#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Dün Hakan Balta'yı yuhlayan taraftarın Allah belasını versin. Stadda da tartıştık bir sürü geri zekalıyla. Kendi futbolcusunu yuhlayan mal fenerbahçe taraftarına özeniyor bazı aklı geriler maalesef.

ulan ne torpili var bu adamın oynuyor koca galatasaray klübunde. ikinci ligde bunun tarzı tomarla asgari ücrete oynayacak hatta bundan bile iyi oynayacak oyuncu vardır. bu leşlerden kurtulmak icin protesto yapmaya zorluyor bizi teknik ekip.

Bi gidin şu konudan ya.Her maçtan sonra suç bu adamda.Yazık lan.Bir de demişsiniz yediği ekmekler boğazından geçiyormu.

Elini kolunu sallayarak gidiyormuş ilk 2 golde.Eboue mi elini kolunu sallıyor Hakan mı acaba?Gollere bakarsan zaten Hakan ilerde geri koştu.Solda Eboue ya da Hamit yanından adamın geçip gitmesini izledi.Onların yaptığı hatayı bile buna yıkıyorsunuz.

Bu adam bugün hangi olumsuz hareketi yaptı da bu kadar sövüyorsunuz sevmiyorsunuz?Adam maç boyunca 0 hata yaptı.He çok fazla olumlu iş yapamadı orası ayrı.Ama bu adama bir sürü hata yapıyor demek tam anlamıyla saçmalık.0 hatayla oynayan adama birsürü hata yaptı diyorsunuz.Gözünüzle izleyin maçı gözünüzle.

Ya körsün yada dalga geçiyorsun. Adam maç boyunca hiç bişey yapmadı ki hata yaptı veya yapmadı diyeyim. Hakan Balta tek kelimeyle rezalet'in eş anlamıdır.

İki golü de onun kanadından yedik. Adamlar dripling bile atmadı, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler. Bana maval okuma, 90 dakika canlı izledim maçı ben. Kime hikaye anlatıyosun sen? Hakan balta olsa karşımda şu rezil futbolunu övmeye utanır, başını öne eğer.

Dün Hakan Balta'yı yuhlayan taraftarın Allah belasını versin. Stadda da tartıştık bir sürü geri zekalıyla. Kendi futbolcusunu yuhlayan mal fenerbahçe taraftarına özeniyor bazı aklı geriler maalesef.

Dün stadda ben de olsaydım demek ki kavga edecekmişiz. Ben yuhlasam gene iyi, direk küfür ederdim. Balta'nın hakettiği tam anlamıyla budur. Aslında ondan önce tepki verilecek Fatih hoca da neyse artık.

Insan da bari yürek olur... ve der ki hoca ben ölmüsüm agalayanim yok, Riera Kingi oynat

Adam hem koşamıyor hem müdehale etmek istemiyor.

Hadi be ordan ; görende hakanbalta yi bisey zannedecek . Bir H.Kaldirim kadar degil suanda.. Riera 10 gomlek ustun ..

H.Baltada , Sabri syndromu var her oynadigi maci yeniliyoruz

Ya körsün yada dalga geçiyorsun. Adam maç boyunca hiç bişey yapmadı ki hata yaptı veya yapmadı diyeyim. Hakan Balta tek kelimeyle rezalet'in eş anlamıdır.

İki golü de onun kanadından yedik. Adamlar dripling bile atmadı, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler. Bana maval okuma, 90 dakika canlı izledim maçı ben. Kime hikaye anlatıyosun sen? Hakan balta olsa karşımda şu rezil futbolunu övmeye utanır, başını öne eğer.

Riera'dan eksik oynamadı Hakan dün.Yediğimiz goller onun kanatından gelmiş.Bu kadar salakça bir şey olamaz ya.Birini göbekten 2sini ise Eboue'nin olduğu taraftan yedik golleri.Gollerde Hakan'ın en ufak hatası yok.Yapabileceği bir şey de yok.Ona rağmen golü ona yıkmak.Aferin böyle taraftara:yenieek:

Ardayı yuhalarken ne geçti elimize. Bu adam takımdaki en sıkıntılı adam olabilir ama yine de oyuncu yuhalanır mı be ayıp

Riera'dan eksik oynamadı Hakan dün.Yediğimiz goller onun kanatından gelmiş.Bu kadar salakça bir şey olamaz ya.Birini göbekten 2sini ise Eboue'nin olduğu taraftan yedik golleri.Gollerde Hakan'ın en ufak hatası yok.Yapabileceği bir şey de yok.Ona rağmen golü ona yıkmak.Aferin böyle taraftara:yenieek:

Yapma etme, Riera 10 basti buna. Adam sol bek bile degil, bundan daha iyi pozisyonlari durduruyordu

O kadar İnsua ile çekilmiş fotosunu aradım bulamadım.Beyler yapacak birşey yok kurtulamazsınız.Lanet buna işlememiş kurtarmış kendini.

Ama Çağlar birinci buldum ;

2yz0vbt.jpg

Bir umut ya.

Ekleme : Hakan Baltanın yuhalanması hiç hoş değildi.Ben çok sinir oldum yuhalanmasına.

Hakan'da suç bulmuyorum. Yuhalanması da şık değildi. Adamın formsuz olduğunu göz göre göre oynatmanın mantığını anlayamıyorum sadece. Taraftarın gözünde bitirici darbe vuruldu çocuğa... Ne gereği vardı Hakan'ı oynatmanın. Adam sakatlıktan yeni çıkmış, kaç maçtır oynamıyor. Maç eksiği var.

Geçen sene Hakan, Kadıköy'de beraberlik golünü atmasa belki şampiyonluk da uçmuştu.

Her tezin bir antitezi vardır. Yukarıda yazdıklarıma sağlam cevap verilebilir.

Sevgiler.

Hakan'da suç bulmuyorum. Yuhalanması da şık değildi. Adamın formsuz olduğunu göz göre göre oynatmanın mantığını anlayamıyorum sadece. Taraftarın gözünde bitirici darbe vuruldu çocuğa... Ne gereği vardı Hakan'ı oynatmanın. Adam sakatlıktan yeni çıkmış, kaç maçtır oynamıyor. Maç eksiği var.

Geçen sene Hakan, Kadıköy'de beraberlik golünü atmasa belki şampiyonluk da uçmuştu.

Her tezin bir antitezi vardır. Yukarıda yazdıklarıma sağlam cevap verilebilir.

Sevgiler.

Bir hakan düşmanı olarak(futbol açısından) antitez sunamıyorum:)dediklerine aynen katılıyorum

Tamam sevmiyorum ancak geçmişteki bazı hizmetlerinide hatırlayarak böyle yem gibi düşüncesizce ortalığa atılmasınıda kınıyorum

Çok itici oldugunun farkında mısın?

Adam futbolun F'sini bilmiyor,gelmiş hergun burada avukatlıgını yapıyorsun.

Geri
Üst Alt