#22 Hakim Ziyech

Bunda basin sartli zorunlu opsiyon diyorlar.

Chelsea bu adam icin o kadar acik zorunlu yazmiyorlar.

"Lewis Hall has left Chelsea and joined Newcastle United on loan for the season, with the Magpies holding an option to make that move permanent."
Bizim aciklamaya bakalim.

Bir var bir yok durumu olmaz ise sürecin devamında, takımımıza bonservisi ile katılmalıdır. İzlemeye devam edelim. Derbiden önce takımla tek idman ile çıktı maça, öncesinde bireysel çalıştığı biliniyor. Zaha, İcardi, Hakim şu isimler formlarını yukarı çekebilseler keşke.
Daha yorumumun üzerinden bir hafta geçti, geçmedi; açıkçası nasıl olacak bilmiyorum.

Konunun parayla alakasi yok

Eger öyle olsaydi fener macina cikmazdi

Konu para olsa 4 gün önce oynamasi mantikli degil yani

Afrika kupasindan dolayi kendini kupaya saklamak istiyor bana göre yani mac seciyor

Inanilmaz kaliteli bir oyuncu ama ne yazik ki böyle bir problem var

Bu sekilde nasil devam edilecek bilemiyorum umarim bir cözüm bulunur cünkü bu durum takima zarar verebilir

Bu bir prensip meselesidir

Eğer derseniz ki bir Galatasaray futbolcusunun varı yoğu, aklı fikri Cimbom olmalıdır, Cimbom'dan başka bir yeri öncelik haline getirmemeli, gerekirse vücudunu Cimbom için feda etmelidir; buna saygı duyarım ve ahlaken erdemli bulduğum yaklaşım da budur

Öte yandan bazı özel yetenekli herifleri getirmek için bir şeyleri yer yer esnetmek gerekebilir (Icardi'nin Wanda'dan ayrıldığı dönem verdiğimiz kafa izni, bu herife Fas kariyeri için esnek bir hareket alanı tanımamız, zamanında Melo'nun odaya adam kitleyip dövmesine izin vermemiz gibi)

Ben şimdiki durumumuzda bunun abartılmadan esnetilmesini normal buluyorum açıkçası

Yeteneğine diyecek birşey yok ama bu kadar istikrarsız olursa katkı sağlaması zor gözüküyor. 1 maç var 3 maç yok şeklinde bir devre bitti şimdi Afrika kupasıyla birlikte 1 ay daha yok Ziyech'e tamamen güvenip bir planlama yapmak çok zor. Açıkçası ne kadar mümkün bilmiyorum ama devre arasında Ziyech-Zaniolo değişimi olsa güzel olabilir.

Başka bir kulüple dirsek teması var da ondan mı böyle rahat davranıyor ve memnuniyetsiz tavırlar içinde acaba?

Eğer öyle ise ve ayrılma talebi olursa derhal yol verilmeli. Yerine başka bir kanat oyuncuna da gerek yok. 8-10 ihtiyacı daha öncelikli durumda...

Rashica yerine Ziyech alınmasına o dönem için aptallık diyen biri olarak mevcut durumla ilgili ‘bilseniz neler var’ imalarını yanlış görüyorum. Bir şey biliyorsanız söyleyin böyle gazetecilik olmaz.

Onun dışında Afrika kupasına genel olarak hazırlanmasına onay verdiğimiz de bariz gibi açıkçası Beşiktaş maçından sonra Tete’yi kesmezdim, şu an takıma çok daha iyi adapte olmuş olabilirdi. Katkı verdiği anlar oldu ama çok fark yarattı diyemem çünkü çok az oynadı.

Devre arası ayrılması sürpriz olmaz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS'yi ve sanssizligimizi biraz taniyorsam, Afrika Kupasindan sakat döner bu.

Fal açar gibi maça çıkıp çıkmayacağına bakıyoruz her hafta. Bu mentalitede bir adamla olmaz, vedalaşılmalı.

Ziyech ve Dombele ile yeni sezonda devam edilmemeli

Dombele devre arası şutlanabilirse çok iyi olur

Geri
Üst Alt