#22 Hakan Balta

Hakan dün akşam Kamara'yı oynatmadı resmen, ayrıca Hakan'ı en çok eleştirdiğim rakibe orta açtırma konusunda da başarılı bir kaç müdahalesi oldu. Hakan'a gelene kadar kovulacak çok adam var. Sırf sevmiyorsun diye eleştirmeye bu kadar odaklanma bence. Bu sezon eskiye nazaran daha iyi başladı.

İddia ediyorum Hakan Balta'yı serbest bıraksak kimse almaz.

Çok net.

hakan eskiden beri belli bi standardı olan ve çizgisini bozmayan bi adamdı.

ne olduysa son 1,5-2 senede oldu. ciddi anlamda geriledi

ama bu sezona fena başlamadı

hakanın seviyesini bilen ve mantıklı beklentileri olan taraftarları memnun edecek gibi görünüyor.

Çok net.

Sol bek konusunda yokluk olunca herkes alır, bizde de bu yüzden oynuyor, daha iyisi olsa ya da alınsa da formayı ona verseler. Sol bek'e gerek yok demiyorum asla, şu anki şartlarda idare ediyor.

Bu arada dün akşam bir çocuk vardı Tarık mıydı neydi Es-es'in sol beki, takip edilmeli o çocuk.

Ligde ve Şampiyonlar Liginde bu sene Hakan Baltaya çok iş düşecek . Çünkü ligde yabancı sınırlaması var . Şampiyonlar Liginde ise rakiplerimizin çok iyi kanatları var . Rieranın da Villereale gitme olasılığı var . Hakan Balta sakatlandığında veya cezalı olduğunda Allah göstermesin Brumayı (Tabii gelirse!) sol beke koymak zorunda kalabiliriz .

Çok net.

Aynısını Çağlar için de diyorduk,hem o birde Baltadan daha kötü. Büyük takımda "oynadıkları" için anadolu takımları hep alır böyle oyuncuları.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

İğreniyorum futbolundan bizi Hakan ı oynatmak zorunda bırakanları Allah a havale ediyorum..

Bu saatten sonra zor ama mecbur olduğumuzdan dolayı bu sene kendini maksimum seviyeye çıkarmalı.Filinta gibi vücut var adamda ama Muslera'yla koşu yarışına girseler Muslera tur bindirir net.Özellikle Real maçlarında çekeceğimiz sıkıntıyı şimdiden tahmin edebiliyorum.

maksimum bukadar oynar, gol yine oradan geldi. tüm sezon hakan balta'ya talim.

ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Kahrolası yabancı sınırı :42:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yNa6Oc5F02g[/media]

madrid maçında yardım almazsa hallaç olması muhtemel.inanılmaz ağır

Yav şu ölüyü oynatmayın yahu gerekirse 3 defans oynayalım Semih kendi +bunun yaptığı defansı yapar zaten ayakta durmaya mecali olmayan adam sol bekimiz yahuu öfffffff.

Herşeyi geçtim kendisine atılan milimetrik havadan pasları yere çarpmasını bekleyip üstünden kaçırması beni benden alıyor usta her maç yapar bu hareketi mest ediyor beni

Usta yine yapmayı başardı maçın ilk dakikalarında bu hareketi biri şuna öğretsin topu yerden sektirmeden kontrol et çok zor değil başarabilirsin koçum.

ulan riera bile araniyor harbiden !

su adilerin yabanci kuralindan mac izleyemiyoruz !

yoksa sneijder chedjou riera kim durudur bu takimda ayni anda oynatamiyoruz iste !

bakalim bu ab kurali ne olacak.

ulan bukadar sikeden sonra yine istediklerini yaptiriyorlarya helal olsun !!!

Sırf bunun gibi futbolcu bozmalarını görünce Türk oyuncularına ırkçı olasım geliyor istemiyorum yerli oyuncu ya..

Geri
Üst Alt