#22 Mariano Ferreira Filho

DVDYI-VXUAAIJu5.jpg

Savruk başladı 2.yarıya, kalitesi belli, toparlar.

2.yarıdan beri iyi değil zaten.Şaşırtmadı bu oyunu beni.

Beynini kaybetmiş gibi. Enteresan.

ikizi mi oynuyor la saha da mal olmuş

Gibisi çok oldu. Beyinsiz çıkmış maça.

Bizdeki en kötü maci olabilir.

Hayalet gibiydi, ne adini duyduk ne bir ise yaradigini gördük.

Benim ilk yarı izlediğim Mariano, ligin net en zeki ve en teknik bekiydi. İzlerken mest oluyordum resmen. Fakat ne olduysa sakatlık ve hoca değişikliğinden sonra oldu. Performansı giderek düştü ve bugün dibe vurdu. Böyle zeki ve teknik bir bekin, çok sayıda pas hata yapması ve yaptığı ortaları ya rakibin üzerine, ya da kalecinin kucağına atması, sadece sakatlık sonrası form düşüklüğü ile açıklanabilecek bir şey değil. Bu arada benzer durum Gomis için de geçerlidir. İnşallah ben yanılıyorumdur.

İnşallah bugün ki sahada olan topçular Mariano ve Gomis 'in kuzeni ikizi filandır yoksa oynadıkları futbol kabul edilemez

Bugünkü vaziyeti tek maçlık bir şey değil. Bu adamın performansı kademeli olarak düşüşe geçti.

Zaten istikrarlı iyi performans verse buralara yolu düşmezdi. Bir yerde bir sorun olacaktı mutlaka. Ama en azından ortalama bir seviye yakalaması lazım. Kapı gibi kontrat bağladık kendisine.

Başak maçıyla birlikte en kötü maçı oldu sanırım. Fizik olarak gerilemiş belli, toparlaması lazım. Kötü oyununa rağmen son periyotta 2 asistlik orta yaptı. Gol olması lazımdı onların.

Bizim takımda sakatlık dönüşlerinde mi bir sıkıntı oluyor Doktorlar yanlış tedavi filan mı uyguluyor çünki olanlar hiç normal değil

Daha kariyerinde ciddi bir sakatlığı olmayan. Geldiği günden beri ligi sallayan topla beraber kaleciyi de kaleye sokan Gomis basit bir kasık sakatlığı geçirdi 1 maç sonra döndü ama döndüğünden beri bir derdi bir sancısı varmış gibi oynuyor topa vuramıyor rakibe saldırmıyor

Takıma inanılmaz katkısı olan sağ bekte ki görevlerini eksiksiz yaptığı gibi üzerine birde oyun kuran hücumda takıma çeşitlilik katan Mariano bir sakatlık yaşadı döndüğünden beri vasatı aşamadı

Fernando sakatlandı kendi sağlık ekibimiz devre arası iyileşir belki kayseri maçını kaçırabilir dememiş miydi ? Kayseri maçı oynanalı 2 hafta oldu ve 1 ay daha oynayacak gibi durmuyor adam

Gerçekten ya futbolcuların çalışmasında ya uygulanan tedavilerde bir sıkıntı var ama ne ...

Yemin ederim bugün Sabri olsaydı bugün şurada ana avrat küfürlerden geçilmiyordu. Linnes bundan daha formda, 2 aydır ne halt oynuyor bu ? Linnes ı pek tutan biri değilim ama çocuk bundan vallaha iyi son aylarda

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 yaş üsttü avrupanın sıradan takımlarının artığını alırsan böyle silik kalır işte.
Göder gönderebilirsen şimdi

Yapamadığı 3 orta varsa gollük 2 ortası var,son dakikalarda rakipten çektiği 2-3 top var,Mariano'nun tek başına yaptığını sol bekte yapsa bir gol ordan bulurduk,çok yük biniyo yapçak bir şey yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt