#22 Hakan Balta

Bu adamı hala bu takımda tutan zihniyetin Allah belasını versin.Bundan alternatif bile olmaz...

Sabri ile beraber insanı çileden çıkartan, bunlar para kazanıyorsa bu ülkede işsizlik yoktur dedirtecek futbolcu müsfettesi.

Bunu ikinci ligde bile kadroya almazlar ama işte, bi insanın ne kadar şanslı olabileceğinin de vücut bulmuş halidir kendisi..

Sabri bunun yanında ALVES kalır o kadarda adamı yerin dibine vurma Mancini ile birlikte ciddi toparlanma var Sabri'de

Yok artık.Yorumlara gel.Adam kaç defa %100'lük gol pozisyonlarını kesti.Sadece ilk yarının sonunda yaptığı hata kötüydü.Maçta 5-6 defa kaleci ile karşı karşıya kalacaklarken araya girdi.

Bugun 2x gol atiyordu kendi kalesine az kaldi, 3. sansi bulamadi yoksa kesin atardi..

Bugün biraksak yarin hemen kaparlar bu oyuncuyu. Stoperde takima daha az zarar veriyor ve biz hucum olarak bu ligde rakiplerimizi ezip gecsek Balta stoper olarak fazla göze batmadan isini yapabilir. Chedjou ve Dany gibilere harcanan kontenjandan kesilmek gerekiyorsa ben Balta'ya talim derim.

Bugün biraksak yarin hemen kaparlar bu oyuncuyu. Stoperde takima daha az zarar veriyor ve biz hucum olarak bu ligde rakiplerimizi ezip gecsek Balta stoper olarak fazla göze batmadan isini yapabilir. Chedjou ve Dany gibilere harcanan kontenjandan kesilmek gerekiyorsa ben Balta'ya talim derim.
mantıklı bir yorum solbek oynamasında ne oynarsa oynasın :)

Daha önce dediğim gibi Dany'i yollayıp,yerli bir sol bek alıp Balta'yı 4.stoper olarak kullanabiliriz sene sonuna kadar.Heitinga'ya,Rhodolfo'ya falan gerek yok.Bizim takımın sorunu gol atamamak.

Sneijder'e paslar verip oyunu kuruyor.Hava toplarında da fena değil.

Ne dediysem o yani.

Hakan Balta'yi sürekli elestirip duruyorlar ama elinden geleni herzaman yapmaya calisiyor.

Gol sevinclerinde özellikle Hakan'a dikkat ettim, eskisi gibi moralsiz, bitse de gitsek modunda degildi Hakan bugün.

Stoperde ortalama üstü performans verir, biz böyle kusursuz oynamaya devam edersek Balta rahat oynar stoperde.

Balta'nın maksimum oynayacağı maçtır heralde bugünkü performansı. Fazlasını beklememek gerek. İyiydi helal olsun.

Stoperde suana kadar iyi oynuyor.

Bugün cok cok iyiydi.

Ins. böyle devam eder, bozmaz kendini.

Sol bek oynamadığı maçlarda elinden geleni yapıyor Galatasaray icin yetersiz bir topçu ama bugün çok iyi oynadı.

Geri
Üst Alt