#22 Hakan Balta

Riera'nın savunma yapmadanki savunmasını Hakan'ın savunmasına tercih ederim. Hatta Hakan'ı maçlarda rakibin solunu bize karşı savunma görevi versek taktik açıdan güzel bir iş yapmış oluruz..

Hakan'ın şuan özgüveni sıfır. Bu adamın iyi olduğu sezonlarıda biliyoruz. Demekki çokta kötü bir oyuncu değil. Her zaman söylüyorum, sol tarafı hakan ve riera yaparsak, takım savunması biraz olsun toparlar. Biz hakan'a ekstra özellik yüklemeye çalışıyoruz. Kalkıpta bu adamdan kanat bek olmasını beklersen böyle hayal kırıklığına uğrarsın. Adam zaten yavaş ve dayanıksız. Sen bu adama ileri geri çalış dersen, o adam maçtan kopar. Bazen futbolculara özellik yüklemektense, mevcut özelliğiyle kullanmak gerekir.

Cevap: #22 Hakan Balta

olurmu furkan a gore super oynamis hatasi bile yokmus hatta penaltiyi hamit yaptirmis :asd:

:SS::SS:

Ben süper oynuyor demedim.Dünkü maçta göze batacak bi hatası yok diyorum.Burada abarttığınız kadar.Penaltı pozisyonunu fazla konuşmadan bence bir daha aç ve izle.Biraz daha konuşursan iyice rezil olacaksın.

Sonuç olarak iyi oynamadı ama çok büyük bir hatası da yoktu.Zamanla sene başındaki 1-2 maçındaki iyi performans gösterdiği günlere döner.Sonuç olarak öyle ya da böyle 1 asisti de var.

Ben süper oynuyor demedim.Dünkü maçta göze batacak bi hatası yok diyorum.Burada abarttığınız kadar.Penaltı pozisyonunu fazla konuşmadan bence bir daha aç ve izle.Biraz daha konuşursan iyice rezil olacaksın.

Sonuç olarak iyi oynamadı ama çok büyük bir hatası da yoktu.Zamanla sene başındaki 1-2 maçındaki iyi performans gösterdiği günlere döner.Sonuç olarak öyle ya da böyle 1 asisti de var.

rezil olmusun furkan hadi yallah

millet 99% hakan yine katletiyordu yaziyor bitane troll var tersini soyleyen oda sensin hadi yuruu

bencede büyük hatasi yoktu, ama yetersiz bizim icin

yaptığı saçmasapan, gereksiz penaltıya rağmen göze batacak hatası yok diyen var. hem de gs forumunda.

sabri böyle bir şey yapsa yemediği hakaret kalmazdı.

Nasıl relax adamsın sen arkadaş anlamıyorum.Rakip içinden geçiyor her defasında.

Adam risk almıyor ki hiç , büyük hata yapsın.

Aldığı topu hep geriye veriyor. Hiç bir + özelliği olmayan bir adamı buraya gelip sürekli savunuyorsun. Amacını çözemedim:confused:

Adam risk almıyor ki hiç , büyük hata yapsın.

Aldığı topu hep geriye veriyor. Hiç bir + özelliği olmayan bir adamı buraya gelip sürekli savunuyorsun. Amacını çözemedim:confused:

adamin menejeri olabilir:D

adamin profil resmi bile Hakan Balta kesin akrabasi bu kadar epic fail yani

Adam risk almıyor ki hiç , hata yapsın.

Bir defans oyuncusu neden risk alsın? Hayır yani, dany'i riskli oynuyor diye eleştirip, bu oyuncuyu da risk almıyor diye eleştirmek çok saçma.

eski mesajlarına baktım aşık herhalde baltaya. önlerindeki tek engel baltanın evli olması gibi görünüyor.

Bir defans oyuncusu neden risk alsın? Hayır yani, dany'i riskli oynuyor diye eleştirip, bu oyuncuyu da risk almıyor diye eleştirmek çok saçma.

ya dün 3 kurusluk ordu karşısında sol kanadımız otobandı bilmem farkındamısınız neyini savunuyosunuz hala anlam veremiyorum.. Hakan'dan risk almasını falan beklemiyorum ben şahsen hatta pas alışverişine bile katılmasın çizgiye sıkışıp kaptırıyo bütün aldığı topları..

işin defansif kısmında vasat oynasa yeter. millet sabrinin ortaları isabetsiz diye demediğini bırakmıyor. bazı insanlar doğuşan şanslı arkadaş.

biri macin sonunda yedigi bacak arasini ve sonra kornere attigi topu koysun gulelim:)

Geri
Üst Alt