#22 Hakim Ziyech

avrupa sampiyonasinda ceyrek final yaparlar en az

İnanılmaz hareketsiz ya

İkardiye dedik de ziyechin bizde ki koşu mesafeleri nasıldı acaba

Ligimizin en iyi şutör oyuncusu. Seneye en büyük silahlarimizdan biri olacak çünkü artık buraya alıştı ve nasıl oynayacağını da biliyor.

30 maç oynasa 15 gol 15 asist yapacak üstüne de tempolu, koşan adamı beleşe bulun da alalım
Kerem yapıyo o istatistiği,aynı zamanda tempolu,koşuyo ve beleşe geldi

Ama takım oyununa verdiği zarar çok net

Elmander ilk sezon sadece 12 gol atabildi ama meloyla selçuğa kariyer sezonlarını yaşattı,emreyle engini arşa çıkardı,bize takımla beraber oynayabilen adamlar lazım,yürüyo ama belki çekip vururlarla avrupada bir şey yapamıyoruz,ligde bile tolere edemiyo 8 kişi ikardiyle ziyechi

Kerem yapıyo o istatistiği,aynı zamanda tempolu,koşuyo ve beleşe geldi

Ama takım oyununa verdiği zarar çok net

Elmander ilk sezon sadece 12 gol atabildi ama meloyla selçuğa kariyer sezonlarını yaşattı,emreyle engini arşa çıkardı,bize takımla beraber oynayabilen adamlar lazım,yürüyo ama belki çekip vururlarla avrupada bir şey yapamıyoruz,ligde bile tolere edemiyo 8 kişi ikardiyle ziyechi
Saçmala artık yeter

Ligimizin en iyi şutör oyuncusu. Seneye en büyük silahlarimizdan biri olacak çünkü artık buraya alıştı ve nasıl oynayacağını da biliyor.
bu adam 11 olacaksa hücum hattı ona göre dizayn edilmeli.

takımın geri kalanına yük bindirecek başka oyuncu olmamalı

Ligin kesinlikle en yetenekli oyuncusu ama istikrar, kondisyon, mentalite... Kafa başka yerde gibi dolaşıyor bazen.

Gününde olduğu zaman Münih'i de yıkabilir ama kafası başka yerdeyse Kasımpaşa'ya karşı da 10 kişi oynatabilir. Bugün gene milli maçta da oyundan alınırken tepki koymuş. Problem çocuk imajı iyice yerleşiyor.

Resim

Abilerin futbolla ilgili ciddi bir konu konuşuyor

Herkes bildiği şeyi yazacak

Biz futbolu yazacağız,sen ekşideki 103 gibi sex hikayesi
Futbol konustugunu mu saniyorsun ahahah

Tek yaptigın antulunun gscde hesap acmis versiyonunu oynamak tanri biliyor ya belki oylesindir. Full negatif basiyorsun kime galatasarayla alakalı herseye. Burada kerem ornegini verip ziyeche gomuyorsun. Sanki keremi yerden yere vuran sen degilmissin gibi. Bir tane pozitif yorumun yok insanlari yoruyorsun. Herkesin senden nefret etmeisnin sebebi bu. Bosver doruk ne yazarsa yazsin diyorlar ozelden.
.hayir yaa madem galatasaray dusmani cezasini cekecek..

Cunku biliyorsun olumlu seyler yazsan kimse seni takmayacak o yuzden kotu cocuk oynuyorsun. 2 sampiyonluk almis takim ziyechte elinden geleni yapti helal olsun sana ragmen senin gibi taklitci galatasaray dusmanlarina ragmen seneye catir catir forma giyecek

Ziyech yanlis bilmiyorsam 13 tane falan gol atti bir okadar da asist her yerini opiyorum ziyech. Hakkettin kardesim arapsin diye cekemiyorlar arap insanı bir kere kutsaldir. Irkcilik yapmak bahanesi ile performansini elestiriyor burada birileri.

Ben artık futbolcularimizin ve hocamizin haklarini boyle kotü niyetli üyeye karsi savunacagim. Kotu niyetli uyeler demiyorum cunki burada bir tane gs düsmani var.

@Alper Altun hocam iki tane uyeyi ihbar etmek istiyorum biri ben digeri samet.

Bana seks iscisi, ve futbol cahili imasinda bulundu. Bende ona fenerli ayni zamanda irkci gibi seyler ima ettim.

Her ne kadar ben daha gsli olsam da ikimizinde iyi bir cezaya ihtiyaci var. Kavga daha fazla buyumeden cunku tehdit edecek beni evimi bildigini dusunuyorum. Bizi bir ay banlar misin hatta 2 ay ancak aklimiz basimiza gelir. Forumum bereketini kaciiriyoruz.

@Alper Altun hocam iki tane uyeyi ihbar etmek istiyorum biri ben digeri samet.

Bana seks iscisi, ve futbol cahili imasinda bulundu. Bende ona fenerli ayni zamanda irkci gibi seyler ima ettim.

Her ne kadar ben daha gsli olsam da ikimizinde iyi bir cezaya ihtiyaci var. Kavga daha fazla buyumeden cunku tehdit edecek beni evimi bildigini dusunuyorum. Bizi bir ay banlar misin hatta 2 ay ancak aklimiz basimiza gelir. Forumum bereketini kaciiriyoruz.
Öf olm ya nasıl bi çarsın sen :red:

Benimle muhatap olma lütfen

Geri
Üst Alt