#22 Hakan Balta

zaten stoperler aciz, bunlar ancak türkiyede oynar.
avrupa icin cok yetersiz.
2 duran toptan gol.
eger dogru dürüst stoperimiz olsa, belki bu maci alirdik.
astana macini zaten konusmaya gerek yok.
en cok kanayan yaramiz orasi ama gören yok.
2 senedir bariyorum.
birde chedjou tr liginde 1 iyi mac cikariyor bizim taraftar hemen ouuuuvvv.
balta zaten öyle senelerdir 0lari oynar ama hep göklere cikarilir.
neyse.

Hakan hem cok agir reaksiyon gösteriyor, hemde oyun icinde rakibini takip etmekte, ortada kalan toplari takip etmekte zorluk cekiyor. Sahanin icinde ani birsey oldugunda, uyuma aliskanligi var. Ve top kaybi yapinca da, yerinde bekleyip rakibini izliyor. O yüzden Hakan oynayinca, takim herzaman cok gol yiyor. Sadece avrupada degil, aynisi lig icinde gecerli.

Chedjou bence gayet iyi bir stoper, bence avrupada da oynar, ancak hatanin telafisi olmayan pozisyonda, ortalama üstü hatalar yapiyor. Taraftar ise Chedjou´yu hic defansif anlamda degerlendirmiyor zaten, hücumda etkili olunca genel anlamda övgü aliyor. Hücumda etkili olmadigi dönemlerde de, taraftar gelip, kazik transfer demeye basliyor. :D

Hakan hem cok agir reaksiyon gösteriyor, hemde oyun icinde rakibini takip etmekte, ortada kalan toplari takip etmekte zorluk cekiyor. Sahanin icinde ani birsey oldugunda, uyuma aliskanligi var. Ve top kaybi yapinca da, yerinde bekleyip rakibini izliyor. O yüzden Hakan oynayinca, takim herzaman cok gol yiyor. Sadece avrupada degil, aynisi lig icinde gecerli.

Chedjou bence gayet iyi bir stoper, bence avrupada da oynar, ancak hatanin telafisi olmayan pozisyonda, ortalama üstü hatalar yapiyor. Taraftar ise Chedjou´yu hic defansif anlamda degerlendirmiyor zaten, hücumda etkili olunca genel anlamda övgü aliyor. Hücumda etkili olmadigi dönemlerde de, taraftar gelip, kazik transfer demeye basliyor. :D

e iste türkiye ligine göre iyi, orda bile hata üstüne hata yapiyor.
ama avrupaya gelince acizligi tam ortaya cikiyor.
gercekten 2 tane saglam stoperimiz olsa bugün galip gelirdik cünkü benfica da hic birsey oynamadi.

Son düzenleme:
Ben böyle bir orta saha düzeninde stoperler hakkında pek konuşmayı sevmem ama bugün çok kötü oynadı.

Bu takımın stoper ikilisi Chedjou ve Denayer olmalıdır.Hakan'a her zaman saygı duymusumdur.Ancak ligde iyide,Avrupa maçlarında yetersiz.

Chedjou çok kötüydü hakana da yansıdı ancak son 10 dakikada hucuma çok iyi destek verdi

Seni severim de ikinci golde Luisao'ya kıçını dönmek yerine topa bakarak hamle yapsaydın keşke..

Topu kaybettiginde ben hic pozisyonu bile takip etmeden sadece Hakan´i izledim, koskoca cercevenin icinde bile yoktu. Yedigimiz ilk golde, köse vurusunda adamini kaybediyor, ki düsen Chedjou´da hatali.

Balta-Semih konusunda senin gorusune yaklasmaya basliyorum.Balta balli bir herif.Yaptigi hatalar golle sonuclanmayinca gozumuze batmiyor.

Balta-Semih konusunda senin gorusune yaklasmaya basliyorum.Balta balli bir herif.Yaptigi hatalar golle sonuclanmayinca gozumuze batmiyor.

Bence bu Hakan Balta´nin sima, ve tip olarak göze batacak bir yapisinin, olmadigindan kaynaklaniyor. Cok solid, ve sogukkanli bir simasi var. Türk insani hep bir günah kecisi arar, ama algi olarak, günah kecisi ilan edebilecegi de son oyuncu tipi Hakan´dir. :D

Çok iyi oynamadığını söylemiştik. Çizgiden top çıkarıp, asist yapınca falan sanki harika oynuyormuş algısı yaratıldı. Devre arası Gross-Chedjou-Denayer-Carole hattına dönmeliyiz.

Sanki ligde en kötü takimlara bile 2 pasta pozisyon veren biz degiliz. Ligde bile oynamamali. Denge stoperi Balta olan bir takimin savunmasi her zaman cok kolay pozisyon verir.

Vasat bir stoperin yapması gerekenleri ara sıra yapıyormuş gibi gözüküyor diye baltayı popescu yapanlar var.

Bu herif sezon sonuna kadar yedekte kalmalı sezon sonu ise kıçına tekme basılmalı .
Birde senelik 4 trilyon para alıyor en az

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Kisa turnuvalarda eyvallah, tsl yine eyvallah ama s.liginin stoperi degil bence.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balta beklenmeyecek hatalar yapıyor maalesef..Bir de savunmamız ağır ve güçsüz kalıyor bu 2'liyle..Şu an ideal savunma 4 lüsü sabri-denayer-chedjou-olcandır.. Carole dönünce form durumuna göre gözden geçiririz.. devre arası kanat oyuncusu alırsak grosskreutz sağ beke geçer , alamazsak grosskreutz dortmunddaki en efektif olduğu sol açığa geçer.. bu adamı iyi değerlendirmemiz lazım..

Geri
Üst Alt