- 12 Şubat 2010
- 4.900
- 1.284
- 1.723
Sakatlanmazsa takıma seviye atlatacak, 70 dakika oynasın yeter. Tetê Martins son 20 dakikada rakibe ayıp şeyler yapacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ziyech dediğimiz adamın Prime döneminde yani Ajax döneminde yaptıklarını anlatmaya gerek yok. UCL ve Ligdeki oyunu onu Chelsea ve Liverpool tarafından istettirdi ve Chelsea aldı. Gayette başarılı oldu. 10 oynayacaktır. Heyecanlıyız. Başlasın 

Moralsiz döneme denk geldiği için kimse tam olarak sevinemiyor ama 4/4'lük bir transfer yaptık. Ajaxı Şampiyonlar Liginde Yarı Finale taşıyan ve Chelsea gören gerek şutları gerekse temposuyla üst segment bir 10 numaramız oldu.Berkan giydiği için 22 giyemiyor galiba.forma nosu bile belli olmadı çok yavaşız neden böyle oluyor
Yunus'un satilmasini bekliyoruz #11forma nosu bile belli olmadı çok yavaşız neden böyle oluyor
Forma satışı gelirimizi düşürmek için, zeki bir kulübüz.forma nosu bile belli olmadı çok yavaşız neden böyle oluyor
Ben de onu düşündüm ama bir sezonda bir numarayı iki oyuncu giyemiyor. Yunus ilk iki maçta kadrodaydı, 11 bu sezon kullanılamaz.Yunus'un satilmasini bekliyoruz #11
Niye giyemesin yavBen de onu düşündüm ama bir sezonda bir numarayı iki oyuncu giyemiyor. Yunus ilk iki maçta kadrodaydı, 11 bu sezon kullanılamaz.
Gecen gun twitterda biri yaziyordu bu mevzuyu sonra birileri de altina kural degisti, oyuncu satildiysa tekrar kullanirlar demisti. Yalan mi bilmiyorum bir arastirmak lazim.Ben de onu düşündüm ama bir sezonda bir numarayı iki oyuncu giyemiyor. Yunus ilk iki maçta kadrodaydı, 11 bu sezon kullanılamaz.
Normalde giyilemiyor diye biliyorum ben de, ama diğer yandan da geçen sene Weghorst 10 giyiyordu. Devre arası bu gidince yerine gelen Aboubakar 10 numarayı almıştı.Gecen gun twitterda biri yaziyordu bu mevzuyu sonra birileri de altina kural degisti, oyuncu satildiysa tekrar kullanirlar demisti. Yalan mi bilmiyorum bir arastirmak lazim.
Kiralanırsa olmaz bu maddeye göre.Niye giyemesin yav
Giyer
Evet iyi hatirladin, sanirim oyuncu satilirsa bir problem olmaz gibi.Normalde giyilemiyor diye biliyorum ben de, ama diğer yandan da geçen sene Weghorst 10 giyiyordu. Devre arası bu gidince yerine gelen Aboubakar 10 numarayı almıştı.
Kuralı mi değiştirdiler acaba.