Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.612
- 29.150
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorunlu değil yav benim bildiğim. Hemen salsınlar bi arap takımınaOpsiyonu zorunlu. Simdiden bedavaya alsak, acaba devre arasi kaca satabiliriz diye sordum
zorunlu degılOpsiyonu zorunlu. Simdiden bedavaya alsak, acaba devre arasi kaca satabiliriz diye sordum
ne anlatıyon biraderLan Rodop iki etkileşim alıcam diye ortalığı karıştırma
Görece üfürükten bir kupa için adam kariyerinin en önemli milli turnuvasını riske mi atsın
haluk yureklıde mı yalan söylüyorEtkilesim icin attigi tweete bak.
Yarin mac var o yuzden mactan sonra anlatirim demesi etkilesim icin. Anlatilacak birsey varsa simdi aciklasin, birseyler biliyorum ama sonra konusurum ne demek?haluk yureklıde mı yalan söylüyor
Küfret lan bana ne Fas milli takımındanne anlatıyon birader
dost musun düşman mı
küfrettırme sımdı fas mıllı takımına
mac öncesı kaos cıkmasın diyeYarin mac var o yuzden mactan sonra anlatirim demesi etkilesim icin. Anlatilacak birsey varsa simdi aciklasin, birseyler biliyorum ama sonra konusurum ne demek?
sarta bagli opsiyon.![]()
Ziyech joins Galatasaray on loan
Hakim Ziyech has completed a season-long loan to Galatasaray, with an obligation to make that move permanent.www.chelseafc.com
"Hakim Ziyech has completed a season-long loan to Galatasaray, with an obligation to make that move permanent."
sende faslısınKüfret lan bana ne Fas milli takımından
değilOpsiyonu zorunlu. Simdiden bedavaya alsak, acaba devre arasi kaca satabiliriz diye sordum
sarta bagli opsiyon.