#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Gençlere çok karlı bir meslek söyleyeyim trilyon kazanabilirsiniz..

İyi bir sol bek değil Hakan Balta'dan daha iyi bir sol bek olun ki çok da zor değil..

Trilyon kazanın okumayın oğlum boşu boşuna..

Hemde kurtarın bizi şu adamdan..

biraz teknik biraz defans ile zaten hasan ali kaldırım olup milli takıma gidersiniz. bir de öz verili çalışıp kendini geliştirdimi galatasaray'ın bankosu olursunuz. öneriyi dikkate alın derim.

Aslında suçu sadece Hakan Balta'ya yüklememek lazım. Fenerbahçede Hasan Ali'nin önünde Caner oynuyor ve savunması yardımcı oluyor ama bizde önde oynayan Amrabat savunma yapmayı pek sevmiyor. Hakan Balta tek kalınca doğal olarak çok hata yapıyor. Dediklerim yanlış anlaşılmasın Hakan Baltayı savunmuyorum ama bütün hataları ona yüklemekte çok saçma geliyor.

Aslında suçu sadece Hakan Balta'ya yüklememek lazım. Fenerbahçede Hasan Ali'nin önünde Caner oynuyor ve savunması yardımcı oluyor ama bizde önde oynayan Amrabat savunma yapmayı pek sevmiyor. Hakan Balta tek kalınca doğal olarak çok hata yapıyor. Dediklerim yanlış anlaşılmasın Hakan Baltayı savunmuyorum ama bütün hataları ona yüklemekte çok saçma geliyor.

Önünde Amrabat olmayınca da pek farklı değil ki :asd:

Önünde Amrabat olmayınca da pek farklı değil ki :asd:

Yanlış.Emre Çolak ile çok iyi anlaşıyor dikkat et.Onla duvar pasları falan yapıyor.Emre de savunmaya gelip Hakan'a yardım ediyor.Bir kaç sene önce Arda ile de çok iyi anlaşıyordu.

Amrabat savunmaya gelmeyince Hakan yoruluyor ve ileri çıkacak güç bulamıyor.

[video=youtube_share;loq5wSG_x2Y]https://youtu.be/loq5wSG_x2Y[/video]

Nereye gidiyorsan git artik.

Defolup gittiğin gün güldüğüm gündür. Daha ağır konuşucam, ihraç edilmek istemiyorum.

Kulübe mail kampanyası yapmalıyız.

Yoksa bu adamdan kurtulamayacağız.

Gün geçtikce ağırlaşıyor. Suç takımda tutan ve alternatifini almayanda.

Gittikçe Sabri'ye dönüşüyor.Mutasyon geçiriyor sanırım ...

Sen bu takımdan defol git artık.DEFOL GİT.

Bugünün en kötüsü.Cris ve Hakan resmen maçı katletti.

Çok kötüsün çok.Nerde eski Hakan?Bak Ordu maçının son dakikalarında iyi bindirdi.Ordu'lu oyuncuyu birebirde iyi de geçtin.Ortan da iyiydi.Bunları yapabiliyorsun bu yetenek var ama neden kullanmıyon aga.

gecen hafta bide oynamadi hazir bir sekilde bu maca cikmazi gerekliydi ama bildin rezil futbol oynadi, mustafa sarp dan sonra en iyi gölge presi yapan futbolcu hakan balta

Geri
Üst Alt