#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Ah ah ah şu ortalara çalışsa güzel olur.

Hızlı karar da verse dünyanın sayılı beklerinden olur.

İnönüde ki Beşiktaş maçı olsun,Manisa maçı olsun hep geç karar vermesinden dolayı pozisyon gitti.Topu dışarı çıkarmakta terettüd ettiği anlarda kaleye vursa çok daha güzel olur.

Topa vurmayı biliyor çünkü.

sol acik gibi oynadi biraz ortalari iyi olsaydi süper olurdu

Bugünkü kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda hatalı olan Necati'ydi aslında, arka direğe koşmak yerine penaltı noktasında bekledi pas açısı kalmadı.. Ama hızlı düşünüp kaleye sol ayağının dışıyla şut çekmeliydi orda. Ozaman kusursuz bi oyun izlemiş olurduk Hakan'dan..

25.haftadan sonra özellikle hakan'ın performansında bariz bir yükseliş var..34macın 30unu oynamak kolay değil..

bugun cok iyi oynadı, orta acmayı bilse ve surekli bindirme yapsa vallahi yabancı sol bek istemezdim.

Cidden ha geçen sene hiç bindirmezdi. Bu sene iyi bu maç 2 kere ofsayta bile düştü :D

daha kimsenin birsey yazmamasi ilginc. bence bugün muazzam bir oyun ortaya koydu.

:ka21:

Zaten takım olarak çok iyi bir savunma yaptık. Savunma dörtlümüz muhteşemdi..

çok iyiydi gerçekten defansif olarak ofansif olarak çok çıkmasada iyi paslar yaptı ilerde

2008 deki gibi oynuyor bu sene genel itibariyle çok iyi Hasan Ali'den, Özgür Çek'den, İsmail Köybaşı'dan falan çok daha iyi eskisi gibi en iyi Türk sol bek şu an

bugun cok iyi oynadı, orta acmayı bilse ve surekli bindirme yapsa vallahi yabancı sol bek istemezdim.

ya salak bu adam, daha önce de yazmıştım, antreman sonrası 30 tane topu koysun yan yana, en fazla 15 dakikasını alır o iş, orta açsın boş yere, ayağı alışsın.

arada bir de ümit ve hasan çalıştırsın, yeminle her maç 2-3 tane güzel orta açar, sol bek falan aramayız.

Engin ve Riera ile birlikte ne yapsa taraftara kendisini begendiremeyen 3.oyuncumuz.

adamdan ne istiyorsunuz yahu ? görevini gayet güzel bir sekilde yapiyor, Antalyaspor maci disinda vasat bir Hakan hicbir zaman yoktu bu sezon. yedirdigi golde zaten o macta olmustu , onun disinda gayet iyidi herzaman.

Böyle devam diyorum.

abi senin elin şu vicdanına bir gitse zaten bu konuda devrim yaşanacak. ama o el bir türlü gitmiyor vicdanına, yapma bunu işte.

abi birakin be

kimi koysaniz oraya 90 dkk orta saha ilerisine adim atma desen ne yapar bilemiyorum

hata yapmiyor diye iyi oynuyor diyecek kadar beynimi peynir ekmekle yemedim

soru ile cevap vermeyin

kac kez orta sahayi gecti rieraya yardim etti

anlatin bilelin

herif fener maçından beri inanılmaz top oynuyor, dün oynadığı topu ismail köybaşı kariyeri boyunca oynayamamıştır

ismail bizden 30 puan gerideki takimin solbeki

bizdekibadamlardan daha iyi olmalari gerekmiyor zaten

E Türkiye'de daha iyi sol bek varsa bul oynatalım abi.

sayacak halimiz yok, ben de birine takıntılı olsam her yaptığı ve yapmadığı harekette kafayı yerdim. orta sahayı geçmedi demek vicdansızlık, bu konuda da tartışacağım son adamsın. çünkü sağlıklı düşünüp yorum yazmıyorsun konuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt