#22 Hakim Ziyech

şu ana kadar verdikleri 0 tl kiralama, 0 tl bonservis kriterine uygun. oynamayarak bonservisini çıkardığını bile söyleyebiliriz

Zaha ve Ziyech dönüşleri zaten adım adım olmalı ne zaman tam hazır olup ritim yakalarlarsa o zaman takımın seviyesi kademe kademe yukarı çıkacak o yüzden biraz daha sabır.

Manu maçına yetiştirilmesi bir şey anlam ifade etmiyor bu adamın oynaması maç temposu tutması lazım
Golü attığı maçta da rezaletti bu arada
Manu ya 11 e koysan ne farkeder ezilecek fizik olarak sıfır katkıyla tamamlar maçı
20 küsür dk lig maçında ayağına top gelmedi ismini anmadı spiker

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaha'nın yaşadığı problemleri yaşıyor uzun süre takımdan ayrı bireysel antrenman yapan oyuncularda bu tip kas sakatlıkları olur. Bunun da forma girmesi kasım ayını bulur.

Her futbolcunun başına gelebilecek normal bir durum, karamsar olmaya gerek yok

Sakatlandıysa sakatlandı, bu kadar uzun süre oynamamış adamlarda normaldir.
Normal olmayan şey günlerdir idmana çıkmamış oyuncu hakkında tek açıklama yapılmaması.
Suyun karşı taraflarının konuyla alakalı dezenformasyon yapılmasına çanak tutuluyor bu şekilde.

Mükemmel iletişim 1 haftadır idmana çıkmıyor tek duyuru yok.

Bunu elestirince yani genel form ve fizik durumlarini, tepki aliyoruz anlamsizca.. Konu bonservislere kadar indirgeniyor. Sanki bu isimler ucuza kapatildi. Tamam buyuk isimler ancak iletisimde, seffaflikta ve bana kalirsa genel olarak oyuncu/fenotip terichlerinde pek dogru adimlar atmadigimiz gercegiyle yuzlesiyoruz maalesef. Bunu onlemekte klup yoneticilerinin elinde. Kagit ustunde iyi olmak sorunlarimizi cozmuyor maalesef.

Bir de Africa kupasi var degil mi? En az yari final yaparlar gibi

1696086784275.webp

Geri
Üst Alt