#22 Hakan Balta

Haksızlık etmişsin!...

Koşu şekli bir gariptir, finişte ipi göğüslemek istermiş gibi öne kaykılarak koşar, ne de olsa Atletizm geçmişi var, belki de bu yüzden en ufak bir temasta yerlere yeksan olmaya hazırdır. Hava toplarına çıkmaya ya teşebbüs etmez, yahut çıkmaya çalışıp kalıplı adamlar karşısında ezilir, en rahat pozisyonda bile kafayla topu kornere veya tehlike hunisine gönderir. Topu iyi kullanamaz, olmadık yer ve zamanda Muslera' ya verdiği geri paslarla adamın anasını ağlatır...vs vs vs...

Ama iyi stoperdir, tövbe istiğfar et, çarpılma, benden söylemesi! :asd22:...

Allah askina cevap ver sadece bu soruya... Hakan kac tane hava topu kazaniyor mac basi ? Ve Semih Kaya kac tane kazaniyor. Cok basit bir soru...

Iyi stoper degil sadece, Türkiye´de en iyi yerli oyuncularin basinda geliyor. Bak bunu söyleyen senin Senior... Ama oda anlamiyor heralde futboldan...
Mancini'ni bile söylediyse fikrim değişmiyor Semih net olarak kötü bir stoper.Astana maçında net olarak Hakan'dan daha hatalı.

Türkiyenin en iyi yerli oyunculardan birisise neden takimin ve milli takimin 1. tercih o degil de Hakan Balta? :)

Son düzenleme:
Umut Bulut ve Bilal Kisa kötü oyuncularsa, neden Türkiye´nin en büyük kulübünde hep ilk 11´deler ?
uploadfromtaptalk1446067582564.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini'ni bile söylediyse fikrim değişmiyor Semih net olarak kötü bir stoper.Astana maçında net olarak Hakan'dan daha hatalı.

Mancini bilmiyor, Prandelli´de bilmiyor, Italyan futbol adamlari defanstan anlamiyor demekki.

Kimse Hakan fazla hatali demedi, sikinti yedigimiz her golde payinin yada direk hatasinin oldugu.

Umut Bulut ve Bilal Kisa kötü oyuncularsa, neden Türkiye´nin en büyük kulübünde hep ilk 11´deler ?

onlar kim, Balta kim

normal sartlarda Burak 1. forvet ama sakatliktan dolayi Umut 1. forvet oldu

Bilal ise Hamza'nin prensi oldugu için sahada.

Ayrica Balta hem Galatasaray, hem milli takimda 1. tercih. Semih degil. Neden acaba? :)

Allah askina cevap ver sadece bu soruya... Hakan kac tane hava topu kazaniyor mac basi ? Ve Semih Kaya kac tane kazaniyor. Cok basit bir soru...

İstatistik tutmuyorum diye cevap veremeyeceğimi mi zannettin ''Almancı''?:)...Topun indiği yerde Semih ve rakipten iyi bir ''Kafacı'' varsa ''Eyvah!'' diyorum, Hakan varsa güven duygusu hasıl oluyor...Hakan Semih' ten 2 cm daha uzun olmasına rağmen sanki 12 cm filan uzunmuş gibi bir hisse kapılıyorum, yer tutmayı ve öncelik almayı bilmesinden olsa gerek...

onlar kim, Balta kim

normal sartlarda Burak 1. forvet ama sakatliktan dolayi Umut 1. forvet oldu

Bilal ise Hamza'nin prensi oldugu için sahada.

Ayrica Balta hem Galatasaray, hem milli takimda 1. tercih. Semih degil. Neden acaba? :)

Kimmis Balta ? :D

Semih Kaya bu takimin 4 yillik banko oyuncusu, bu sürecte bu takim 3 Sampiyonluk, 3 Süperkupa, iki de Türkiye kupasi kazandi. Iki sene CL´de gruplardan cikti. Buna ragmen yasi sadece 24, ve bu yasta, böyle bir vitaya sahip. Galatasaray bu vitaya sahip 24 yasinda bir stoperi transfer etmek ise kac para ödemesi gerekir, diye düsünmek lazim... Bu sürecte, bir sezon disinda, Hakan Balta´a hep yedekti...

Semih Kaya sakatligindan dolayi Milli takimda yerini kaybetti, Terim´in Egemen ile kisisel sorunu olmasa, o sürecte forma Serdar Aziz, egemen ikilisinin olurdu. Galatasaray´da yine sakatliktan yeni cikti, ve iki kritik hata sonrasi yerini kaybetti.

İstatistik tutmuyorum diye cevap veremeyeceğimi mi zannettin ''Almancı''?:)...Topun indiği yerde Semih ve rakipten iyi bir ''Kafacı'' varsa ''Eyvah!'' diyorum, Hakan varsa güven duygusu hasıl oluyor...Hakan Semih' ten 2 cm daha uzun olmasına rağmen sanki 12 cm filan uzunmuş gibi bir hisse kapılıyorum, yer tutmayı ve öncelik almayı bilmesinden olsa gerek...

Almanci, bak beni kiriyorsun ama ?

Player | Team | Football | Stats Comparison Tool | Squawka.com

Kim havada ikili mücadelelerde, kac tane hava topu kazaniyor ??? Sadece bu sezon icin...

Hakan Balta = 1.1 mac basi, 50% kazanma orani
Semih Kaya = 3.27 mac basi 60% kazanma orani

Bunlar da gecen sezon icin...

Hakan Balta = 1.4 mac basi, 53 % kazanma orani
Semih Kaya = 2 mac basi, 72% kazanma orani

Güzel kardesim Mustafa Canaslan, rakamlarin, forum icinde algi bozuklugu oldugunu ortaya koydugunu kabul edip, sözünüzü geri alacakmisiniz ? :D

Hee yine kupa argümani kullaniliyor.

Ayni argüman Selçuk ve Burak gibileri savunan insanlar tarafindan kullanilan 1 argümandir.

Herşeyi kazanmiş Xabi Alonso ondan daha az kupa kazanan Pogbadan daha iyi demek gibi

Herşeyi kazanmiş Victor Valdes ondan daha az kupa kazanan Llorisden daha iyi kaleci demek gibi

Yani saçma

Semih de Semih. Ne Semih mis be arkadas.

Bos bos tartismalar. Semih "ben oldum" kafasinda oldugu icin bir halt olmaz artik ondan. 3 yildir hala ayni hatalari yapiyor.

Hee yine kupa argümani kullaniliyor.

Ayni argüman Selçuk ve Burak gibileri savunan insanlar tarafindan kullanilan 1 argümandir.

Herşeyi kazanmiş Xabi Alonso ondan daha az kupa kazanan Pogbadan daha iyi demek gibi

Herşeyi kazanmiş Victor Valdes ondan daha az kupa kazanan Llorisden daha iyi kaleci demek gibi

Yani saçma

Yahu sen diyorsun ki, neden su an Semih yedek diye... :D

Hakan Balta hem Milli takimda, hemde Galatasaray´da formayi, zaten sakatliklardan dolayi kapti. Semih öncesinde hep bankoydu takimda ve o dönemde kazanilanlari da göz önünde bulundurmak lazim. Ve Semih oynadiginda takim hep genel ortalamaya göre, cok daha az gol yemis. Yine bu sezonu da hem Semih sakat basladi, hemde sezona Chedjou sakat girdi. Hamza´da cohones olsa Koray´i oynatirdi.

Hersey zamaninda güzeldir, Burak ve Selcuk ikisi de artik 30 yasinda. Selcuk´daki elestirilere zaten katilmiyorum genel anlamda, ama Burak´in oyun yapisi geregi, yavas yavas geriledigi de gözlemleniyor zaten. Ancak adamin alternatifi de Umut takimda...

-------------------------------------------------

Xabi Alonso ve Pogba... Pogba´nin yasi daha 22... 22 yasindaki bir oyuncu icin Pogba´nin kazandiklari paha bicilmezdir. 70 Milyon gibi rakamlarin havada ucusmasinin sebebi de odur. Xabi Alonso 24 yasina kadar, hic bir kupa kazanmamistir mesela...

Xabi Alonso cok büyük oyuncuydu, ancak birinin devri bitti, birinin daha yeni basliyor...

Son düzenleme:
Almanci, bak beni kiriyorsun ama ?

Player | Team | Football | Stats Comparison Tool | Squawka.com

Kim havada ikili mücadelelerde, kac tane hava topu kazaniyor ??? Sadece bu sezon icin...

Hakan Balta = 1.1 mac basi, 50% kazanma orani
Semih Kaya = 3.27 mac basi 60% kazanma orani

Bunlar da gecen sezon icin...

Hakan Balta = 1.4 mac basi, 53 % kazanma orani
Semih Kaya = 2 mac basi, 72% kazanma orani

Güzel kardesim Mustafa Canaslan, rakamlarin, forum icinde algi bozuklugu oldugunu ortaya koydugunu kabul edip, sözünüzü geri alacakmisiniz ? :D

Tırnak işareti içine almak suretiyle benimsemediğimi belirtmiş olduğum, samimiyete binaen takılmak maksadıyla kullandığım ve aslında çirkin bulduğum o kelimeyi bir daha kullanmayacağım, söz...Kırıldığın nokta bu ise...

Ancak Semih hakkındaki kanaatim değişmeyecek ve sözümü geri almayacağım, kusura bakma...İstatistikleri bilmediğim, izlemediğim maçlar ve oyuncular için bir noktaya kadar dikkate alabilirim, Semih için gördüğüm ve hissettirdiğinden başkasına ihtiyaç duymuyorum...Hakan standarda daha yakın bir stoper, önümüzdeki dönemde formdan düşmesi halinde takımdan kesilir, babamın oğlu olsa fark etmez, fanatikliğini yapmıyorum yani burada...

Herkesin dediği de bundan ibaret; Dünyanın sayılı stoperleriyle bir tutana filan rastlamadım buralarda, yanılıyor muyum?...Takımda denge stoperi rolüne en uygun adam olduğunu düşünüyorum. Chedjou ve Denayer total özellikleriyle belki daha kaliteli futbolcular olsa da hamle stoperi olarak oynamaya daha uygun adamlar (Denayer' in stoper performansını henüz görememiş olsak da verdiği izlenim o yönde)...Keşke Hakan' ın stoperliği seviyesinde santrforluk yapabilecek bir forvet oyuncumuz olsaydı. Dökülen kadroda işini iyi yapan birkaç adamı da övelim izninizle...Keza Milli Takım; Ömer-Semih-Bekir filan derken Hakan kadroya girdi de defans bir şeye benzedi: Serdar Aziz kazması hamle, Hakan yine denge stoperi olarak...

Böyle uzun uzun mesaj yazmana gerek yok. İzninizle övelim demişsin. Ben sana karışmıyorum, istediğini yapmakta serbestsin. Ben zaten buralardan bahsetmiyorum. Genelde twitterda aktif olduğum için orası ile burası farklı.

Tırnak işareti içine almak suretiyle benimsemediğimi belirtmiş olduğum, samimiyete binaen takılmak maksadıyla kullandığım ve aslında çirkin bulduğum o kelimeyi bir daha kullanmayacağım, söz...Kırıldığın nokta bu ise...

Ancak Semih hakkındaki kanaatim değişmeyecek ve sözümü geri almayacağım, kusura bakma...İstatistikleri bilmediğim, izlemediğim maçlar ve oyuncular için bir noktaya kadar dikkate alabilirim, Semih için gördüğüm ve hissettirdiğinden başkasına ihtiyaç duymuyorum...Hakan standarda daha yakın bir stoper, önümüzdeki dönemde formdan düşmesi halinde takımdan kesilir, babamın oğlu olsa fark etmez, fanatikliğini yapmıyorum yani burada...

Mustafa, benim hic kirildigimi gördün mü :D Filim repliklerinde sikca görülen, bir ironi yaptim orada, ama basaramadim heralde... ^^ Istersen Almanci de, istersen baska birsey...

Ben maclari firsat buldukca, iki kere izliyorum. Ayni zamanda istatistiklere önem veriyorum, cünkü rakamlar algilar tarafindan sarsilmayacak bir sekilde objektiftir. Senede 50 mac oynuyoruz, performanslari fil olsak, tamami ile aklimizda tutamayiz, o yüzden hafizamiz yipraniyor zaman icerisinde, ve dogrulardan uzaklasiyoruz.

Benim genel elestirim, Semih Kaya olayi ile, maalesef sulandiriliyor burada. Ben gecen sene daha, Galatasaray´da bir gelecek görebiliyordum, ancak bugün o gelecek, benim acimdan kararmaya basladi. Galatasaray saglam bir fundament kurmuyor, takimin yas ortalamasi 30, ve gecmiste cok iyi verim aldigimiz genc oyuncular bile, artik forma sansi bulamiyor. Evet bunlarin arasinda Semih Kaya´da var, 2013/2014´den beri iyi oynamasina ragmen devamli kesilen Emre, Sabri tarafindan bir sakatlik sonrasi kesilen Denayer, ve Bilal´den asagi kalmamasina ragmen, oynatilmayan Jose, ve en motive oldugu dönemde oynatilmayan Sinan Gümüs.

Ben iyi oynamadigini Hakan´in hem gröntüler, hemde istatistikler ile ortaya koydum. Ama velevki Hakan pür ipak oynuyor, sanildigi gibi iyi ve hatasiz oynuyor. Hakan bu takimi nekadar götürecek, 10 mac ? 20 mac ? Bir sene ? Ama sonrasi ?

Son düzenleme:
Böyle uzun uzun mesaj yazmana gerek yok. İzninizle övelim demişsin. Ben sana karışmıyorum, istediğini yapmakta serbestsin. Ben zaten buralardan bahsetmiyorum. Genelde twitterda aktif olduğum için orası ile burası farklı.

Yazdığım çok da uzun bir mesaj değildi...Bu kadarını okumak bile zahmetli geliyorsa twitterda takılman daha iyi bence...Oradaki ''İzin'' lafın gelişi, tabi ki kimse kimseden izin almak durumunda değil yorum yapmak için...

Geri
Üst Alt