#22 Mariano Ferreira Filho

Şu oyuncuları abartmayın dedik bin defa bir iki maçla dani alves yaptınız sonra beton gibi çakılıp kaldı işte durum ortada buna benzer kactane maç oynadi mariano ama galibiyetten ama baska şeyden millet marianonun pasları oo auuvv demekten öteye gitmedi.Bu adamın geldigi günden beri akılda kalan birtane iyi maçı yok
Yıllardır ders almadı bizim cahil futbol seyircisi bunun oynadığını herhangi yerli topçu oynasa edilmedik küfür nefret kalmazdı.
Piyasada o kadar adam varken 32 yasındaki sabriyi gönderip yine 32 yaşındaki sabriden çokta farkı olmayan bir adama 4 5 milyon euro verip alan aptallar kına yaksın.Benim tanıdığım F.terim linnesi oynatır bundan sonra
O kadarda değil fiziki sıkıntısı var bu ligin en iyi sağ beki aldığı kart bile ne kadar iyi olduğunu gösteriyor

abv juve

sakatlıktan sonra yeni yeni toparlanıyo ,sinana sol ayagı ile kestiği orta muhteşemdi gercekten

Şu oyuncuları abartmayın dedik bin defa bir iki maçla dani alves yaptınız sonra beton gibi çakılıp kaldı işte durum ortada buna benzer kactane maç oynadi mariano ama galibiyetten ama baska şeyden millet marianonun pasları oo auuvv demekten öteye gitmedi.Bu adamın geldigi günden beri akılda kalan birtane iyi maçı yok
Yıllardır ders almadı bizim cahil futbol seyircisi bunun oynadığını herhangi yerli topçu oynasa edilmedik küfür nefret kalmazdı.
Piyasada o kadar adam varken 32 yasındaki sabriyi gönderip yine 32 yaşındaki sabriden çokta farkı olmayan bir adama 4 5 milyon euro verip alan aptallar kına yaksın.Benim tanıdığım F.terim linnesi oynatır bundan sonra

Ya bırak bu işleri Şevki Kara. İlk 7 maçın 7'sinde de akılda kaldı. Ortasahan böyle oyunculardan oluştukça beklerden verim alamazsın , Gomis de verim vermez.
Sende böyle afedersin ama ukalaca oyuncuyu kötüler durursun . Şu adamı bu ligde istemeyecek kulüp yok. Oyunculara böyle çamur atınca futbolu daha iyi biliyor olmuyorsun.

Sakatlıktan sonra eski seviyede değil maalesef. Gomis içinde geçerli bu.
Umarım ikiside düzelir.

Sakatlıktan sonra eski seviyede değil maalesef. Gomis içinde geçerli bu.
Umarım ikiside düzelir.

Yanlış hatırlamıyorsam sakatlıktan sonraki ilk maçı Kayseri. Fernando yoktu o maçta da.

Mariano ortasahaya Fernando dönmedikçe eski performansına zor döner biraz. Çünkü bu ortasahayla beklerin yapabilecekleri sınırlı. Heleki Garry bazı maçlarda oyunun belirli kısımlarında sakatlanmamak için çok geri gelmiyorken. Çok yalnız kalacak , git gelden yorulacak. Bu Mariano değil de Alves olsa da aynı sıkıntıyı çekerdik. Kayseri maçında üç kişiyi savunmak zorunda kaldı hatırlayalım.

Ya bırak bu işleri Şevki Kara. İlk 7 maçın 7'sinde de akılda kaldı. Ortasahan böyle oyunculardan oluştukça beklerden verim alamazsın , Gomis de verim vermez.
Sende böyle afedersin ama ukalaca oyuncuyu kötüler durursun . Şu adamı bu ligde istemeyecek kulüp yok. Oyunculara böyle çamur atınca futbolu daha iyi biliyor olmuyorsun.

Ya İlk 7 maçta tolga gol krallığında ilk sıradaydı sonra oynadığımız ciddi maçlarda görüldü takımın ve oyuncuların defosu o yedi maçın aldatıcı olduğu ortaya çıktı ayrıca mariano yine süper falan oynamadı o maçlarda taraftar çok şişirdi ki onlarda haklı yıllarca sabriyi izlediler sağbekte eli ayagı düzgün avrupa görmüş herhangi bir bekte bu izlenimi yaratırdı.Ben marianoya kötü oyuncu demiyorum ama fazla abartıldığını düşünüyorum.Tecrübesi var oyun zekasıda iyi ama daha iyisi ve daha genci alınabilirdi bence

Ya İlk 7 maçta tolga gol krallığında ilk sıradaydı sonra oynadığımız ciddi maçlarda görüldü takımın ve oyuncuların defosu o yedi maçın aldatıcı olduğu ortaya çıktı ayrıca mariano yine süper falan oynamadı o maçlarda taraftar çok şişirdi ki onlarda haklı yıllarca sabriyi izlediler sağbekte eli ayagı düzgün avrupa görmüş herhangi bir bekte bu izlenimi yaratırdı.Ben marianoya kötü oyuncu demiyorum ama fazla abartıldığını düşünüyorum.Tecrübesi var oyun zekasıda iyi ama daha iyisi ve daha genci alınabilirdi bence

Avrupa'da futbol fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu zamanlarda , Euro tavan yapmışken. Daha gencini ve daha iyisini kaça alacaktınız çok merak ediyorum? Uefa şampiyonu takımın kemik ismi. İlk 7 maçtan sonra ki bozulma sadece Mariano'da mı takımda mı mesela. Her hafta değişen taktik, ciddi maçlar da takımı korkak oynatıp ezdiren teknik direktör , yatırılmayan maaşlar , Fener maçında ilk 10 dakika müthiş top oynayan Mariano'ya 11.dakika da ilk müdahalesinde sarı kart çıkaran hakemler olabilir mi?

Sonuca bakıyorsun , iyi güzel. O sonuca gelene kadar neler yaşandı ona da baktın mı?

Senin deplasmanda ezdiğin Kayseri , Bursa'yı Beşiktaş yenebilmiş mi mesela? Ya da Fenerbahçe o kolay dediğin Kayseri'yi evinde yenebilmiş mi? Osmanlı'yı yenebilmiş mi?

Medyanın gazıyla kolay maçlar demek kolay. Lig eski lig değil küme grubunun forvetinde Eto ve Jahovic var

DVcAatnWkAA8ZKb.jpg

En iyi topçumuzdan birini sakat olmadığı halde oynatmıyoruz kendi topuğumuza sıkıyoruz bu adam ligin en iyi beki yav

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa maçındada yedek olursa Linnesten başlayacam sövmeye tüm klübeyi geçirecem elden. Yeter o kalas oynamasın artık sağ bekte.

11'e dönmeli.

Ben genelin aksine çok büyük oynadığını düşünmüyorum hatta bazı konularda biraz eleştiriyordum ama en iyi oyuncular oynamalı 11'de.

Kaybedeceksek en iyi halimizle kaybedelim. En azından her şey sona erdiğinde elimizden geleni yaptık ama olmadı deriz.

Takımım en iyi oyuncusu tüm atakların başlangıcı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt