#22 Hakim Ziyech

Ziyech bu sene verebileceği tüm katkıyı versin, önümüzdeki sene devam etmemekten yanayım. Önümüzdeki sene de milletin 45-50 maça çıktığı takımımızda 15-20 maça çıkıp sezonu kapatabilir.

Bir benzerini de Zaha için düşünüyorum, Zaha belki senede +40 maça çıkabilir ama bu maçlar içinde gerçekten dolu dolu katkı aldığımız kaç maç olacak? O konuda hiç güvenemiyorum. Senelik 4.5 mil.€ maaş alan Zaha adamın en azından 36 yaşındaki Mertens kadar katkı vermesi gerekir

Bana kalırsa sene sonuna kadar iki oyuncudan da sonuna kadar katkı alıp sene sonunda en iyisi yollarımızı ayırmak

Seneye Fas'ta Afrika Kupası varmış yine. İyi oyuncu ama sakat ve aidiyeti düşük. Kalması gereksiz olur
Şöyle düşünelim ; sezon başından beri süregelen istatistiksel verileri ile bu sene almış olduğu para ile transfer etmek istermiydik.Toplasak 5 maç 90 dakika oynamamış bir oyuncu bizimle olmamalı.Bize standart oynayan oyuncu gerekli.bence yaz transfer döneminde en çok dikkat etmemiz gereken hususlar.
1-Aidiyet duygusu
2-Takımında minimum %70-80 lere varan oynama süresi.Tamam çok iyi takımlardan olmasın , Fransa 2.liginden ,Danimarka'dan Norveçten olsun ama dediklerimiz olsun.Mümkünse kadro dışılar olmasın bir zahmet.
neredeyse gelen hiçbir oyuncudan verim alamadık .

Kalmak istiyorsa kalabilir kapımız açık olmalı kendisine

Kalan maçlarda müthis oynasa bile kesinlikle kalmamalı. Sözleşme verdiğin an yine arazi olur

Brahim Diaz'da Fas'ı seçmiş sanırım o da çok iyi adam. Amir Richardson, Bilal, El Seghir gibi gençleri de var. Cidden kaliteli kadroları var.
El seghir kafayi yemis herhalde ya.1-2 kez izledim gerçi pek bir şey anlamadım da İnternette gördüğümde baya baya buyuk potansiyel falan deniyordu Fransa'da oynama şansı var gibiydi neden acele etti acaba.

El seghir kafayi yemis herhalde ya.1-2 kez izledim gerçi pek bir şey anlamadım da İnternette gördüğümde baya baya buyuk potansiyel falan deniyordu Fransa'da oynama şansı var gibiydi neden acele etti acaba.
Fransa'da girmek çok zor çok adam var orada o yüzden garanti oynayacağı yeri tercih etmiştir herhalde.

Brahim Diaz'da Fas'ı seçmiş sanırım o da çok iyi adam. Amir Richardson, Bilal, El Seghir gibi gençleri de var. Cidden kaliteli kadroları var.

Hollanda, Almanya ve Fransa yani en iyi futbol altyapısı olan ülkelerde Fas’lı nüfus ve futbolcu sayısı çok fazla. Bu sebeple çok iyi oyuncular çıkıyor bir de asimile olabilen bir toplum din dışında. Böyle olunca göze de batmıyorlar hani.

Geri
Üst Alt