#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

benim bildiğim hakan balta, orada " gol oldu " diyerek bırakırdı topu ve golü yerdik. ama koştu ve imkansızı başardı, aynı pozisyon geçen sene olsa yapar mıydı aynı kurtarışı bilinmez.

adın çıkmış ne yapsan bu saatten sonra yaranamazsın taraftara

yaptığı hatada gol olsa biliyoduki çağlara kaptıracak yerini can havliyle atladı imkansızı başardı

Iyi cikardi miyi cikardi 3.lig topcusunun yaptigi hatayi yapti.. Birakinda cikarsin.. Kahramanmi oldu simdi? Ben begenmiyorum Hakani.. Acilen sol bek sart.. Iyisinden..

ben sabri olsam santradan calimlayarak kendi kaleme giderim muslerayla konusur gibi yapar basarim calimi

sonra topu var gucumle auta atarim

madem taraftar beni alkislayacak

bence guzel fikir

Ağzıyla kuş tutsa bizim ihtiyacımız olan bir bek değil :) Çok mu iyimser konuştum ne :asd:

Hakan Balta'yı ben de savunuyorum. Çok detaya girmeye gerek yok bir geçen sezona bir de bu sezona bak Hakan'daki gelişmeyi görmek çok da zor değil. 2008'deki formu harikaydı, bu sezon onu anımsattı bir çok maçta. Hakan'ın tek dezavantajı hücum yaparken biraz etkisiz. Yoksa top alışları, tek topları, savunması (birkaç bireysel hatası dışında) bu sezon gayet yeterli ilk 11'de oynaması için.

Bu şekilde düşünenler var. Komik.

Hakan'dan bek olmaz.Hızlı değil,çabuk değil,atletik değil,kademesi zayıf, kolay çalım yer,hücumun vasattır.

Sadece soğukkanlı ve iyi yer tutuyor.

bu adam niye her mac oynuyor bilen var mi? yonetimde falan mi yoksa

Sergen Zeren mode : ON

Alt yapıda Hakan'dan iyi 5 tane sol bek var. xd

Sergen Zeren mode : OFF

Lamı cimi yok , çok kötü futbolcu, ne hücumu tam iyi,ne de savunması.

hata orada kendisinde degil. bu takimin stoperleri nerede o pozisyonda ? yakininda pas atacak adam yoktu orada. Ujfa-Semih takimin güya en iyileri. biraz destek versinler adama. hele ilk yari tam bir faciaydi.. adama destek falan gelmiyor garibim sol tarafi kendi idare etti ne gelen var ne giden.. gecen sezonda böyleydi. Engin'in kanat olmamasindan kaynaklaniyor diyebiliriz bu. Alsaydik bi kenar oyuncusu rahat bir mac cikarirdik dün.

Offffffffffffffffff,offffff.................Balta iste!!!!!

:sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt