#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Yok ya en güvendiğim adamlardan biri resmen 10 üzerinden 3.5 ile oynuyor her maç,kaldıramıyorsa maç temposunu yoluna gitsin bu ne ya.

Nazara mı geldi Parlement'e mi bilnmeyen bir yolda Hakan Balta.

Ben Hakan'ı hiç bir zaman beğenmedim ve bunu hep söyledim. O takımda o günün şartlarında sırıtmıyordu ya da Sabri çok sırıttığı için insanların gözüne iyi geliyordu ama bu kadar ağır bek olmaz. Kaldı ki bu sezon geçen yılki kadar bile oynamıyor

Hakan Balta gerçekten çok ama çok yetersiz oynuyor. Bazen kötüde oynuyor. Ama çok yetersiz bir bek.

2 sezondur en çok forma giyen oyuncularımızdan. Hiç dinlenemiyor. Sezon başı kampındada ön elemelerdede hep o oynadı. Şu an bitik durumda. Devre arasına kadar yedek kalmalı ve kendini toparlamalı.

Şimdiye kadar yediğimiz gollerin %90 Hakan yüzünden. oyuncu değil, ne hücümü var ne defansı biraz 37 lik deli ibo'yu örnek alsında koşmayı öğrensin.Yazık !.

Rahatlık batıo mac sonu ne kadar dogru bilmiyorum ama bi taraftar volkan gitti böyle oldun demiş dogru söze ne hacet demekki volkan dolaylı yoldan işe yarıomus kusura bakma volkan Sigarayıda fazla kacırma balta sonra yakarlar seni

En istikrarlı oyuncumuz. 2 sezondur her maç iyiydi. Bu sezon tüm maçlar da kötü.

Şampiyon olduğumuz sene son 5 hafta ne oynamıştı ya!Nerede o Balta?

Caner Hakan'ı kesemiyorsa sol taraf otoban.

Şu deli ibo bile gelmiş 33 yaşına adam aslan kesildi birde buna bak.

Hakan'ın acil kendine gelmesi lazım aksi halde yerine birinin gelmesi şart!

Ferhat'ı geri alamazmıyız acaba bu sene Trabzon'da oynadığı maçlarda baya iyiydi.

Uğur'u solda oynatsa Uğur birşeyler yapabilir mi ki solda ?

Caner Hakan Baltanın yeddeği olarak alınmadımı?????

Hakan Balta kanadını otobana çeviriyorsa bence Caner biraz şans bulmalı Hakan da biraz

dinlenmeli...

Takımda en güvendiğim isimlerden biriydi ancak bu seneki performansı hiç güven vermiyor. Eğer böyle devam edecekse bu takımda oynayamaz..

Hic bir zaman begenmedim. gecen sene fizik olarak iyi oldugu icin siritmiyordu. öne cikmadigi icin az acik veriyorduk. artik feci siritmaya basladi. Volkan Yaman'a kizanlara soruyorum. bir macta bir calim yedi diye laf atiyordunuz adam. Volkan 90 dakka bütün kanadi kullaniyordu. ileri geri, ileri geri. Balta nin katkisi yazi ile sifir. ne bindirme yapar, ne savunma yapar. kanadi otoyol oldu resmen. böyle devam edecekse yedek bile kalamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt