#22 Hakan Balta

Yedek olarak neyse de Galatasarayın as stoperi olmadığı yıllardır belli.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu hayalet arkadas hic konusulmasin zaten. Her golümüzde farkli yerlerde takilan, mücadeleden kacinan arkadas hic konusulmasin. Besiktas macindan beri grafikli anlatip gösterdim.

Bugün de mücadeleden ve hatadan kacinmak adina Mehmet Batdal'i Sabri'ye teslim etmisler, Yalcin'i da Sinan Gümüs tutuyordu.

Bu 2 stoper bozuntusu ne yapar he?

Basindan beri diyorum bu takimin stoperleri Ched-Serdar diye. Daha neyin israri bu? Illa b.ku yediktan sonra mi degisiklik olacak?

Ya
Yanl toplarda alan savunması yaptığımızı bilmiyor musun?En son kaç yıl önce maç izledin?Sinan gümüş Yalçın'ı tutuyormuş.Senin dediğin şey yan toplarda 1e1 marka verme.

Yillardir bagiriyorum burda Hakan'dan bir bok olmaz, bu adam cok kotu diye, yok savunma bakani, yok dunyanin en efendisi, yok aslanimiz, yok soguk duvar, ove ove bitiremediginiz adam, dahi ikili mucadele kazanamiyor.

derhal yaka paça klübün kapısından dışarı atılmalı maçta pazara gönderildiği o pozisyon ne kadar aciz ve yetersiz olduğunun bir göstergesi hiçbir topa basamayan rakibini bozamayan stoperlikle uzaktan yakından alakası olmayan bir adam.

Hadi konusun simdi Balta yi..

Adam tutmuyor diye diye bittik. Gördünüz mü golde van Persie nerde Balta nerde?

Ama yooook, gariban Carole simdi günah kecisi olur. Anlayis bu bir kere.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Senin bi cacıktan anladığın yok. Gariban carole diyorsun da kaç defa arkaya kaçırdı adamı. Boş konuşma. Ched olsa rvp nin yanında olacaktı sanki

Dalga mı geçiyon futboldan mı anlamıyon?Kayma diye bi tabir duydun mu acaba?Hani baskette switch dedikleri olay.
Adam daha maçın başında 1-0 geriye düşmekten kurtardı takımı.Golde de hiçbir hatası yok.

Senin bi cacıktan anladığın yok. Gariban carole diyorsun da kaç defa arkaya kaçırdı adamı. Boş konuşma. Ched olsa rvp nin yanında olacaktı sanki
s

Kimin ne derece hakli oldugu mac mac ortaya cikiyor. Top kacirmis, kacirabilir, her oyuncu kaciriyor, elestirilir de ayni zamanda. Ama golün sebebi adam paylasimini bilmeyen Balta'dir. Ayni sekilde Besiktas macinda 2 golü yedirdi ve bizi yine ayni hatayi yaparak utandirmadi. Gerceklerle yüzlesmeyi ögrenin bir kere.

Ayrica orda orta saha'da geriye kosmayan Tolga ve Nigel de ayni sekilde sorumlu. Buna takim savunmasi diyoruz iste. Yok bizde.

Son düzenleme:
s

Kimin ne derece hakli oldugu mac mac ortaya cikiyor. Top kacirmis, kacirabilir, her oyuncu kaciriyor, elestirilir de ayni zamanda. Ama golün sebebi adam paylasimini bilmeyen Balta'dir. Ayni sekilde Besiktas macinda 2 golü yedirdi ve bizi yine ayni hatayi yaparak utandirmadi. Gerceklerle yüzlesmeyi ögrenin bir kere.

Ayrica orda orta saha'da geriye kosmayan Tolga ve Nigel de ayni sekilde sorumlu. Buna takim savunmasi diyoruz iste. Yok bizde.

Dıdısının dıdısıydı da, o da ordan geri gelmediydi de, böyle başlarsan Erenden başlaman lazım takım savunmasını konuşmaya. Carole o adamı kaçırmasa pozisyon olmayacaktı neyden bahsediyosun. Gerçeklerle yüzleşmekten kasıt nedir. Ben ölümüne birini savunmuyorum. Sen Ched i savunacak argümanlar arıyorsun kendine. Boş işleri bırak. Burada kendini ispat etme çabasından da vazgeç. Takılma bu kadar.

Dıdısının dıdısıydı da, o da ordan geri gelmediydi de, böyle başlarsan Erenden başlaman lazım takım savunmasını konuşmaya. Carole o adamı kaçırmasa pozisyon olmayacaktı neyden bahsediyosun. Gerçeklerle yüzleşmekten kasıt nedir. Ben ölümüne birini savunmuyorum. Sen Ched i savunacak argümanlar arıyorsun kendine. Boş işleri bırak. Burada kendini ispat etme çabasından da vazgeç. Takılma bu kadar.
s

Futbol macinda Marcelo da, Lahm da adam kaciriyor.. Zaten hizli olan bir kere adam kacar gider. Ama Balta'nin yaptigi is is degil.

Chedjouyu ölümüne savunan yaratık şansını yakalamış Baltaya saldırıyor

Lan golü nerenle izledin Carole adamını kaçırdığı için ve ondan sonra arkasına koşmadığı için Balta pası engellemek için Van Persieyi tutamadı

Şakirtlik yapmayın bre

bakıyorum yıne futbol fakirleri avatarlarına bakmadan yorum yapıyor

s

Bjk maçında Ched'in yedirdiği 2 golü Balta'ya yazma. Unutmadık gollerin nasıl olduğunu.

Yalnız golde de Persie zaten dışardan geliyor orada onu tutma görevi de Balta'da değilmiş orta saha adamlarından birinin tutması lazım

Hakem 2 tarafından aleyhine kararlar verdi.Standartı yakalayamadı.

İster beğenin ister beğenmeyin şu an kadroya Muslera-Bruma-Hakan ilk yazacağım adamlar olur.
s
Mesaji bu konyua yazmayacaktim da, hakem inanilmaz sacma kararlar verdi bizim adimiza..

Nigel de Jong' 3 pozisyonda foul dahi yapmadi, foul verdi. Son pozisyonda kart dogru. Bruma ve Kjaer olayi var, foul ile alakasi yok, foul verdi. Carole hemen sari gördü, Sinan hemen sari gördü, HAK Sinan'a daldi, kart bile görmedi..

Tam bir eyyamci..

gayet iyi oynadı

Geri
Üst Alt