Tırnak işareti içine almak suretiyle benimsemediğimi belirtmiş olduğum, samimiyete binaen takılmak maksadıyla kullandığım ve aslında çirkin bulduğum o kelimeyi bir daha kullanmayacağım, söz...Kırıldığın nokta bu ise...
Ancak Semih hakkındaki kanaatim değişmeyecek ve sözümü geri almayacağım, kusura bakma...İstatistikleri bilmediğim, izlemediğim maçlar ve oyuncular için bir noktaya kadar dikkate alabilirim, Semih için gördüğüm ve hissettirdiğinden başkasına ihtiyaç duymuyorum...Hakan standarda daha yakın bir stoper, önümüzdeki dönemde formdan düşmesi halinde takımdan kesilir, babamın oğlu olsa fark etmez, fanatikliğini yapmıyorum yani burada...
Mustafa, benim hic kirildigimi gördün mü

Filim repliklerinde sikca görülen, bir ironi yaptim orada, ama basaramadim heralde... ^^ Istersen Almanci de, istersen baska birsey...
Ben maclari firsat buldukca, iki kere izliyorum. Ayni zamanda istatistiklere önem veriyorum, cünkü rakamlar algilar tarafindan sarsilmayacak bir sekilde objektiftir. Senede 50 mac oynuyoruz, performanslari fil olsak, tamami ile aklimizda tutamayiz, o yüzden hafizamiz yipraniyor zaman icerisinde, ve dogrulardan uzaklasiyoruz.
Benim genel elestirim, Semih Kaya olayi ile, maalesef sulandiriliyor burada. Ben gecen sene daha, Galatasaray´da bir gelecek görebiliyordum, ancak bugün o gelecek, benim acimdan kararmaya basladi. Galatasaray saglam bir fundament kurmuyor, takimin yas ortalamasi 30, ve gecmiste cok iyi verim aldigimiz genc oyuncular bile, artik forma sansi bulamiyor. Evet bunlarin arasinda Semih Kaya´da var, 2013/2014´den beri iyi oynamasina ragmen devamli kesilen Emre, Sabri tarafindan bir sakatlik sonrasi kesilen Denayer, ve Bilal´den asagi kalmamasina ragmen, oynatilmayan Jose, ve en motive oldugu dönemde oynatilmayan Sinan Gümüs.
Ben iyi oynamadigini Hakan´in hem gröntüler, hemde istatistikler ile ortaya koydum. Ama velevki Hakan pür ipak oynuyor, sanildigi gibi iyi ve hatasiz oynuyor. Hakan bu takimi nekadar götürecek, 10 mac ? 20 mac ? Bir sene ? Ama sonrasi ?