#22 Hakan Balta

Yahu bırak cl gruptan çıkma hedefini playoff hedefinde bile yeterli değil gruplardan çıkmak için son 2 senedir cl de toplamda kaç gol yediğimize bir bakmanı öneririm sana.

Tüm faturayı stoperlere kesmek hata.O zaman ben de Hakan+Serdarlı milli takımın kaç gol yediğine bak derim?Sadece atılan gole bakmakla olmaz.

Tüm faturayı stoperlere kesmek hata.O zaman ben de Hakan+Serdarlı milli takımın kaç gol yediğine bak derim?Sadece atılan gole bakmakla olmaz.

Yahu arkadaş sen anlamıyorsun galiba hala attığı yedi gol denkleminde bakma şu işe her hata gole dönüşmüyor karşındaki takımın beceriksizliği senin defansının başarısı değildir.

Sana durumu şöyle anlatayım yoksa anlamayacaksın.

İki takımın mücadelesinde maç 0-0 bitmiş olabilir ancak bir takım diğer takıma bariz üstünlük kurmuş 12 tane gol kaçırmış olabilir değilmi?

Bu iki takımında defanslarını aynı düzeyde kabul etmek doğrumudur?

Futbolda değişkenler vardır ve ona göre bakmak lazım kabulumdur ama sahada kimin ne bok yediğide futbolda kabak gibi ortadadır yok şöyle gol yememiş böyle çizgiden çıkarmış falan o işleri geçeceksin.

Senin dediğin gibi her maç hata yapıyor dediğin ramos,silva senin dediğin gibi olsaydı takımlarında yarım sezon barınamazdı.

Yahu arkadaş sen anlamıyorsun galiba hala attığı yedi gol denkleminde bakma şu işe her hata gole dönüşmüyor karşındaki takımın beceriksizliği senin defansının başarısı değildir.

Sana durumu şöyle anlatayım yoksa anlamayacaksın.

İki takımın mücadelesinde maç 0-0 bitmiş olabilir ancak bir takım diğer takıma bariz üstünlük kurmuş 12 tane gol kaçırmış olabilir değilmi?

Bu iki takımında defanslarını aynı düzeyde kabul etmek doğrumudur?

Futbolda değişkenler vardır ve ona göre bakmak lazım kabulumdur ama sahada kimin ne bok yediğide futbolda kabak gibi ortadadır yok şöyle gol yememiş böyle çizgiden çıkarmış falan o işleri geçeceksin.

Senin dediğin gibi her maç hata yapıyor dediğin ramos,silva senin dediğin gibi olsaydı takımlarında yarım sezon barınamazdı.

Ben de sana diyorum ki o adamlar işte o yüzden Madrid'de PSG'de.Hakan Balta öyle oynasa o Madrid'de olurdu.Mantıklı düşün.Ramos gelip Tr Ligine mi gelecek.

Ben de sana diyorum ki o adamlar işte o yüzden Madrid'de PSG'de.Hakan Balta öyle oynasa o Madrid'de olurdu.Mantıklı düşün.Ramos gelip Tr Ligine mi gelecek.

iyide ben kıyaslamadım ki sen dedin ramosda silvada hata yapıyor dedin şimdide hakan o adamlar gibi olsa madridde olurdu diyorsun.

Benim bu olaya bakış açım şudur hakan senelik 200 bin euro alan adam olsa gıkım çıkmaz ama aldıkları paralara bakınca bu kadar çok hatada görmezden gelinemez.

Gol atamayan umuta milyon eurolar nerede duracağını bilmeyen semihlere hakanlara milyon eurolar verilmez.

Avrupada bizim seviyemizde top oynayan takımlara bir bak bizdeki kadar hangisi para alıyor futbolcuların.

Yediğimiz goller bal gibi stoperlerimiz yüzünden.

Kafa topuna çıkmayı, pozisyon almayı, duran topta adam paylaşmayı bilmeyen ve sürekli konsantrasyonu bozulan stoperlerle her duran topa kafa vurduruyoruz.

En yumuşak stoperler bizde. Pamuk gibi hepsi.

Stoper dediğin gaddar olacak, korku salacak.

Balta, Ched ile Semihin stoper olduğu takım 44 gol yemeğe mahkumdur.

Semih, Balta, Ched GS stoperi değiller.

Son düzenleme:
Hakan baltayı yeterli goren futbol cahildir.

Emenike bunu yürüyerek geçer yanından biraz hızlı bir forvet rüzgar gibi geçip gider ki çoğu macta bu sebeple kontradan çok gol yemıslıgımız var

Balta'nin en iyi oynadığı maçlar fb maçlarıdır. O emenike denen vazıfsıza her maç üstün gelmiştir. En formda döneminde adım attırmadı yeteneksize...

Emenike örneği çok talihsiz olmuş...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine daha bir topa mudahale etmedi son dakikada cenk topla 1 metre geride bulussa yazacakti golu bi kere topa yat be adam.Kafasina top geliyor spiker cok soguk kanli diyor hay allahim bu ulkenin futbolda neden bir bok yapamadigi ortada iste.

tapatalk

Lan ne yapacak adam maçta.Kendisi pozisyon yaratıp kendisi mi kurtarsın.Bu adam defans oynuyor.İlk yarı atak mı yedik?

Lan ne yapacak adam maçta.Kendisi pozisyon yaratıp kendisi mi kurtarsın.Bu adam defans oynuyor.İlk yarı atak mı yedik?
Bak bakalim ched carole linnes kac topa mudahale etmis o zaman anlarsin 2. Yarida adamin hava topuna cikmaya bile dermani yok cenke faul yapiyor allahtan hakem mal.Bak bakalim bir kere yere yattigi pozisyon yok.Maci cine 5 den sifreli olarak mi seyrediyon?

tapatalk

öyle bir penaltı vurusu beklemezdim aha kaçtı dedim helal olsun :005:

Geri
Üst Alt