- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
avrupa sampiyonasinda ceyrek final yaparlar en az
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem yapıyo o istatistiği,aynı zamanda tempolu,koşuyo ve beleşe geldi30 maç oynasa 15 gol 15 asist yapacak üstüne de tempolu, koşan adamı beleşe bulun da alalım
Saçmala artık yeterKerem yapıyo o istatistiği,aynı zamanda tempolu,koşuyo ve beleşe geldi
Ama takım oyununa verdiği zarar çok net
Elmander ilk sezon sadece 12 gol atabildi ama meloyla selçuğa kariyer sezonlarını yaşattı,emreyle engini arşa çıkardı,bize takımla beraber oynayabilen adamlar lazım,yürüyo ama belki çekip vururlarla avrupada bir şey yapamıyoruz,ligde bile tolere edemiyo 8 kişi ikardiyle ziyechi
Abilerin futbolla ilgili ciddi bir konu konuşuyorSaçmala artık yeter
bu adam 11 olacaksa hücum hattı ona göre dizayn edilmeli.Ligimizin en iyi şutör oyuncusu. Seneye en büyük silahlarimizdan biri olacak çünkü artık buraya alıştı ve nasıl oynayacağını da biliyor.
Futbol konustugunu mu saniyorsun ahahahAbilerin futbolla ilgili ciddi bir konu konuşuyor
Herkes bildiği şeyi yazacak
Biz futbolu yazacağız,sen ekşideki 103 gibi sex hikayesi
Öf olm ya nasıl bi çarsın sen@Alper Altun hocam iki tane uyeyi ihbar etmek istiyorum biri ben digeri samet.
Bana seks iscisi, ve futbol cahili imasinda bulundu. Bende ona fenerli ayni zamanda irkci gibi seyler ima ettim.
Her ne kadar ben daha gsli olsam da ikimizinde iyi bir cezaya ihtiyaci var. Kavga daha fazla buyumeden cunku tehdit edecek beni evimi bildigini dusunuyorum. Bizi bir ay banlar misin hatta 2 ay ancak aklimiz basimiza gelir. Forumum bereketini kaciiriyoruz.