Mesela?
Adem işine gelince istatistik diyorsun. Semih(ki ben forumdaki genel hava gibi olumsuz bakmam çocuğa) övgün malum. Semih ile 6 maçta 20-25 gol yedik ona bakarsan.
Devamli Hakan´i elestirince, neden Semih Kaya, ama aciklik getirelim...
Öncelik ile o sezon ile ilgili bunu yazayim...
O sezon genel anlamda gösterdigimiz performans, cöpe atilacak bir performanstir. Forvetinden, stoperine kadar, özellik ile bekine ve Teknik adam tercihlerine kadar, bizi mahfeden bir CL sezonuydu.
Hakan Balta´nin oynadigi 2 macta da 8 gol yedik...
CL´de o sezon 24 degil, 19 gol yedik, hepsinde de Semih oynadi. Yani Semih ile mac basina 3 gol yemisiz, burada da Hakan daha kötü duruyor, ama gecelim... Semih Kaya´nin da takimda diger oyuncular gibi berbat oynadigini söylebiliriz, ve Semih´in en kötü oynadigi maclar arasindadir bizim formamiz ile, ancak o anormal sezonu bir kistas olarak görmüyorum...
---------------------------------------------------------------------
Gelelim pozisyonlara...
1. Astana maci
Semih topu kaptirdiktan sonra, Muslera´a topu Hakan´in ayagina carpitiyor, oda hamle yapamayinca, kendi kendine bir gol.
2. Astana maci
Gelen ortadan sonra Muslera´nin alanina girip, kendi kalecisini yikiyor... Ne Hakan ne Muslera, pozisyonun devaminda hamle yapacak durumda kaliyor.
3. Madrid maci
Ilk golde rakibini kaciriyor, ve Hakan´in kacirdigi rakipten dolayi, gol yiyoruz.
4. Madrid maci
Hadi Podolski forvet, ama onun disinda uyuyan iki, ihanet eden bir oyuncu var. Ortadan sonra Carole, ve Hakan uyarken, Sabri´de pozisyonun gelisecegi bölgeden kaciyor. 4 kisi arasinda gözüken Semih Kaya, golde suclu oluyor, burda fotolari paylasiliyor izliyor diye, kimse uyuyan, ve ihanet eden adami görmüyor.
#187 Daha detayli burada anlattim o pozisyonu...
Sabri bile taraftari cözmüs ki, ben aslinda cok kurnaz bir insan oldugunu düsünüyorum.
5. Benfica maci
Hizli bir pas geliyor merkeze, Hakan düsüyor, ve golü yiyoruz...
--------------------------------------
Bu algi olusmasin, Adem her pozisyonda Hakan´i sucluyor gibi, cogu pozisyonda birden fazla oyuncu sorumlu, ama bu kadar hatalara dahil olan bir oyuncuyu, bukadar tartismasiz bir statü verilmesini, anliyamiyorum. Coktan yedege cekilmesi gerekirdi, ama Galatasaray mac kaybetmedigi sürece, Hamza 30+ yasinda hic bir yerli oyuncuyu kesmiyor.
Ayagi temiz, sanki takim fizik olarak mücadele gücü düsük oyuncular ile dolu degilmis gibi...