#22 Hakim Ziyech

Kaliteli futbolcu mu evet ama sakatlıkları ve hazır olmayan durumu kabak tadı verdi artık. Buna güvenip 2.yarı yola çıkmamak lazım. Madem zorunlu değil opsiyonu sal gitsin nereye istiyorsa.

99. sayfanin oncesini okumadim ama ilk aklima gelen kendini milli takima saklamasiydi. Para olayinin kaynagi Haluklar ise %99 dogrudur

Takıma aidiyeti olmayan oyuncunun başarılı olma şansı kim olursa olsun yok.

Geçen maç senin takımından en önemli futbolculardan ve kaptanlardan birinin yüzü dağıtılmış. Sen bu maça ağrım var, Milli takımı riske edemem diye çıkıyorsan başta ekmeğini yediğin kulübe ve daha da çok aslında o tekmeyi yiyen adama ve arkadaşlarına ayıp ediyorsun demektir.

Bu hikayenin sonu belli. Sakatım diye milli takımdan da dönüp yatar bir süre.

Bunu yapan, diğerini de yapar. Ben olsam şu an fesih için Chelsea ile görüşmeye başlardım.

Zaten 1 yıllık bağalayıcı kontratı var 1.5 ay en az yok. Dönecek 1 ay sakatım diyecek sezon bitiyor ondan sonra 1-2 aya. Şimdiden feshedelim oluyorsa ve kadro açılsın.

Yerine de beğenmesem de Tete'yi monte edelim. O olmadı Barış devam etsin orada. Nasılsa bek alacağız.

Sol beki ve orta sahayı düzgün seçersek takım daha makul bir hale de gelecek. Ziyech büyük yetenek ama onsuz daha da iyi olur bu kafa ile devam edecekse.

Son olarak şu takıma ''Kuzey Afrikalı'' (Fas, Tunus, Cezayir, Mısır vb.) futbolcu almayınnn.

Arap futbolcu almayın boşuna demiyoruz. Ama yine de bir tane daha alırlar bizimkiler her zamanki gibi.

Lan Rodop iki etkileşim alıcam diye ortalığı karıştırma

Görece üfürükten bir kupa için adam kariyerinin en önemli milli turnuvasını riske mi atsın
HAKIM ZIYECH

"Don't bite the hand that feeds you"

"Seni besleyen eli ısırma."

Kuzey Afrikalılar bunu asla öğrenemeyecek bunu çok iyi bilen Batılılara sorabilirsiniz.

Kuzey Afrikalı oyuncu sorunsalı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arap diyoruz da herif Berberi ve onlar Araplardan da beter...Hülasa, Kuzey Afrikalı 'din kardeşlerimiz' den mümkün mertebe uzak durmakta fayda var...

Ne oyun görüşü varmış be adamda

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onceden de, sonradanda yazdik.. K.Afrika'li ozellikle bu bolgeden oyuncu almamak lazim. Denemelik ucuza alirsin anlarim ancak bu seviyelerde kesinlikle alinmaz. Bu Ziyech zaten akli olsa Hollanda icin oynar ter dokerdi. Butun herseyini Hollanda'ya borclu olmasina karsin gidip Fas milli takimini secmis babasi ugruna, bunu anliyorum duygusal manada, ancak kendisine yatirim yapan ulke ortada.. Neyse bu onun ozel sorunu... Bize gelirse durum aslinda kismen benzer. Kendisine bu denli forma sansini bu seviyede verebilecek klup sayisi belli, ona ragmen bize yaptigi bu sayigisizlik "sayet dogru ise" yol verin gitsin. Gerek yok.

Geri
Üst Alt