#22 Hakan Balta

önüne koşsun diye atılan topların çoğuna hareketlenmiyor bile hep ayağına istiyor gelince direk çıkarıyor ayağından topu garip oyuncu vesselam..

Dün bir ton pozisyonda, Selçuk ve Sneijder sol kanadın rakip saha bölümünde bir adam aradı ve her seferinde Balta geride top bekliyordu. Bu adamla 4-3-1-2 oynanmaz diyoruz ama anlatamıyoruz. Bu dizilişte bekler Eboue-Balta olacağına, her türlü Hamit-Riera olmalıdır.

Ben Sabriyi bekte Hamitten her sekil üstün buluyorum.

Sana kaptanlık pazubandını takanın alnını karışlayayım..

Bir taç atacaksın sıkıla sıkıla geliyorsun maç bitsede evime gitsem..

Bu ne rahatlık!

Bu ne ruhsuzluk arkadaş..

Tamam yapı meselesidir soğukkanlılık ama sende ki bildiğin gamsızlık arkadaş!

maksimum bukadar oynar, daha fazlasini beklememek lazim. duran toplarda uzaklastirmaya calistigi ama sadece 1 adim öteye giden en az 5 top vardi sanirim su macta

Bu haline dua edin, siz neyi elestiriyorsunuz. Birde bundan kötü olsa biz napcaz?

Taç atışı kullamak için bana bırakın demesi,topu eline alması akabinde rakibe taçı atması toplamda maçın 4-5 dakikasını alıyordur,takıma katkısı zaten yok 10 kişi oyunuoruz,buna güvenip bek almayana...,

Kendi çapında fena değildi, ilk yarı Kamara'yı oynatmadı hiç yerinde müdahaleleri oldu. Sadece hava toplarını uzaklaştırma konusunda birkaç hatası vardı, ayrıca Hakan'a gelene kadar etkisiz adamları sayarsak bu takım 7-8 kişi oynuyor resmen, Hakan idare etti.

sabri nin sağda vereceği performans hakan ın solda verdiğinden fazla olacaktır, sola adam gibi birini almak kaydıyla.

Herşeyi geçtim kendisine atılan milimetrik havadan pasları yere çarpmasını bekleyip üstünden kaçırması beni benden alıyor usta her maç yapar bu hareketi mest ediyor beni

Herşeyi geçtim kendisine atılan milimetrik havadan pasları yere çarpmasını bekleyip üstünden kaçırması beni benden alıyor usta her maç yapar bu hareketi mest ediyor beni

Orada saydırdım kendisine. Adam gibi sıçrasa topu alacak, ama top dibinde sekene kadar bekliyor.

sıçramasına gerek yok,normal bir futbolcu az cok tekniği olan topçu topa doğru hareketlenir istop eder,bizimkinde top kontrolü diye birşey olmadığı için göğsünde yumuşatmak için topun önüne kadar gelmesini bekliyor.

Oyun kurma konusunda sol bekte Riera varken daha iyiydik. Riera oyunu daha iyi kuruyor ve pas alışverişleri çok güzel. Balta'da o yok. Ama defansı iyi balta'nın.

Oyun kurma konusunda sol bekte Riera varken daha iyiydik. Riera oyunu daha iyi kuruyor ve pas alışverişleri çok güzel. Balta'da o yok. Ama defansı iyi balta'nın.

Riera'nın defansı bile daha iyi Hakan ne yapıyor allah aşkına bana bir söylesene sadece yürüyor ya..

Her orta pozisyonu her sol kanata giden topta top Es esli oyuncunun ayağındaydı yalandanda yanından koşuyor,cidden bu adamı nasıl kovmaz Fatih hoca nasıl memnun kalır anlamış değilim.

Takımın en kötü oyuncusu.

Riera'nın defansı bile daha iyi Hakan ne yapıyor allah aşkına bana bir söylesene sadece yürüyor ya..

Her orta pozisyonu her sol kanata giden topta top Es esli oyuncunun ayağındaydı yalandanda yanından koşuyor,cidden bu adamı nasıl kovmaz Fatih hoca nasıl memnun kalır anlamış değilim.

Takımın en kötü oyuncusu.

Hakan dün akşam Kamara'yı oynatmadı resmen, ayrıca Hakan'ı en çok eleştirdiğim rakibe orta açtırma konusunda da başarılı bir kaç müdahalesi oldu. Hakan'a gelene kadar kovulacak çok adam var. Sırf sevmiyorsun diye eleştirmeye bu kadar odaklanma bence. Bu sezon eskiye nazaran daha iyi başladı.

Geri
Üst Alt