Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.390
- 3.153
- 1.168
Artık yavaş yavaş Serder Aziz'i oynatmak lazım bunun yerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben daha bu adamin rakibi ile mucadele edip bir topu soktugunu gormedim stoper dedigin guclu olur rakibini issirir rakip topu aldigi anda dibinde biter ve top yapmasina yada arkasini rahat donmesine izin vermez hakanin bunu yaptigi 100 macta belki 1 dir bu adam suya sabuna dokunmadan resmen arada kayniyor diye aylardir soyluyorum aslinda oncesindede biliyordum durumu ama semih kazmasindan daha iyi bide az para aliyor diye cok ses etmiyordum semihten kurtulduk ama bunlada bir gelecegimiz yok derhal yedege cekilmeliBu adamı ne zaman göreceksiniz ?
.Atağa çıkarken top kaptırıp pozisyon yediriyor
.Arkaya adam kaçırıyor
.Zamanlama hatasını her maçta illa ki yapıyor.
Daha ne yapabilir ?
Ben daha bu adamin rakibi ile mucadele edip bir topu soktugunu gormedim stoper dedigin guclu olur rakibini issirir rakip topu aldigi anda dibinde biter ve top yapmasina yada arkasini rahat donmesine izin vermez hakanin bunu yaptigi 100 macta belki 1 dir bu adam suya sabuna dokunmadan resmen arada kayniyor diye aylardir soyluyorum aslinda oncesindede biliyordum durumu ama semih kazmasindan daha iyi bide az para aliyor diye cok ses etmiyordum semihten kurtulduk ama bunlada bir gelecegimiz yok derhal yedege cekilmeli
tapatalk
Bu adam ne işe yarıyor