Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.882
- 173
- 718
Cevap: #22 Hakan Balta
Orta açmayı da öğrenemedi daha
Orta açmayı da öğrenemedi daha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Hakan Balta'yı yuhlayan taraftarın Allah belasını versin. Stadda da tartıştık bir sürü geri zekalıyla. Kendi futbolcusunu yuhlayan mal fenerbahçe taraftarına özeniyor bazı aklı geriler maalesef.
Bi gidin şu konudan ya.Her maçtan sonra suç bu adamda.Yazık lan.Bir de demişsiniz yediği ekmekler boğazından geçiyormu.
Elini kolunu sallayarak gidiyormuş ilk 2 golde.Eboue mi elini kolunu sallıyor Hakan mı acaba?Gollere bakarsan zaten Hakan ilerde geri koştu.Solda Eboue ya da Hamit yanından adamın geçip gitmesini izledi.Onların yaptığı hatayı bile buna yıkıyorsunuz.
Bu adam bugün hangi olumsuz hareketi yaptı da bu kadar sövüyorsunuz sevmiyorsunuz?Adam maç boyunca 0 hata yaptı.He çok fazla olumlu iş yapamadı orası ayrı.Ama bu adama bir sürü hata yapıyor demek tam anlamıyla saçmalık.0 hatayla oynayan adama birsürü hata yaptı diyorsunuz.Gözünüzle izleyin maçı gözünüzle.
Dün Hakan Balta'yı yuhlayan taraftarın Allah belasını versin. Stadda da tartıştık bir sürü geri zekalıyla. Kendi futbolcusunu yuhlayan mal fenerbahçe taraftarına özeniyor bazı aklı geriler maalesef.
Insan da bari yürek olur... ve der ki hoca ben ölmüsüm agalayanim yok, Riera Kingi oynat
Ya körsün yada dalga geçiyorsun. Adam maç boyunca hiç bişey yapmadı ki hata yaptı veya yapmadı diyeyim. Hakan Balta tek kelimeyle rezalet'in eş anlamıdır.
İki golü de onun kanadından yedik. Adamlar dripling bile atmadı, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler. Bana maval okuma, 90 dakika canlı izledim maçı ben. Kime hikaye anlatıyosun sen? Hakan balta olsa karşımda şu rezil futbolunu övmeye utanır, başını öne eğer.
Riera'dan eksik oynamadı Hakan dün.Yediğimiz goller onun kanatından gelmiş.Bu kadar salakça bir şey olamaz ya.Birini göbekten 2sini ise Eboue'nin olduğu taraftan yedik golleri.Gollerde Hakan'ın en ufak hatası yok.Yapabileceği bir şey de yok.Ona rağmen golü ona yıkmak.Aferin böyle taraftara:yenieek:
Hakan'da suç bulmuyorum. Yuhalanması da şık değildi. Adamın formsuz olduğunu göz göre göre oynatmanın mantığını anlayamıyorum sadece. Taraftarın gözünde bitirici darbe vuruldu çocuğa... Ne gereği vardı Hakan'ı oynatmanın. Adam sakatlıktan yeni çıkmış, kaç maçtır oynamıyor. Maç eksiği var.
Geçen sene Hakan, Kadıköy'de beraberlik golünü atmasa belki şampiyonluk da uçmuştu.
Her tezin bir antitezi vardır. Yukarıda yazdıklarıma sağlam cevap verilebilir.
Sevgiler.
Riera'dan eksik oynamadı Hakan dün.Yediğimiz goller onun kanatından gelmiş.Bu kadar salakça bir şey olamaz ya.Birini göbekten 2sini ise Eboue'nin olduğu taraftan yedik golleri.Gollerde Hakan'ın en ufak hatası yok.Yapabileceği bir şey de yok.Ona rağmen golü ona yıkmak.Aferin böyle taraftara:yenieek: