#22 Hakim Ziyech

Ziyech kanadında santra bölgesinde en öndeydim tribünde.

Oyuna girdi önce bize doğru baktı, alkışlayınca alkış ile tepki verdi. Kendisine seslenenlere de eliyle okey işareti yaptı.

Golden sonra da yine bize doğru “Bence fena değildi” gibi bir işaret yaptı eliyle.

Tribünlerle uyumlu olup tutmayan oyuncu yoktur.

Futboluna gelince top ayağına çok yakışıyor. Henüz hazır değil, ama kendini çok zorladı. Baskı için koştu, zaman zaman dinlendi. Golü kendisi gibi biz de anlayamadık. :) Aşkın olayım çalınca ayıldı herkes

En çok yüzündeki hırsı ve golden sonraki sevincini beğendim, oynamaya gelmiş ve belli ediyor. Heyecanlandırıcı

Adam hucumun yarisi olmaya aday ama arkasini toplamamiz lazim. Bir de bugunku gibi her mac okuzun tekinin kendisine dalmasi muhtemel.

Boey ile kombine atak çalışmalı
Boey de icardiye yatay pas çalışmalı icardi çok hızlı değil iki tane atakta topla buluşturamadı icardiyi birbiriyle koordine olmaları gerek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sneijder hislerimi yaşıyorum kendisine ❤️‍🔥

İnsan doğasını da düşünmek lazım.
Ülkesinde yaşanan ağır depremin duygusal ertikelerini hala yaşıyor olması muhtemel.
Yani zamanla hem mental hem de bedensel güçlenecektir.

Kaldı ki dün gördüklerimiz bile çok klastı.

Verdiği bazı paslar zeka kokuyor, uzun zamandır böyle topcu görememiştik. Sneijder hagi alex bu tarz bizim ekranda bile düsünemedimiz pasları atardı

Çok fazla top kaybedeceği aşikar ama, türkiye’de kötü giden maçta üst üste 2-3 top kaybı yaptın mı hemen siliyor taraftar. Türkiye’de sorumluluk alan topcu olmak çok çok zor

İyi bir başlangıç yapması kredisini bayağı arttırdı ama, 3 puandan daha önemliydi bence, tutacağının sinyalini verdi. Zaha’da da aynı şeyi görürüz umarım

1 maçla Sneijder falan boş yapmayın ya, Sneijder playmakerıydı takımın.

Çok az top kaybederdi her maç ve hep doğru pası bulurdu. Öyle kolay değil onun etkisini vermek.
oyun olarak değil kalite anlamında söyledim a+ sınıf futbolcu

oyun olarak değil kalite anlamında söyledim a+ sınıf futbolcu
Sneijder daha üst seviye bir oyuncuydu. Real ve Inter’in ilk 11 oyuncusu idi, Real’den performans nedeniyle değil Hollandalı diye gönderildi.

Ziyech top noktası Ajax olan bir adam, üst seviye bir oyuncu olsa da arada kalite ve oyun karakteri farkı var.

Topu doğru kullanma konusuna girmiyorum, Sneijder’in en büyük artısı o idi zira hep en doğru kararı verirdi. Ziyech dün aldığı sürede bile 5ten fazla top kaybı yapmıştır.

Geri
Üst Alt