#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

video güzeldi.hakan balta her derbide canını dişine takarak oynuyor zaten fener maçlarında yanılmıyorsam 2-3 golü bulunuyor...İstediği kadar beşiktaşlı olabilir formanın hakkını veriyor savaşıyor önemli olanda bu zaten adam profesyonel çünkü

Norveç-Türkiye maçındaki gibi oynamasını diliyorum :)

Takımın en zayıf halkasıydı bugün.Sol bek bulmamız gerek bir şekilde devre arasında.

Allah rızası için bas git ya, yuh ya bu kadar olmaz otobana çevirdiler resmen lan sol tarafı..

Rezillik yahu, çilek fln uğraşana kadar sol bek almayanlar utansın.

yok mu altyapıda sol bek falan o oynasın nasılsa olsa bundan daha kötü olamaz. bu nasıl bir adamdır 30 yaşına gelmiş duracağı yeri bilmiyor inanılır gibi değil.

Bir adam her sene mi kötüye gider yav rezil bir performans sergiledi

Altyapıdan oyuncu oynıyalım o hata yapsın valla razıyım bu ne sorumsuzluk adam kosmaktan acız yok abı olmaz bu adamla:mad:

Yahu bi insan kötü olabilir, melo gibi kötü maç çıkarabilir. 30. dakikada maçı açtım yeminle kırmızı falan yedik sandım yav.. Sol BOMBOŞŞŞŞŞŞŞŞ.. Defol git ya vallaha son radde artık yahu..

Defolsun gitsin, bundan olsa olsa Akhisar topçusu olur.70 milyonluk ülkede bir tane mi düzgün solbek olmaz arkadaş ya !

Otobana çevirdiler kanadını. Sürekli arkana kaçırdın Valencia'yı. Bu tempoda sürdürmen zor. Alternatifi de yok ne yazık ki..

Geri
Üst Alt