#22 Hakim Ziyech

Sakatlanmazsa takıma seviye atlatacak, 70 dakika oynasın yeter. Tetê Martins son 20 dakikada rakibe ayıp şeyler yapacaktır.

sana güvenenleri boşa düşürme

bırak 3lüyü.

Öyle alıştık ki Süperstarlara Hakim Ziyech başka dönemde gelse herhalde rüya sanardık. Çok büyük oyuncu. Prime dönemi değil Prime döneminin yarısı kadar oynasa uçurur. İcardi tadında transfer oldu. Duran toplarda ve uzaktan şutlarda Ajax ve Chelsea dönemi gibi fark yaratacaktır. Heyecanlıyız. Belhandanın aktığı yerde Ziyech müptela eder
InCollage_20230820_000110657.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakim ligin kalemini kırmaya geliyor Ziyech dediğimiz adamın Prime döneminde yani Ajax döneminde yaptıklarını anlatmaya gerek yok. UCL ve Ligdeki oyunu onu Chelsea ve Liverpool tarafından istettirdi ve Chelsea aldı. Gayette başarılı oldu. 10 oynayacaktır. Heyecanlıyız. Başlasın
InCollage_20230820_000138777.webp

Hakim Ziyech bizim oldu! Rüya gibi bir Süperstar kesinlikle. Ajaxın UCL'de yarı final oynadığı sezon takımın en büyük yıldızıydı. Paris, Liverpool tarafından istenip Chelsea gibi başka bir EPL devine gitti ve bence iyi de oynadı. 10 için tatmin edici olduğu kesin. Hem iyi pasör hem iyi şutör. Hoşgeldin Magripin Maradonası
InCollage_20230820_000219529.webp

Ajaxa UCL yarı final oynatan, Chelseaye gidip Parisi ve Liverpoolu reddeden bir 10 numaramız oldu seviyeye bak. Hakim Ziyech be kardeşim
Kerem ve Hakim 2 Sihirbaz, 2 Hacı
InCollage_20230820_000245770.webp

Yeni Süperstarımız Hakim Ziyech hayırlı olsun Moralsiz döneme denk geldiği için kimse tam olarak sevinemiyor ama 4/4'lük bir transfer yaptık. Ajaxı Şampiyonlar Liginde Yarı Finale taşıyan ve Chelsea gören gerek şutları gerekse temposuyla üst segment bir 10 numaramız oldu.
FB_IMG_1692696503253.webp

kolajlar için günlük kaaç saat mesai harcıyo acaba.

forma nosu bile belli olmadı çok yavaşız neden böyle oluyor

Ben de onu düşündüm ama bir sezonda bir numarayı iki oyuncu giyemiyor. Yunus ilk iki maçta kadrodaydı, 11 bu sezon kullanılamaz.
Gecen gun twitterda biri yaziyordu bu mevzuyu sonra birileri de altina kural degisti, oyuncu satildiysa tekrar kullanirlar demisti. Yalan mi bilmiyorum bir arastirmak lazim.

Gecen gun twitterda biri yaziyordu bu mevzuyu sonra birileri de altina kural degisti, oyuncu satildiysa tekrar kullanirlar demisti. Yalan mi bilmiyorum bir arastirmak lazim.
Normalde giyilemiyor diye biliyorum ben de, ama diğer yandan da geçen sene Weghorst 10 giyiyordu. Devre arası bu gidince yerine gelen Aboubakar 10 numarayı almıştı.

Kuralı mi değiştirdiler acaba.

Normalde giyilemiyor diye biliyorum ben de, ama diğer yandan da geçen sene Weghorst 10 giyiyordu. Devre arası bu gidince yerine gelen Aboubakar 10 numarayı almıştı.

Kuralı mi değiştirdiler acaba.
Evet iyi hatirladin, sanirim oyuncu satilirsa bir problem olmaz gibi.

Geri
Üst Alt