Antalya maçında adamını kaçırdı, sonra faul yaparak durdurabildi ve sarı kart gördü. Bunları geçtim, Clichy'nin geçen sezonki Manchester City maçını hatırlıyorum. Manchester City'nin attığı 3 golde katkısı vardı galiba. Maç da 4-2 bitmişti Manchester City lehine. Herkes hata yapar.

İnsua yine kaçırdığı zaman durdurup faul yapıyor. :D Bu adam koşmuyor bile lan. Eli ile uzaktan garip haraketler yapıp durdurmaya çalışıyor. H.Balta İnsuanın sol bacağı bile olamaz. 60.Dakikada herif ölüyor lan bu nerede görülmüş.:D

Dünyada adamını kaçıran ilk stoper gibi davranılıyor Hakan Balta'ya ilginç bir şekilde. Insua dediğimiz adam da Beypazarı karşısında 2 kere adamını kaçırdı ve birisi gol oldu, diğeri de rakibin yeteneksizliğine kurban gitti. Yine Antalya maçında adamını kaçırdı, sonra faul yaparak durdurabildi ve sarı kart gördü. Bunları geçtim, Clichy'nin geçen sezonki Manchester City maçını hatırlıyorum. Manchester City'nin attığı 3 golde katkısı vardı galiba. Maç da 4-2 bitmişti Manchester City lehine. Herkes hata yapar.

karpaty liv

telaffuz bile edemiorum

Hakan Magneto olabilir mi?

Ersan Gülüm

Emre Güngör

İbrahim Toraman

Gökhan Zan

Ömer Erdoğan

Bunların hepsi sıradan olmasına rağmen Servet'ten iyi oyuncular.

Gökhan Zan mı?Hiç gülesim yoktu.

Ömer Erdoğan Galatasaray'dan gönderildi ve yaş 35.

Emre Güngör Galatasaray'dan gönderildi ve hiç gelişmedi.

İ.Toraman dediğin adam Milli takıma çağırılmazken Servet 11'de idi ve yine 11'de.

Ersan Gülüm ise daha yarım sezon oldu göz önüne gelmesi.

Gökhan Zan mı?Hiç gülesim yoktu.

Ömer Erdoğan Galatasaray'dan gönderildi ve yaş 35.

Emre Güngör Galatasaray'dan gönderildi ve hiç gelişmedi.

İ.Toraman dediğin adam Milli takıma çağırılmazken Servet 11'de idi ve yine 11'de.

Ersan Gülüm ise daha yarım sezon oldu göz önüne gelmesi.

Milli takım nerede peki?

Hakan Magneto olabilir mi?

magneto-prison.jpg

Artık koşmasına gerek yok. O bir Magneto.

Bu devirde Hakan Balta olmak varmış anasını satıyım. Beş kuruşluk top oynama ama milyon eurolar cepte, evler, yatlar, sıfır km arabalar. Ne ala memleket.

Milli takım 2008'de Avrupa Şampiyonasında yarı final oynadı onlarıda görmek lazım.Milli takım Servet'in yüzünden kötü değil sonuçta.

Gayet savunma hattı yüzünden kötü.2008'den beri Servet ve Balta toplasan 5 maç iyi oynadı. Milli takımın en karın ağrısı yeri savunma.Azerbaycan maçında bile yerlerde süründü Hakan Balta neden bahsediyorsun?

Milli takım 2008'de Avrupa Şampiyonasında yarı final oynadı onlarıda görmek lazım.Milli takım Servet'in yüzünden kötü değil sonuçta.

2008'i boşver.Afrikaya niye gidemedik.Ya da 2012'ye neden gidemeyecez? Nasıl milli takımdır anlamadım gitti.

Bildiğin ölü toprağı serpilmiş bu adamın üzerine..Tez elden gitmesi dileğiyle..

Bursa maçında stoper olarak göreceğiz kendisini.

2008'i boşver.Afrikaya niye gidemedik.Ya da 2012'ye neden gidemeyecez? Nasıl milli takımdır anlamadım gitti.

Sadece Servet'in gidemedik demenizi bekliyorum.Objektif olduğunuzu sanmıyorum.Rijkaard gitti diye Servet'e sallıyorsunuz ama Rijkaard'ın 1,5 senede en ufak katkısını söyleyemezsiniz.Suç belki sadece Rijkaard'ın değildi ama bunları konuşmuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt