#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hakan´a haksızlık yaptığı kadar kimseye haksızlık yapmamıştır Galatasaray taraftarı.Ayhan var birde tabi.Sanki hata yapsa da eleştirsek diye bekleniyor.1 sezon dışında çok iyi terletmiştir Galatasaray formasını ve devam edecektir.

o bir solbek transfer ettigimizde belli olacak biraz :ka23:

{edersek tabi onumuzdeki 200 sezon icinde, zor ama, bakıcaz :ka21:}

Hakan Balta özelliği olmayan düz bir futbolcudur bide hata yaptımı çekilmez oluyo bu adam

Karpaty Lviv Adını bilmediğimiz takıma elendik dostum :)

O maçı ve Hakanın o hatasını asla ve asla unutamadım unutamam da hem Galatasarayımızın adı duyulmamış bu takıma yenilmesine sebep olmuş hemde iddaa da yüklü bi para kazanmama engel olmuştu kendisi SENİ HİÇ UNUTMUYACAĞIM SÜT OĞLAN :))

o bir solbek transfer ettigimizde belli olacak biraz :ka23:

{edersek tabi onumuzdeki 200 sezon icinde, zor ama, bakıcaz :ka21:}

Hakan yerli sol bekler içinde açık ara en iyisidir.Her bir haltada yabancı alamayacağımıza göre.Koskoca Real Madrid´in sağ bekinde Arbeloa oynuyor,kalite olarak Hakan´ın sağ bek verisiyonu.Onlar sizin Hakan´dan rahatsız olduğunuz kadar rahatsız olmamıştır.Abartılıyor eleştiriler.

Hakan yerli sol bekler içinde açık ara en iyisidir.Her bir haltada yabancı alamayacağımıza göre.Koskoca Real Madrid´in sağ bekinde Arbeloa oynuyor,kalite olarak Hakan´ın sağ bek verisiyonu.Onlar sizin Hakan´dan rahatsız olduğunuz kadar rahatsız olmamıştır.Abartılıyor eleştiriler.

onlar bizim H.Balta'dan cektimiz cileleri cekmiyordur emin ol ..

O maçı ve Hakanın o hatasını asla ve asla unutamadım unutamam da hem Galatasarayımızın adı duyulmamış bu takıma yenilmesine sebep olmuş hemde iddaa da yüklü bi para kazanmama engel olmuştu kendisi SENİ HİÇ UNUTMUYACAĞIM SÜT OĞLAN :))

Kim unutur ki

Daha istikrarlısı yok şu an takımda. Ne futbolcular, teknik adamlar gelip geçti ama Hakan hala solbekimiz.

abdullah hoca forumu takip ediyor galiba,aday kadroya çağırmış kaptanı:D

şaka bir yana, buldu gerçek yerini hakan balta. umarım ilk 11'de oynar millilerde de

Melo'yu tek hatası sebebiyle nasıl harcamıyorsak, H. Balta'yı da harcamayalım. F. Terim ile yeni bir başlangıç yaptı ve geçen seneden beri gayet de istikrarlı bir performans gösteriyor.

hakan balta ve melo 1 mi yahu. melo 1 hata yapıyyorsa 10 iyi iş yapıyor. hakan öyle ahım şahım oynamyor. yaptıgı hata göze batıyor. yani bildigin hakan takımda idare ediyor. ne yazıkki başka iyi türk sol bek yok. kötünün iyisi kendisi.

Hakan Balta ; Lutfen hucum yapma defans'ta dur sag sola kiprasma orda defansif gorevini yap ..

Ülke olarak defans sıkıntımız var.

Kontenjanda yer olmadığına göre en iyi oynatacağımız yerli bek Hakan Balta.Kötü çıkardığı maç olacaktır elbet Bursa maçında böyle olacağını sanmıyorum/umarım olmaz.

İlginç bir yorum olacak ama kendisi Türkiye'de en etkili taç kullanan isimlerden biri.Aklıma savunma arkasına taçtan attığı toplar geliyor.Türkiye maçında Arda'ya gol attırmıştı.Kewell'a attığı topta penaltı oldu.Aklıma bunlar geldi hemen.

Cok duz , sirtini cevire bilmesi icin 5 adim atan ataga cikip defansi sallayan arladasimiz !

topcu degil

Batallanın topuk pasıyla başlayan atakları(sağdan-sola döndüler) ne kadar rezil bir topçu olduğunu bir kez daha gördük.Sadece orda yer kaplıyor.başka bir halt yaptığı yok.

Arkada top çeviriyoruz,herkes gerektiğinde gözü kapalı Ebourye atıyor topu,sola dönünce Hakanı gören basıp topa terse dönüyor.Rezalet.

bence bu kadar eleştiriyi hakedecek top oynamıyor.

Geri
Üst Alt