#22 Mariano Ferreira Filho

Yaşadığı sakatlık sonrası belli ki kendini toparlayamamış buna kayserispor, osmanlıspor maçlarını da dahil ediyorum umarım kısa sürede toparlar. Sakatlık öncesi sağ kanat otoban gibi işlerken sakatlığından sonra defansif açıdan o kadar zayıfladı ki hücum yapmasa bile defansı tam yapsın diyorum onu da yapamıyor. Şu an ki performansının en büyük nedeni sakatlık korkusu olabilir başka bir açıklaması yok

Yenge fazla dırdır yapıyor herhalde evde.

Linnes çok daha fazla katkı yapar en azından enerji katar takıma.

Aşırı ölü ve bitik. Topu çekip geri pas vermekten başka bir halt yapmıyor son 3 maçtır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Latodan beterdi. En kötü maçını oynadı

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım top oynama niyetinde olduğu zaman

yani ilk haftalardaki gibi kanatlardan giderek rakibi fermuar gibi açmaya başladığı zaman iş yapar

ama terimin çağ dışı top şişirme futbolunda iş yapmaz

Antalya macinda da boyle rezil performans sergilerse Linnes'e sans verilmeli.

Umarim toparlar, yoksa öldügüne ve yerine Yossi Kohen'in geldigine inanmaya baslayacagim.

Sakatlık sonrası düşüşte.

Fernando'da böyle olursa bittik.

Sinan'a attığı son top gol olsa burda methiyeler dizilecekti.

Ben de sakatlıktan sonra eskisi gibi oynamadığını düşünsem de yanında Fernando ve N'diaye olmayınca pas yapcak kimsesi de olmuyor haliyle. İleri ona rağmen kaç kere pas arası yapıp çıktı. Orta yapmak için çok gücü yoktu ama. 3-4 topu kaldıramadı rakibe çarptı hep.

Ben beğendim hele de sakatlık sonrası.. eskisi gibi sürekli atak geliştirmeye çalıştı ileri geri koştu.Bir pozisyonda çok zekice sarı kart aldı..Tam bir futbol aklı sahada..Yeterki kendine uyacak bir iki adam olsun

Ben beğendim hele de sakatlık sonrası.. eskisi gibi sürekli atak geliştirmeye çalıştı ileri geri koştu.Bir pozisyonda çok zekice sarı kart aldı..Tam bir futbol aklı sahada..Yeterki kendine uyacak bir iki adam olsun
Aldiği kart derslik denayer gidip ters almalı

abv juve

Şu oyuncuları abartmayın dedik bin defa bir iki maçla dani alves yaptınız sonra beton gibi çakılıp kaldı işte durum ortada buna benzer kactane maç oynadi mariano ama galibiyetten ama baska şeyden millet marianonun pasları oo auuvv demekten öteye gitmedi.Bu adamın geldigi günden beri akılda kalan birtane iyi maçı yok
Yıllardır ders almadı bizim cahil futbol seyircisi bunun oynadığını herhangi yerli topçu oynasa edilmedik küfür nefret kalmazdı.
Piyasada o kadar adam varken 32 yasındaki sabriyi gönderip yine 32 yaşındaki sabriden çokta farkı olmayan bir adama 4 5 milyon euro verip alan aptallar kına yaksın.Benim tanıdığım F.terim linnesi oynatır bundan sonra

Seni anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum

Geri
Üst Alt